Είσαι δημιουργός, προστάτης ή μαχητής; Σε ποια ομάδα ανήκεις;

Το ζώδιό σου φανερώνει την κατηγορία που ανήκεις!

Είσαι δημιουργός, προστάτης ή μαχητής; Σε ποια ομάδα ανήκεις;

Ο κάθε άνθρωπος όταν βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση λειτουργεί σύμφωνα με το… βασικό του ένστικτο. Είτε θα παλέψει για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, είτε θα προσπαθήσει να… γιατρευτεί. Άλλος λύνει τα προβλήματα σιγά-σιγά και κάνει ένα βήμα κάθε φορά και άλλος γίνεται πιο δημιουργικός και αντιδρά άμεσα. Η συμπεριφορά του καθενός πάντως οφείλεται κατά πολύ στο ζώδιό του. Αυτό είναι άλλωστε που του δίνει διάφορα χαρακτηριστικά και «πλάθει» τον χαρακτήρα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ-ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτοί που φροντίζουν και προμηθεύουν

Αυτά τα ζώδια δείχνουν πολύ μεγάλη ευαισθησία σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανάγκες των γύρω τους και των αγαπημένων τους προσώπων. Αντιδρούν ενσικτωδώς και τρέχουν να βοηθήσουν άμεσα. Είναι δοτικά από την φύση τους και δεν το σκέφτονται δεύτερη φορά, αν πρέπει να προσφέρουν κάτι ή όχι. Τους αρκεί να είναι οι άνθρωποί τους να είναι καλά και χαμογελαστοί.

ΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτοί που πραγματοποιούν και «χτίζουν»

Όταν κάτι πρέπει να γίνει, αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πρώτα που θα αναλάβουν δράση. Θα βγουν μπροστά, θα πάρουν πάνω τους ευθύνες και θα προσφέρουν έργο. Είναι αξιόπιστα και πρακτικά. Έχουν πάντα ένα σχέδιο στο μυαλό τους και μια λύση για όλα. Σε κάθε πρόβλημα έχουν και μια απάντηση και «λύνουν» τα χέρια των άλλων.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-ΖΥΓΟΣ: Αυτοί που εύχονται και ονειρεύονται

Αυτά τα ζώδια θεωρείται ότι είναι… έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τα άλλα. Και αυτό γιατί είναι γεμάτα φιλοδοξία και ιδεαλισμό και όραμα. Παρότι χρειάζονται τα άλλα ζώδια στην ζωή τους για να ισορροπούν και να είναι πιο πρακτικά, χωρίς εκείνα δεν θα υπήρχε κανένα μεγάλο επίτευγμα.

ΚΡΙΟΣ-ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προστάτες και φύλακες

Αυτά τα ζώδια δουλεύουν σκληρά, ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής. Θυσιάζουν αρκετά και μπορούν να βάλουν ακόμα και τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο, προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια των γύρω τους.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που θέλουν να καθορίζουν τα πάντα στην ζωή τη δική τους και των άλλων

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

Τα 3 ζώδια που κάνουν τα εύκολα δύσκολα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved