Να γιατί πρέπει να μείνεις λίγο μόνη σου, μετά τον χωρισμό!

Υπάρχει σοβαρός λόγος και το ζώδιό σου τον αποκαλύπτει

Να γιατί πρέπει να μείνεις λίγο μόνη σου, μετά τον χωρισμό!

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι που και που χρειάζεται να κάνουμε ένα διάλειμμα, κυρίως αν ο χωρισμός είναι φρέσκος, να μένουμε μόνοι/ες, χωρίς σχέση. Για το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικός αλλά εξίσου σοβαρός ο λόγος που πρέπει να κάνει μια παύση!

Εμείς σου τον αποκαλύπτουμε κι εσύ κάνε ό,τι νομίζεις!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι ακόμα θυμωμένος/η με τον/ην πρώην σου και τα έχεις βάλει με τους άντρες ή τις γυναίκες; Ε, δεν είσαι για σχέση, αν δεν ηρεμήσεις τελείως.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις κολλήσει στο παρελθόν και μέχρι να ξεχάσεις τελείως, πρέπει να μείνεις μόνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις πολλές επιλογές, αλλά δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα άτομο, ε μην το κάνεις. Προφανώς κανένα δεν αξίζει ιδιαίτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είσαι ακόμα... εθισμένος/η στον/ην πρώην σου, σκέφτεσαι τα όσα περάσατε μαζί και σε πιάνει πόνος στο στήθος, μείνε μόνος/η σου μέχρι να απεξαρτηθείς τελείως!

ΛΕΩΝ: Καλύτερα μόνος/η σου, παρά με κακιά παρέα! Ψάξε να βρεις κάποιον/α που να αξίζει πραγματικά την αγάπη σου κι ας σου πάρει παραπάνω χρόνο.

Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι καλύτερα να στραφείς στα επαγγελματικά σου, παρά να ψάχνεσαι για σχέση, άπαξ και χώρισες... Μόλις τακτοποιήσεις τα πρώτα, επικεντρώσου στα ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ: Προφανώς κάηκες στο χυλό, οπότε μείνε μόνος/η σου μέχρι να σταματήσεις να φυσάς και το γιαούρτι. Από ανθρώπους να σου κάνουν παρέα έχεις ένα σωρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου ή κουβαλάς ακόμα απωθημένα, είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος/η σου, παρά να την πληρώσει ο/η επόμενος/η, που δε φταίει κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνος/η σου θα περάσεις πολύ καλύτερα! Θα παίξεις, θα κάνεις τις τρέλες σου, θα εκτονωθείς, οπότε μετά θα είσαι χορτάτος/η και έτοιμος/η να ξαναμπείς σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν ξέχασες ποτέ τη μεγάλη σου αγάπη, οπότε προκειμένου να βασανίζεις κάποιον/α άλλο/η, καλύτερα να μείνεις μόνος/η μέχρι στην καρδιά σου να ανοίξει χώρος για να μπει κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Και μόνος/η δε μπορείς, και σε σχέση πνίγεσαι... Αφού δεν ξέρεις τι θέλεις γιατί να τυραννάς και τους άλλους; Βρες το πρώτα...

ΙΧΘΥΕΣ: Ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα! Ψέματα σου λένε. Ακόμα πενθείς για τη χαμένη σου αγάπη και σε πονά η προδοσία. Και άλλον/η να βρεις, δε θα έχεις ξεχάσει τον/η προηγούμενο/η. Γίνε καλά πρώτα...

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Αυτός είναι λόγος που δεν προχωράς παρακάτω και θέλεις ακόμα τον πρώην σου

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved