Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες!

Είναι κορυφαίοι και φροντίζουν να σου το δείξουν!

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες!

Το να είσαι ηγέτης απαιτεί πάρα πολύ κουράγιο, ειδικά όταν είσαι παθιασμένος με κάτι που είναι αντισυμβατικό ή απορριπτέο από την κοινωνία. Είτε μας αρέσει είτε όχι, κατά τη διάρκεια του βίου μας, όλοι θα χρειαστεί να ασκήσουμε κάποιο είδος εξουσίας. Μερικές φορές είναι θέμα επιβίωσης. Ακόμα κι αν κάποιος νομίζει ότι δεν έχει πολεμική ιδιοσυγκρασία ή δεν είναι αυταρχικός/ή, στην πραγματικότητα όλοι έχουμε μέσα μας αυτήν τη μικρή φλόγα που σιγοκαίει.

Συνεπώς, υπάρχουν κάποια ζώδια που εκ φύσεως διαθέτουν αυτήν την ιδιότητα. Και όταν λέμε εκ φύσεως, εννοούμε την αστρολογική τους φύση, η οποία καθορίζεται από τους κυβερνήτες πλανήτες τους ή και άλλους αστρολογικούς παράγοντες που τα χαρακτηρίζουν.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα ζώδια που όχι μόνο είναι γεννημένοι ηγέτες, αλλά δεν διστάζουν να το κάνουν γνωστό σε όλους γύρω τους:

ΚΡΙΟΣ

Θέλει να είναι πάντα ο νικητής

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ως εκ τούτου έχει τη φυσική να ηγείται και να νικάει σε όλες τις μάχες που δίνει καθημερινά. Αυτό το παρορμητικό, πύρινο ζώδιο παίρνει πολύ στα σοβαρά τον ανταγωνισμό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η μέρα που ξεκινάει το ζώδιο του Κριού (εαρινή ισημερία) ορίζεται ως η αρχή μιας νέας εποχής, την Άνοιξης. Εκ των πραγμάτων λοιπόν ο Κριός είναι ο πρωτοπόρος του ζωδιακού ο οποίος αναλαμβάνει όλα τα νέα ξεκινήματα. Καθορίζει τις τάσεις, κάνει τολμηρές δηλώσεις και δεν φοβάται να αποδεχτεί τις τολμηρές προκλήσεις.

ΛΕΩΝ

Ζει για την αποδοχή και το χειροκρότημα!

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο που είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Έτσι, όσοι γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο ευδοκιμούν όταν μπορούν να εκφράσουν τον εαυτό τους δημιουργικά και ίσως με αρκετή δόση υπερβολής στην συμπεριφορά τους.

Είναι χαρισματικός και διασκεδαστικός και έχει μια παιδική πλευρά που τον κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό και σαγηνευτικό. Πάντως, είτε λάμπει στη σκηνή με ένα δυναμικό χορευτικό σόλο είτε παρελαύνει περήφανα στην πασαρέλα, ο Λέων εξελίσσεται καλύτερα, όταν βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι φτιαγμένος για τη σκληρή δουλειά

Οι Αιγόκεροι είναι προικισμένοι με μεγάλη νοημοσύνη και διαθέτουν το φυσικό χάρισμα του ηγέτη. Μπορεί αυτό το ζώδιο να φαίνεται ψυχρό και αυστηρό, χωρίς συναίσθημα ή επιείκεια, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή πάντα υπάρχει κάποιος σκοπός τον οποίο έχει βαλθεί να εκπληρώσει. Και στην πορεία του για την επιτυχία, δεν παρασύρεται από περιττούς συναισθηματισμούς.

Επειδή κυβερνάται από τον Κρόνο, ο Αιγόκερως διαθέτει πολλή επιμονή και κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να επιτύχει τους στόχους του. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι Αιγόκεροι είναι παθιασμένοι με την καριέρα αλλά και με τη φήμη τους, δηλαδή την κοινωνική εικόνα που «χτίζουν» για τον έξω κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν φοβάται να επαναστατήσει!

Οι Υδροχόοι είναι σπάνια όντα. Συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι και όμως απίστευτα ανήσυχοι, όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ζουν για την επανάσταση. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους ο Ουρανός, είναι ο πλανήτης της αταξίας, του ασυνήθιστου, της επανάστασης, των απροσδόκητων αλλαγών και σε αυτόν οφείλεται η εκπληκτική έμπνευση, η επαναστατική φύση και η εκκεντρική προσωπικότητα των Υδροχόων.

Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί παρά να χαίρεται όταν κάνει τους ανθρώπους να αντιδρούν, ειδικά όταν πρόκειται για έναν κοινωνικό ή πολιτικό σκοπό. Αγωνίζεται διαρκώς για τα ατομικά δικαιώματα και υπερασπίζεται τις πεποιθήσεις του.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που λαχταρούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν στη ζωή τους!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή προσωπικότητα!

Το ζώδιό σου δείχνει αν έχεις στυλ ή είσαι εντελώς «χύμα»!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved