Για ποιο λόγο θα μπει το κάθε ζώδιο σε θέση μάχης;

Σίγουρα η αιτία θα πρέπει να είναι πολύ σημαντική!

Για ποιο λόγο θα μπει το κάθε ζώδιο σε θέση μάχης;

Λίγα πράγματα μπορεί να ξεσηκώσουν ένα ζώδιο και φυσικά θα πρέπει να υπάρχει μια σημαντική αιτία που θα το βάλει σε θέση μάχης. Ας δούμε λοιπόν, για ποιο λόγο το καθένα θα κινητοποιηθεί και θα αγωνιστεί.

ΚΡΙΟΣ

Το πιο σημαντικό για το οποίο θα δώσεις μάχη είναι το να υπερασπίσεις το δίκαιο και την υπόληψη, είτε τα δικά σου είτε για κάποιο πρόσωπα που αγαπάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολεμάς, μόνο όταν απειλούνται τα κεκτημένα σου. Για όλα τα άλλα δεν ταράζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κύριο για σένα είναι να υπερασπίσεις το συμφέρον σου και γι’ αυτό θα αγωνιστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πολεμήσεις για την οικογένειά σου, τους ανθρώπους και το σπίτι σου. Αλίμονο σε όποιον τα βάλει μαζί τους...

ΛΕΩΝ

Θα αγωνιστείς για να αποδείξεις περίτρανα το τι αξίζεις και να κερδίσεις την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων και σε αυτή τη μάχη βγαίνεις σχεδόν πάντα νικητής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αδικία όμως είναι συχνό φαινόμενο στο εργασιακό περιβάλλον, γι’ αυτό θα πολεμήσεις και μάλιστα με εξυπνάδα, ώστε το όποιο έργο σου να έχει την υπογραφή σου και να μην υποτιμηθείς.

ΖΥΓΟΣ

Θα ορμήσεις και θα δώσεις τη μάχη σου, επειδή θίγονται κύρια δικαιώματά σου. Κι εκεί δεν έχεις διπλωματία, ούτε τήρηση ίσως αποστάσεων ή ισορροπιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πολύ δύναμη και ένταση που τη βγάζεις για να εκδικηθείς, σε στιγμές ζήλιας ή γιατί δεν έχεις πια τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα δώσεις πραγματική μάχη όμως, με όσα μέσα διαθέτεις, ακόμα και βρώμικα, για να διεκδικήσεις ή να ξαναπάρεις πίσω όσα του στερούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάχεσαι μόνο, όταν καταπατώνται ατομικές ελευθερίες σου και προσπαθούν να σε καταπιέσουν. Όλα τα υπόλοιπα δεν τα αφήνεις να σε επηρεάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δώσεις μάχη, όταν βλέπεις ότι δε σέβονται τη δουλειά σου και τον κόπο σου, σε αδικούν ή πάνε να σε καπελώσουν και θα αποδείξεις πάση θυσία την αξία και τις ικανότητές σου, ώστε να δικαιωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βγάλεις την επαναστατική σου φύση και να πολεμήσεις, όταν πάει κάτι να γίνει καθεστώς και έχει σαν στόχο όχι μόνο δικά σου βασικά δικαιώματα, αλλά και των υπολοίπων.

ΙΧΘΥΕΣ

Με όση δύναμη, αλλά και μέσο διαθέτεις θα πολεμήσεις το «κακό», υπερασπίζοντας όλα τα πλάσματα, ανθρώπους ή ζώα, που βασανίζονται ή αδικούνται. Όλα τα άλλα τα αγνοείς.

Διάβασε επίσης: Τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον εαυτό σου με βάση το ζώδιό σου

Τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον εαυτό σου με βάση το ζώδιό σου

Τα 5 ζώδια με τα πιο έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved