Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνεις διάφορα άτομα από τη ζωή σου!

Το ζώδιό σου τον αποκαλύπτει

Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνεις διάφορα άτομα από τη ζωή σου!

Το ζώδιό σου εξηγεί πώς νιώθεις, τι θέλεις ή φοβάσαι, με αποτέλεσμα να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους, αν αισθάνεσαι ότι έρχονται σε αντίθεση με όλα αυτά, ακόμα κι αν σε αγαπούν και επιδιώκουν να είναι στο πλευρό σου.

ΚΡΙΟΣ: Δεν συμπαθείς πια ένα άτομο... Μάλλον κάτι σε χάλασε και σου έφυγε κάθε καλή διάθεση και ενθουσιασμός, απλά άργησες να το παραδεχτείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάσαι ότι αυτό το πρόσωπο θα σε κρατήσει πίσω και δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις και να καταφέρεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου, αφού δεν συμφωνεί μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φοβάσαι ότι κάποια στιγμή θα χάσεις το συγκεκριμένο άτομο. Και μετά; Τι θα κάνεις; Πώς θα το αντιμετωπίσεις; Οπότε επιλέγεις να φύγεις εσύ πρώτος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φοβάσαι την δύναμη ενός συγκεκριμένου ανθρώπου και την επίδραση που έχουν πάνω σου τα συναισθήματά του και η αγάπη του κι αν πάει κάτι στραβά, δε θα το αντέξεις.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ: Έχεις την εντύπωση ότι δεν είσαι αρκετά καλός/η για κάποιο πρόσωπο και ότι δε μπορείς να ανταποκριθείς στις προσδοκίες που έχει από εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φοβάσαι ότι θα πληγώσεις το άτομο. Ναι, εσύ. Μπορεί να μην είσαι και το πιο συναισθηματικό ζώδιο, αλλά ξέρεις πότε μπορείς να κάνει κακό και σε τι βαθμό, λόγω ειλικρίνειας και κριτικής.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και γι' αυτό αναγκάζεσαι να απομονωθείς και να σκεφτείς ανενόχλητος/η. Όταν ξαναβρείς τα πατήματά σου και το κέφι σου, τότε μπορεί να κάνεις μια επαναπροσέγγιση ενός ατόμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν καταλάβεις ότι δεν είσαι πραγματικά δοσμένος/η 100% φεύγεις. Για το καλό και των δυο πλευρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις ότι η ζωή σου δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι και έχεις ανάγκη να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν έχεις ρίξει τα στάνταρ σου και κάποια στιγμή το... μετανιώνεις, τότε φεύγεις και πας για άλλα. Άλλωστε οι εκπτώσεις δε διαρκούν για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν νιώθεις ότι η απέναντι πλευρά σε καταλαβαίνει και σε νιώθει, τότε ή θα φύγεις ή θα τη βγάλεις τελείως από τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ: Αν καταλάβεις ότι ο άλλος/η πρόκειται να σε πληγώσει και ίσως να μην μπορέσεις να συνέλθεις ποτέ από τον πόνο αυτό, τότε θα φύγεις εσύ ή θα τον/ην απομακρύνεις.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που βλέπουν μόνιμα την αρνητική πλευρά των πραγμάτων

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου «κόβουν τα φτερά»

Προσοχή! Αυτές είναι οι 5 γυναίκες που «δαγκώνουν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved