Τα 4 ζώδια που γελάνε και... με τα χάλια τους!

Θα τρολάρουν και τον ίδιο τους τον εαυτό!

Τα 4 ζώδια που γελάνε και... με τα χάλια τους!

Αυτά τα ζώδια, όσο εύκολα γελάνε με τα παθήματα των άλλων, άλλο τόσο γελάνε και με τα δικά τους χάλια. Είναι ακομπλεξάρισα, δεν τα πειράζει το αν τσαλακωθεί η εικόνα τους και δε διστάζουν να αυτο-τρολαριστούν και να σπάσουν πλάκα με τον εαυτό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ίσως ο βασιλιάς του αυτοσαρκασμού. Έχει χιούμορ, μπορεί να κάνει εύκολα χαβαλέ και το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν θίγεται και δεν προσβάλλεται εύκολα. Θα κράξει πρώτος ο ίδιος τον εαυτό του και μετά θα γελάσει και με τα σχόλια που θα κάνεις και εσύ για εκείνον. Χαλαρός, άνετος και... κυριλέ, αντιμετωπίζει αυτό το θέμα με μεγάλη ανοχή και φυσικά εξυπνάδα. Γιατί το μυαλό του "κόβει σαν ξυράφι".

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και ο Δίδυμος, έτσι και ο Τοξότης, είναι cool σε αυτό τον τομέα. Κάνει πλάκα με όλους και για όλα τα θέματα. Θα τσαλακώσει την εικόνα του χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα "δώσει" ο ίδιος τον εαυτό του, αν κάνει κάποια γκάφα και θα γελάσει πρώτος. Σιγά μην περιμένει να τον κράξουν οι άλλοι ή να του την πουν με κάποιο τρόπο. Θα βγει και από πάνω!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τους άλλους σε αυτό το κομμάτι. Είναι ο διπλωμάτης της υπόθεσης και ξέρει πώς να ελίσσεται. Θα τσαλακώσει μόνος του την εικόνα του για να μην προλάβει κάποιος άλλος και το κάνει γι αυτόν. Θα χρησιμοποιήσει το χιούμορ του και τον αυτοσαρκασμό του σε κάθε περίπτωση και -ανάλογα την στιγμή- θα βγει από πάνω. Είναι νάρκισσος και έχει και αρκετά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του -για να τα λέμε και όλα- και θέλει να έρχονται όλα υπέρ του, χωρίς να χαλάει την εικόνα του καλού παιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον άνθρωπο που είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο του. Ο Υδροχόος δεν έχει θέματα με την εικόνα του. Δεν τον νοιάζει τι θα πιστεύουν οι άλλοι για εκείνον. Τσαλακώνεται, περνά καλά, διασκεδάζει. Κάνει πλάκα, έχει χιούμορ και επειδή θέλει να είναι πάντα διαφορετικός και ξεχωριστός θα σκαρφιστεί διάφορους τρόπους για να είναι μοναδικός και να διαφοροποιείται από το πλήθος. Το αυτο-τρολάρισμα το έχει στο τσεπάκι του.

Διάβασε επίσης: Τα 4 πιο cool κι ατάραχα ζώδια!

Τα 4 ζώδια που δεν μετανιώνουν ποτέ για τις αποφάσεις τους

Για ποιο λόγο θα μπει το κάθε ζώδιο σε θέση μάχης;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved