Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου ταιριάζει στο ζώδιό σου

Ήξερες πως υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο;

Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου ταιριάζει στο ζώδιό σου

Πριν μερικά χρόνια, τα φυτά εσωτερικού χώρου και η εσωτερική διακόσμηση σύμφωνα με αυτά, ήταν ένα από τα ανερχόμενα deco trends. Όπως όλα δείχνουν βέβαια, αυτή η τάση επανέρχεται με… φόρα και τις πωλήσεις να αυξάνονται κατακόρυφα! Δεν υπάρχει άλλωστε πιο natural τρόπος να διακοσμήσεις το σπίτι σου, από το να προσθέσεις ένα κομψό γλαστράκι που θα αναβαθμίζει τον προσωπικό σου χώρο και θα «ανεβάζει» τη διάθεσή σου κάθε φορά που το κοιτάς.

Ωστόσο, πριν προχωρήσεις σε κάποια επιλογή με την οποία θα έρχεσαι καθημερινά αντιμέτωπη, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψιν μερικά κριτήρια, όπως τη διαρρύθμιση του σπιτιού σου, την έκθεση του φυτού στον ήλιο, το feng sui, την προσωπική σου αισθητική και φυσικά, το ζώδιό σου! Αλήθεια, ήξερες πως υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο;

Αν η απάντηση είναι «όχι», τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις μία προσωποποιημένη Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr! Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που θα σε κατευθύνει με μεγαλύτερη ευκολία στο δύσβατο «μονοπάτι» της αυτογνωσίας, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν το συνειδητό με το ασυνείδητο, επηρεάζοντας σε βάθος χρόνου τις πράξεις μας. Σε κάθε περίπτωση, πριν σπεύσεις να συμπληρώσεις τη φόρμα για να λάβεις αυτό το «πολύτιμο» εργαλείο, τσέκαρε την παρακάτω λίστα, για να μάθεις πιο φυτό εσωτερικού χώρου είναι το καταλληλότερο για το σπίτι σου, σύμφωνα πάντα με το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη παρορμητικότητα του Κριού είναι που τον κάνει να θέλει να «βουτήξει» μέσα στα πράγματα και να δοκιμάζει κάθε τι νέο. Ακριβώς για αυτό, ένα φυτό όπως το Αγλαόνημα ή αλλιώς, το Κινέζικο αειθαλές, μία ιδιαίτερη ποικιλία με κόκκινα και ροζ φύλλα, αντανακλά απόλυτα το ανεξάρτητο και ακούραστο πνεύμα ενός Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο γόνιμα ζώδια του ζωδιακού, για αυτό έχουν την τάση να εξελίσσουν οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνονται, από ένα μεγαλεπήβολο έργο μέχρι έναν… λαχνόκηπο! Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζονται ένα σταθερό, αξιόπιστο και όμορφο φυτό, όπως είναι o Φίκος λυράτα (ficus lyrata).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυαδικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Διδύμων και αυτό που τους κάνει να επιλέγουν φυτά με δύο στελέχη ή φυλλώματα με διαφορετικές αποχρώσεις. Επειδή είναι ένα ζώδιο που αποσπάται εύκολα, καλό θα ήταν να προτιμήσει ένα τροπικό φυτό, όπως η εντυπωσιακή Καλαθέα (Calathea roseopicta), η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που έχει ως βασική προτεραιότητα την οικογένειας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει την ανάγκη να υπάρχει σε μία κοινότητα, όπου κι αν βρίσκεται. Φυτά που συμβολίζουν την οικογένεια, όπως οι κάκτοι και τα Παχύφυτα στα οποία υπάρχει ένας μητρικός ανθός από όπου ανθίζουν τα «παιδιά» ανθάκια, είναι το ιδανικό για αυτούς!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει τα λαμπερά αντικείμενα, γιατί είναι εκείνα που καταφέρνουν και συγκεντρώσουν την προσοχή των άλλων. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να συντηρήσει ένα ευαίσθητο φυτό που χρειάζεται φροντίδα και μεγάλη προσοχή, καθώς για εκείνον ο εαυτός του είναι πρώτη και μοναδική προτεραιότητα. Ένα πολύχρωμο φυτό όπως η Βιγόνια, είναι εκείνο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία ενός Λέων, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα από εκείνον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εμμονή της Παρθένου για τη λεπτομέρεια και τη φινέτσα, είναι ο βασικός λόγος που αξίζει να προσθέσει σπίτι του ένα φυτό με κλαδιά ή λεπτεπίλεπτα φυλλώματα, που πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Δύο από αυτά είναι το δημοφιλές Βonsai και το Pachira aquatica, τα οποία βέβαια απαιτούν την… τελειομανία αυτού του ζωδίου για να αναδείξουν την ομορφιά τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα, για αυτό χρειάζεται ένα φυτό που δεν θα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αλλά θα του παρέχει και την αρμονία για να απολαμβάνει τον προσωπικό του χώρο. Ένα από αυτά τα φυτά είναι το Κρίνο και το Σπαθίφυλλο, τα οποία με τον άσπρο ανθό τους, εκμπέμπουν στον χώρο μία αίσθηση γαλήνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συμβολίζει τη δύναμη, την αναγέννηση και τη νέα αρχή, έπειτα από ένα τέλος. Το φυτό που ακολουθεί αυτό τον κύκλο και μοιάζει να «αναγεννάτε» από τις στάχτες του, είναι το λεγόμενο «Μωβ τριφύλλι» ή Oxalis triangularis, το οποίο κατά τη διάρκεια της νύχτας αναδιπλώνει τα φύλλα του, για να τα απλώσει ξανά το επόμενο πρωί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξιδιώτης και λάτρης των μακρινών τόπων, ο Τοξότης χρειάζεται ένα φυτό εσωτερικού χώρου, το οποίο δεν θα περιορίζει την κινητικότητά του, ενώ θα αντανακλά την τολμηρή ιδιοσυγκρασία του. Ένα από αυτά είναι και ο εντυπωσιακότατος Κρότωνας, που με το εξωτικό φύλλωμά του, μπορεί να μας «ταξιδέψει» σε μέρη μακρινά, ενώ βρισκόμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δομή και η οργάνωση είναι δύο χαρακτηριστικά, τα οποία σκιαγραφούν κάθε ζώδιο που ανήκει στον αστερισμό του Αιγόκερω. Ακριβώς για αυτό, ένα αναρριχώμενο φυτό όπως η «Δράκαινα» μαρτζινάτα, με τον σταθερό ξυλώδη κορμό και τα λεπτά ριγωτά φύλλα, είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα ενός Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι έχουν την τάση να κάνουν τα πάντα με τον δικό τους τρόπο, ακόμη και αν αυτός είναι δύσκολος ή ασυνήθιστος. Ακριβώς για αυτό, το φυτό που τους ταιριάζει περισσότερο είναι το δημοφιλές Black Raven ZZ, το οποίο είναι σκοτεινό και μυστηριώδες, ενώ η περιοχή προέλευσης του είναι η Florida.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες διαθέτουν μία ευαίσθητη και καλλιτεχνική φύση, η οποία μερικές φορές τους κάνει να… χάνουν επαφή με την πραγματικότητα. Το φυτό, λοιπόν, που ταιριάζει στον χώρο του είναι το Nerve Plant ή αλλιώς η «φυτόνια», η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς, δημιουργεί ένα ξεκούραστο και ήρεμο περιβάλλον με τα χρώματά του.

Διάβασε επίσης: Καλοκαιρινά cocktails: Ποιο είναι το αγαπημένο του ζωδίου σου;

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο μαγιό είναι το ιδανικό για εσένα!

Αυτά τα 4 ζώδια θα σου καταστρέψουν τις διακοπές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved