Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο μαγιό είναι το ιδανικό για εσένα!

Πριν προχωρήσεις στην οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τις στιλιστικές υποδείξεις των άστρων

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο μαγιό είναι το ιδανικό για εσένα!

Δεν χρειάζεται να είσαι fashion icon για να γνωρίζεις πως το μαγιό σου θα σε συντροφεύει όλο το καλοκαίρι. Είναι εκείνο που θα «σφραγίσει» με χρώμα και φινέτσα την πιο «καυτή» εποχή του χρόνου. Ακριβώς για αυτό, πριν προχωρήσεις στην οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τις στιλιστικές υποδείξεις των άστρων, που γνωρίζουν ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Ωστόσο, σε περίπτωση που οι απορίες σου σχετικά με το επερχόμενο καλοκαίρι δεν αφορούν μόνο στιλιστικά ζητήματα, αλλά σημαντικότερα θέματα όπως είναι τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σου, τότε μπορείς να εμπιστευτείς την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου, το εγχειρίδιο που σου παρέχει μία συνολική θεώρηση του εαυτού σου, εξηγώντας αναλυτικά και κατανοητά τον τρόπο με τον οποίο το συνειδητό και το ασυνείδητο λειτουργούν, επηρεάζουν τις πράξεις και συνεπώς τη ζωή μας.

Για σένα βέβαια, που δεν βλέπεις την ώρα να τρέξεις στα καταστήματα και να προσθέσεις ένα ακόμη μαγιό στη beachwear συλλογή σου, παρακάτω μπορείς να διαβάσεις ποιο είναι το σχέδιο που ταιριάζει στο ζώδιό σου και να το αποκτήσεις ASAP!

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια των Κριών είναι εκρηκτική, για αυτό χρειάζονται ένα μαγιό το οποίο θα αντανακλά τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για ζωή! Ένα κόκκινο ολόσωμο είναι ό,τι πρέπει για να βγει στην επιφάνεια ο… Baywatch εαυτός της Κριαρίνας, που θέλει να ζει ένα καλοκαίρι μες στη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως και σε όλη την υπόλοιπη ζωή της έτσι και στα καλοκαιρινά μπάνια της, η Ταυρίνα θέλει να είναι άνετη, για να μπορεί να απολαμβάνει στο έπακρο τις μικρές χαρές της ζωής. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα πρακτικό μαγιό σε παστέλ ροζ αποχρώσεις ή κάποιο καλοκαιρινό φλοράλ μοτίβο, το οποίο δεν θα κάνει καμία έκπτωση στο στιλ του, που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και φινέτσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιδέξιος, ευέλικτος και προσαρμοστικός, ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που θυμίζει ελεύθερο πουλί! Ακριβώς για αυτό κι η Διδυμίνα δεν θέλει να περιβάλλεται από οτιδήποτε δυσκολεύει τις κινήσεις της, αλλά από ρούχα που θα της δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Ένα λεμονί μπικίνι, φλοράλ, ή κάποιο πουά textile, είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, το οποίο σε συνδυασμό με τη θάλασσα, συνθέτει το ιδανικό περιβάλλον για το συγκεκριμένο ζώδιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως θεωρείται το ζώδιο των αναμνήσεων και της νοσταλγίας, οι οποίες «ξυπνάνε» την περίοδο του καλοκαιριού, ακόμη εντονότερα. Εάν μία Καρκίνος, δεν φορέσει – από επιλογή- για μία ακόμη χρονιά το περσινό της μαγιό, τότε θα επενδύσει σε ένα μονόχρωμο λευκό ή μαύρο, που θα τονίζει το μπούστο της.

ΛΕΩΝ

Εάν υπάρχει μία λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τις Λιονταρίνες λουόμενες, αυτή είναι σίγουρα το επιφώνημα «ΟΥΑΟΥ»! Είναι γυναίκες κοσμοπολίτισσες που νιώθουν πρωταγωνίστριες και αυτό… βγαίνει προς τα έξω. Το στυλ τους παραπέμπει σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή της Jackie O και ένα luxury μαγιό με μεταλλικές statement λεπτομέρειες, είναι αυτό που θα τις κάνει να λάμψουν για μία ακόμη χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν υπάρχει κάτι για το οποίο φημίζονται οι Παρθένες, αυτό είναι η τελειομανία τους. Δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι, αρκεί να αποκτήσουν το πιο κομψό και καλοραμμένο μαγιό που κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, τις περισσότερες φορές επιλέγουν ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή κάποιου πασίγνωστου σχεδιαστή.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να είναι το πιο αναποφάσιστο ζώδιο του ζωδιακού, παρ’ όλα αυτά οι απλές και καθαρές γραμμές είναι εκείνες που θα κάνουν μία Ζυγό να ξεχωρίσει στην παραλία. Ένα μονόχρωμο και αυστηρό σχέδιο, είναι η επιλογή που δεν πρόκειται να αμφισβητήσει ή να μετανιώσει στο μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για μία γυναίκα Σκορπιό, η ιδιωτικότητα στην παραλία έχει μεγάλη σημασία, καθώς θέλει να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι η γυναίκα που κάθεται κρυμμένη κάτω από ένα τεράστιο καπέλο και πίσω από τα αυστηρά μαύρα γυαλιά της, παρακολουθεί τα πάντα. Ένα σκουρόχρωμο ολόσωμο μαγιό, είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να απολαύσει undercover το μπάνιο της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι πασίγνωστοι για το ελεύθερο και περιπετειώδες πνεύμα τους, οπότε το καλοκαίρι είναι για εκείνους μία ευκαιρία για εξερεύνηση και νέες ανακαλύψεις! Ένα ολόσωμο σπορ μαγιό, είναι η must προσθήκη στη βαλίτσα των διακοπών, που θα τους κάνει να ελίσσονται από τη μία… αποστολή στην άλλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για μία ακόμη χρονιά, οι Αιγοκερίνες θα καταπλήξουν τους υπόλοιπους παραθεριστές με τις εμφανίσεις τους στην παραλία! Ό,τι επιλέγουν είναι εξαιρετικά κομψό και… ακριβό, ενώ η δεκαετία των 60’s είναι το σημείο αναφοράς που τους αντιπροσωπεύει περισσότερο. Δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ρούχων και των αξεσουάρ που επιλέγουν, δημιουργώντας κάθε φορά ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε εμφάνιση της Υδροχόας είναι και από μία έκπληξη για τους παρευρισκόμενους, αφού ο μοναδικός τρόπος της να συνδυάζει κομμάτια άσχετα μεταξύ τους, δημιουργεί απρόσμενα αποτελέσματα που οι άλλοι καταλήγουν να αντιγράφουν! Ένα tie dye ή boho σχέδιο, είναι το ιδανικό για να ανακηρυχθεί μία ακόμη φορά σε fashion icon του καλοκαιριού!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι οι… γοργόνες του ζωδιακού κύκλου και αυτό μπορεί κανείς να το διακρίνει, παρατηρώντας τις εμφανίσεις τους στη θάλασσα. Συνήθως επιλέγουν χαλαρά και άνετα ρούχα πάνω από τα μαγιό τους, τα οποία διαθέτουν ναυτικές λεπτομέρειες όπως οι ρίγες ή τα κοχύλια!

Διάβασε επίσης: Θα πήγαινες διακοπές χωρίς το ταίρι σου; Πώς θα τα περνούσες

Οι 5 πιο μυστηριώδεις γυναίκες του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved