Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Και κάπου εκεί θα βρεις θαμμένο το μυστικό της αντι-βαρεμάρας!

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Το τι κάνει τον καθένα να βαρεθεί είναι υποκειμενικό, όμως – είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο βαθμό –συμβαίνει σε όλους. Σίγουρα θα έχεις κι εσύ νιώσει κάποια στιγμή πως είναι να βαριέσαι τα πάντα και να αναρωτιέσαι «Τι να κάνω τώρα, για να περάσει ή ώρα μου;»

Μην ανησυχείς. Τα πράγματα είναι απλά. Αρκεί να ακολουθήσεις τη ζωδιακή σου φύση και κάπου εκεί θα βρεις θαμμένο το μυστικό της αντι-βαρεμάρας!

Διάβασε πιο κάτω, ποιες είναι οι πιο πιθανές αντιδράσεις κάθε ζωδίου, όταν βρεθεί στη φάση «βαριέμαι που ζω»:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι στη φύση σου το να παραμένεις ενεργός. Δεν πρόκειται για την ανάγκη να είσαι διαρκώς απασχολημένος, απλώς αρνείσαι να σπαταλάς το χρόνο σου. Είσαι εξαιρετικά ανταγωνιστικό ζώδιο, οπότε ή θα πέσεις με τα μούτρα στη σωματική άσκηση και μετά θα ποστάρεις τα κατορθώματά σου στα social media ή θα ξεκινήσεις γενική καθαριότητα μέχρι να κάνεις το χώρο σου να λάμπει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έλα, παραδέξου το. Σου αρέσει να χαλαρώνεις, ξάπλα, φορώντας τις αγαπημένες σου μεταξωτές πιτζάμες. Και αν ταυτόχρονα τρως κάτι νόστιμο, ακόμα καλύτερα. Αν μπορούσες να μείνεις έτσι για πάντα, δεν θα βαριόσουν καθόλου. Εντάξει, καλά… κι εσύ μπορεί να βαρεθείς κάποια στιγμή, αλλά θα σου περάσει, αν αγοράσεις κάτι από το ιντερνέτ ή πιεις ένα ποτηράκι κρασί για να διώξεις τις ανησυχίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, έχεις πολλά στο μυαλό σου, λόγω του κυβερνήτη σου, του Ερμή. Για να μην αναφέρω και την υπερβολική ποσότητα ενέργειας, στην οποία οφείλεται η διαρκής νευρικότητά σου. Οι συνομιλίες με τους άλλους ανθρώπους και γενικότερα η ψυχική διέγερση είναι το οξυγόνο σου. Γι’ αυτό σε στιγμές βαρεμάρας, το καλύτερο για σένα είναι να τηλεφωνήσεις σε κάποιον που αγαπάς και εκτιμάς πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, όλα τελικά περνάνε και γίνονται μια ανάμνηση. Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το να κλειστείς στους 4 τοίχους του σπιτιού. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να «σκαλίσεις» τις πιο αγαπημένες σου αναμνήσεις μέσα σε συρτάρια και παλιές φωτογραφίες. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με μικροκατασκευές και να επανατοποθετήσεις τα διάφορα διακοσμητικά στο χώρο σου ή να μαγειρέψεις μια σπιτική λιχουδιά. Αυτά είναι αρκετά για σένα, ώστε να αναφωνήσεις το γνωστό «σπίτι μου, σπιτάκι μου».

ΛΕΩΝ

Διαθέτεις μια μοναδική θεατρικότητα και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για σένα. Είσαι ο σούπερ σταρ του ζωδιακού και τα πολύχρωμα ταλέντα σου συνήθως αναδεικνύονται όταν περιβάλλεσαι από άτομα που αγαπάς και τα έχεις μέσα στην καρδιά σου. Ας είναι καλά τα social media, πάντως, μέσω των οποίων σε στιγμές βαρεμάρας μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου, π.χ. με ένα στόρι στο Instagram, όπου η ομορφιά και η λάμψη σου θα γίνουν αντικείμενο σχολίων. Άντε, την έκλεψες πάλι την παράσταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ξέρω τι σκέφτεσαι. «Βαρεμάρα; Τι είναι αυτό;» Πως μπορεί κάποιος να βαρεθεί, ακόμα κι αν τον κλείσουν μέσα στο σπίτι, αφού υπάρχει πάντα κάποια δουλειά που πρέπει να γίνει! Επίσης, είναι τόσα που μπορεί κάποιος να δει, να ακούσει και να μάθει μέσα από το ίντερνετ. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι, ξέρεις. Εσύ είσαι που έχεις το πλεονέκτημα να είσαι παραγωγικός, κάθε στιγμή της μέρας. Και μπράβο σου!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Αχ Ζυγέ! Ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου. «Πότε γίνεται το επόμενο πάρτι;» Υπάρχει κάτι ακαταμάχητα γοητευτικό στην αισθητική σου, είσαι μια ανάσα φρεσκάδας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη συνήθειά σου να ξοδεύεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου για να κάνεις πρόβες σε διάφορα look. Ξέρεις λοιπόν πώς να διώξεις τη βαρεμάρα. Άλλαξε ρούχα και στυλ μπροστά σε έναν καθρέφτη και φτιάξε ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλε το δαιμόνιο πνεύμα σου να δουλέψει Σκορπιέ. Το να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου και γενικά να κάνεις πλάνα για το πώς… θα περικυκλώσεις την κατάσταση είναι το αγαπημένο σου χόμπι. Εκτός αν κάνεις σεξ με κάποιο άτομο που σου έχει πάρει το μυαλό, οπότε «αντίο βαρεμάρα». Σε κάθε περίπτωση, σκέφτεσαι πάντα το άγνωστο, αυτό που θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να φτάσεις στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποια είναι η επόμενη επιθυμία σου, Τοξότη; Η πρωτόγονη καρδιά σου είναι προικισμένη με πολλούς τρόπους, αλλά η πιο γοητευτική πλευρά της πύρινης ενέργειάς σου είναι η έμφυτη ικανότητά σου να προσθέτεις ζωή σε κάθε τι που αγγίζεις. Όλα μπορούν να γίνουν, οπουδήποτε κι αν βρεθείς. Και από τη στιγμή που είσαι εσύ κάπου, τότε υπάρχει και ζωντάνια. Η βαρεμάρα; Είναι μια άγνωστη λέξη που δεν της επιτρέπεις να εμφανίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, πάρτο απόφαση. Δικαιούσαι κι εσύ να μη δουλεύεις που και που. Αν και η φιλοδοξία σου είναι απροσμέτρητη, δεν είναι δυνατό να είσαι συνέχεια μια μηχανή. Πάντως το να βαριέσαι, απλώς δεν είναι επιλογή σου. Γι’ αυτό το πιο πιθανό σε στιγμές βαρεμάρας είναι να ασχολείσαι με προγράμματα, υπολογισμούς και ισολογισμούς για όλα τα θέματα που τρέχουν στη ζωή σου, όχι μόνο τα επαγγελματικά. Άλλωστε, πιστεύεις ακράδαντα, ότι δεν είναι κακό να είσαι προετοιμασμένος. Έτσι δεν είναι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ Υδροχόε, θα ψάξεις ακόμα και την τελευταία τάση στα social media προκειμένου να ξεγελάσεις την ανία σου. Η τεχνολογία είναι σαν παιδική χαρά για σένα, αλλά και το πρωτότυπο, σπινθηροβόλο πνεύμα σου είναι ένας από τους πολλούς λόγους που έχεις τόση ανταπόκριση στα ποσταρίσματα σου σε twitter, facebook κ.λπ. Πάντα θα βρίσκεις τρόπους να μην βαρεθείς. Είτε δοκιμάζοντας μια εφαρμογή που σου προσφέρει νέες μαγικές υπηρεσίες ή με το να έρθεις σε επαφή με μια επιλεγμένη ομάδα ατόμων στο διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, όλη σου η ζωή είναι μια ταινία. Χάρη στον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, σε εμπνέουν πολύ τα καλλιτεχνικά και κινηματογραφικά δρώμενα. Αυτό σημαίνει ότι αν σε χτυπήσει η πλήξη, ξέρεις ακριβώς ποια σειρά θέλεις να παρακολουθήσεις. Να βουλιάξεις, δηλαδή, στον καναπέ σου και να βυθιστείς στο παραμύθι, περνώντας γλυκά το χρόνο σου. Ένα πολύ δυνατό όπλο για σένα είναι η φαντασία, γιατί δεν χρειάζεσαι προσπάθεια. Έρχεται μόνη της...

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved