Τα 5 ζώδια με τα πιο έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Ο Καρκίνος έχει το όνομα, αλλά έχουν κι άλλα τη χάρη...

Τα 5 ζώδια με τα πιο έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι, που τη μια στιγμή είναι μια χαρά και μετά από λίγο πέφτει η διάθεσή τους ή έχουν απότομη αλλαγή των συναισθημάτων τους. Ο πλέον κυκλοθυμικός (αφού έτσι ονομάζεται η εναλλαγή διαθέσεων και συναισθηματικής κατάστασης) είναι οΚαρκίνος, όμως, όπως θα δεις παρακάτω, υπάρχουν κι άλλα 4 ζώδια που έχουν την ίδια χάρη ...

Καρκίνος

Είναι ο σημαιοφόρος! Είναι γνωστό ότι αλλάζει διάθεση με τα... φεγγάρια. Τη μια είναι εξωστρεφής και φιλικός προς όλους και την άλλη κλείνεται στο καβούκι του. Άσε που ξαφνικά, εκεί που είναι μέσα την καλή χαρά, μπορεί να βγάλει επίθεση, να σε κατηγορήσει για το πόσο τον πλήγωσες «τότε που...» και να ζητήσει τα ρέστα ή όταν σε είχε μεγάλη ανάγκη και δεν ήσουν δίπλα του. Αφού τα βγάλει όλα από μέσα του, γκρίνια, παράπονα, ζήλια, μετά θα ηρεμήσει. Εσένα, πάλι, θα σου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθεις.

Ιχθύς

Ένα ακόμα ζώδιο του νερού που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική αστάθεια. Ο Ιχθύς συχνά πηγαίνει από την αισιοδοξία και την ελπίδα στην απογοήτευση και τη μελαγχολία. Εκεί που είναι θετικός γεμίζει αρνητισμό και αφήνεται να τον καταπιεί το χάος. Με μια μικρή αφορμή θα αρχίσει να φαντάζεται πλεκτάνες, προδοσίες ή απιστίες, ότι δεν αγαπιέται ή ότι κάποιος πάει να του την φέρει. Το κακό είναι ότι τα πιστεύει κιόλας και για να «προλάβει», τα κάνει αυτός πρώτος.

Τοξότης

Ναι, ξέρουμε ότι σε εκπλήσσει, αλλά ο Τοξότης είναι συναισθηματικά απρόβλεπτος. Εσύ τον ξέρεις αισιόδοξο, κεφάτο και με φλογερό ταμπεραμέντο, όμως αν τον ζήσεις από πιο κοντά, θα δεις ότι αυτή είναι η μια πλευρά του. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μάλλον έχει το σύνδρομο του καλομαθημένου ή... κακομαθημένου παιδιού που τα θέλει όλα και τα θέλει αμέσως και εύκολα κι όταν δεν του γίνεται το χατίρι, φωνάζει, χαλιέται και «κλαψουρίζει». Ακόμα πιο εύκολα παύει να είναι ερωτευμένος, με το που θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώτη δυσκολία στη σχέση κι εκεί που έταζε τον ουρανό με τα άστρα, να παθαίνει ολική αμνησία.

Κριός

Ο Κριός είναι επίσης κυκλοθυμικός και απρόβλεπτος στις διαθέσεις του. Εύκολα φουντώνει, με άνεση ξεσπά και μετά είναι μια χαρά, σαν να μη συνέβη τίποτα ποτέ. Μπορεί να παρεξηγηθεί γιατί πήρε προσωπικά ένα σχόλιο ή μια κίνηση ή γιατί πληγώθηκε ο εγωισμός του, μόλις όμως το βγάλει στη φόρα, το θέμα γι’ αυτόν έχει λήξει. Είναι άλλωστε τόσο παρορμητικός που πρώτα να πυροβολεί και μετά να ρωτάει. Επίσης, γρήγορα χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον και εκεί που ήταν μέσα στον ενθουσιασμό βαριέται και τη ζωή του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι απόλυτος ακόμα και στο συναίσθημα, οπότε λογικό είναι να αλλάζει mood με ή χωρίς αιτία. Άπαξ και συμβεί κάτι ή αφεθεί στην «σκοτεινή», αρνητική και συχνά αυτοκαταστροφική του πλευρά εύκολα θα περάσει από το πολύ στο τίποτα, από το άπειρο στο 0 κι από τα πάντα στο καθόλου. Εννοείται ότι είναι και απρόβλεπτος! Μπορεί να μην αντιδράσει καθόλου αν θιχτεί, πονέσει ή πειραχτεί, όμως, το φυλάει και όταν όλα είναι μια χαρά, τότε θα σε τσιμπήσει και θα σε κάνει δυο πεντάρες.

Διάβασε επίσης: Από τι υποφέρει συνήθως το κάθε ζώδιο;

Τα 4 ζώδια που «παραιτούνται» μόλις συναντήσουν κάποιο εμπόδιο

Δεν παίρνεις την εκτίμηση που θέλεις; Έτσι αντιδράς με βάση το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved