Προσοχή! Αυτές είναι οι 5 γυναίκες που «δαγκώνουν»!

Μην τις προκαλείς, μην τις ενοχλείς!

Προσοχή! Αυτές είναι οι 5 γυναίκες που «δαγκώνουν»!

Για το δικό σου το καλό... Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε και οι έρευνες. Σε διαδικτυακή ψηφοφορία, άντρες και γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για το ποιο ζώδιο είναι η πιο "σκύλα" ή αν το θες αλλιώς η πιο... bitch. Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φυσικά και δεν αποτελεί έκπληξη, αφού θέλει να ελέγχει τα πάντα, κρατά αποστάσεις, το βλέμμα της κόβει πόδια και η ειρωνεία της μπορεί να δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα στον οποιοδήποτε. Αν προσθέσεις και την εκδικητικότητα,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήταν λίγες οι ψήφοι που της στέρησαν την πρώτη θέση της bitch! Ίσως εμπνέει το αγέλαστο look της, ίσως η ψυχρότητα και η αυστηρότητα που αντιμετωπίζει τους πάντες, ίσως και το ότι προτιμά να τη φοβούνται ή για τα σαρκαστικά και πικρόχολα σχόλιά της κατέκτησε δικαιωματικά τη δεύτερη θέση.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται ανταγωνιστική, ιδιαίτερα αν κάποιος θεωρεί ότι της τρώει την πρωτιά ή εχθρό της, οπότε εκεί θα βγάλει την κακία της και θα γίνει αρκετά bitch. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όμως είναι μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική της σπάει κόκκαλα κι οι κακίες που μπορεί να πετάξει δεν έχουν τελειωμό, αν δει, ακούσει ή γίνει κάτι που δεν της αρέσει. Όμως, συνήθως το κάνει έμμεσα, τύπου "α, επιτέλους, αποφάσισες να δουλέψεις για να δικαιολογήσεις το μισθό σου".

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα έχει νεύρο, ένταση και καθόλου ανοχή στις βλακείες και τους δειλούς ανθρώπους. Είναι επίσης, ανταγωνιστική και Όχι απλά θα γίνει bitch, αλλά θα χώσει δέκα μέτρα κάτω από την γη όποιον πάει να της βγει μπροστά.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια δε θα βιαστούν να σε καταδικάσουν

Τα 12 ζώδια διαμαρτύρονται επειδή τα έχεις παρεξηγήσει!

Πώς το ζώδιό σου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved