Από τι υποφέρει συνήθως το κάθε ζώδιο;

Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει;

Από τι υποφέρει συνήθως το κάθε ζώδιο;

Η εποχή μας είναι απαιτητική, μπορεί να είσαι πολυάσχολη ή απλά να θέλεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα που σε ευχαριστούν. Πώς θα τα καταφέρεις όμως, αν νιώθεις ότι σου λείπει ενέργεια; Πώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις, αν κάθε μέρα αισθάνεσαι κόπωση και ατονία;

Αδυναμία, έλλειψη διάθεσης, επιδερμίδα θαμπή, πονοκέφαλος, πόνος στο στομάχι, ενόχληση στο έντερο είναι συνηθισμένες ενοχλήσεις κι όπως σε κάθε περίσταση, έτσι και στη συγκεκριμένη, κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του. Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα προς ένα!

Κριός: Φέρνει τον εαυτό του στα όρια της εξάντλησης και για αυτό υποφέρει συχνά από πονοκεφάλους, κούραση και ζαλάδες. Βιταμίνες για τόνωση της ενέργειας του είναι απαραίτητες.

Ταύρος: Αγαπάει το φαγητό αλλά πολλές φορές κάνει υπερβολές και δεν προσέχει τον εαυτό του. Έτσι, είναι πολύ ευάλωτος στις ιώσεις. Χρειάζεται, λοιπόν, να ακολουθήσει ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και αντιοξειδωτική προστασία για τονώσει τον οργανισμό του.

Δίδυμοι: Έχει ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα για αυτό κάθε Φθινόπωρο πέφτει αρκετές φορές στο κρεβάτι, εξ αιτίας κάποιας ίωσης ή λόγω της κοινής γρίπης.

Καρκίνος: Το στομάχι είναι το ευαίσθητο όργανο του Καρκίνου, ο οποίος συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα συνολικά με το πεπτικό του σύστημα. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες;

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Λέων: Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει συνήθως προβλήματα με την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα. Αξίζει, λοιπόν, να κάνει συχνά εξετάσεις και να δοκιμάσει να βάλει στη ζωή του ένα φυτικό προϊόν, που θα συμβάλλει στη φυσική λειτουργία του καρδιαγγειακού του συστήματος.

Παρθένος: Προβλήματα με το ανοσοποιητικό έχει συνήθως η Παρθένος. Με λιγότερο άγχος και καλύτερη διατροφή, μπορεί, όμως, να βελτιώσει την καθημερινότητά του.

Ζυγός: Έχει συνήθως καλή υγεία αλλά το σίγουρο είναι ότι με κυβερνήτη την Αφροδίτη, θέλει να φροντίζει πάντα να λάμπει… και εξωτερικά διότι όταν δεν νιώθει όμορφος και θελκτικός, η διάθεσή του πέφτει.

Σκορπιός: Είπαμε, είναι ή του ύψους ή του βάθους και συχνά ωθεί τον εαυτό του στα άκρα. Εκτός από το αναπαραγωγικό του σύστημα -το οποίο είναι ευαίσθητο- πρέπει να φροντίζει να τρέφεται καλά και να μην κάνει καταχρήσεις!

Τοξότη: Έχει συχνά προβλήματα με την περιοχή του ισχίου, με τους γοφούς και τους μηρούς, ενώ πολλές φορές αρρωσταίνει εξ αιτίας του στρες. Τι μπορεί να κάνει; Να είναι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις του και να αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό του κάθε φορά που αισθάνεται καταβεβλημένος από το άγχος.

Αιγόκερως: Έχει συνήθως προβλήματα με τις αρθρώσεις του και συχνά υποφέρει από ρευματισμούς, νευραλγίες και αρθρίτιδες.

Υδροχόος: Πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στο κυκλοφορικό του σύστημα και παράλληλα να μην ξεχνά ότι το ζώδιό του έχει μια και τάση για κιρσούς και φλεβίτιδα στα πόδια.

Ιχθύες: Μια ευαισθησία στο ανοσοποιητικό έχει και ο Ιχθύς, ο οποίος, επίσης, είναι επιρρεπής σε αλλεργίες και ιώσεις και χρειάζεται πολλή ξεκούραση και αντιοξειδωτική προστασία για να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που δεν μετανιώνουν ποτέ για τις αποφάσεις τους

Ποιος/α κακός/α της Disney είσαι με βάση το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved