Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Για ποιο λόγο ένα ζώδιο της φωτιάς αποφεύγει να εμπλακεί σε μια σχέση;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ επιφυλακτικοί στο να δεσμευτούν σε μια σχέση για ένα σωρό λόγους. Και ψάχνοντας αυτούς τους λόγους, ας ρίξουμε μια ματιά και στην αστρολογία για κάποιες απαντήσεις.

Είτε βγαίνετε ραντεβού λίγους μήνες είτε έχετε αποφασίσει να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, μπορούμε να μαντέψουμε κάποιους λόγους που ένας άνδρας τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τη δέσμευση. Εάν πάντως αισθάνεσαι ότι πρέπει να σπρώξεις μια κατάσταση για να προχωρήσει, καλύτερα θα ήταν να παραιτηθείς από αυτό. Γιατί, ανεξάρτητα από το αν μπορείς να πιέσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, εντούτοις δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να σε θέλει, να βγει μαζί σου, ή να σου υποσχεθεί οτιδήποτε

Στις παρακάτω γραμμές, θα μας απασχολήσουν οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες που ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς συχνά αποφεύγουν να δεσμευθούν, αναβάλλοντας όσο μπορούν το να «νοικοκυρευτούν» και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Ιδού, λοιπόν, γιατί ένας Κριός, Λέων ή Τοξότης δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί σου:

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας Κριός μπορεί να μην θέλει να δεσμευτεί αν νιώσει πιεσμένος. Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά αν ένας Κριός αισθάνεται ότι κάτι δεν είναι δική του ιδέα, πιθανότατα θα αντισταθεί. Θα έρθει κοντά σου όταν είναι έτοιμος, αλλά ούτε ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα.

Ο Κριός θα σε αγαπήσει με όλη του την καρδιά, καθώς είναι αρκετά εκδηλωτικός, διασκεδαστικός και δραστήριος. Αλλά αυτό που δεν θέλει να ξέρεις είναι ότι διακρίνεται επίσης από κάποια συστολή, είναι δηλαδή συναισθηματικά ντροπαλός. Ίσως να μην του φαίνεται γιατί είναι πνευματώδης και έχει φιλική συμπεριφορά. Απλώς, χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του, ώστε, κατά τη διάρκεια της απομόνωσής του, να μπορέσει να επεξεργαστεί τις σκέψεις του.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Ένας άνδρας Λέων, είναι διασκεδαστικός, φιλόξενος, γενναιόδωρος και ταλαντούχος.

Μπορεί να του πάρει πολύ καιρό για να νιώσει άνετα και να δώσει μια υπόσχεση, αλλά, όταν το κάνει, θα είναι με όλη του την καρδιά. Αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη από έναν σύντροφο που να τον εμπνέει και να δίνει ώθηση στη δημιουργική του φύση.

Είναι γεμάτος πάθος, αλλά νοιάζεται και για τους άλλους. Οπότε, ακόμα αν δεν αισθάνεται έτοιμος για δέσμευση, θα συνεχίσει να είναι ευγενικός μαζί σου και να σε φλερτάρει, κάτι που μπορεί πράγματι να σε μπερδέψει. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλει πραγματικά όλοι να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι. Και κυρίως να μην είναι ο ίδιος η αιτία της στενοχώριας τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας άνδρας Τοξότης μπορεί απλά να θέλει να κάνει διάφορες γνωριμίες, χωρίς να δεσμεύεται με καμία.

Το πιο συχνό με αυτό το ζώδιο είναι να βρίσκεται διαρκώς σε μια κατάσταση στην οποία βιώνει αχόρταγα τις εμπειρίες που του προσφέρει η ζωή. Με άλλα λόγια, ίσως να μη σου δώσει ποτέ καμία υπόσχεση για κάτι παραπάνω.

Αυτός ο άντρας θέλει απλώς να εξερευνήσει και να απολαύσει τις πολλές και ποικίλες εμπειρίες του και μάλλον θα είναι απόλυτα πρόθυμος να σου το πει αν τον ρωτήσεις. Είναι όμως και ένας τολμηρός άνθρωπος, οπότε να είσαι προετοιμασμένη για την αλήθεια του.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved