Κριέ, Λέοντα, Τοξότη ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα ζώδια της φωτιάς σου διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Η επιθυμία μας να σχετιστούμε με άλλα άτομα εκπορεύεται σε μεγάλο βαθμό από το σώμα μας. Η σαρκική μας υπόσταση έχει απαιτήσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων. Είμαστε υποκείμενοι στην ανθρώπινη φύση μας και όπως και να το κάνουμε η επιβίωση του είδους στηρίζεται στο… σεξ.
Δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η τέχνη της αποπλάνησης να μην αποτελούσε μέρος της καθημερινής ζωής. Ίσως σκεφτείς ότι απλώς το έχουμε έμφυτο, αλλά μπα…. Για να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να κουνηθείς και λίγο από τη θέση σου, να χορέψεις, να λικνιστείς, να προσπαθήσεις τέλος πάντων.
Από αστρολογική άποψη, υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στο να αποπλανούν τους άλλους. Το σεξ θα υπάρξει αν καταφέρουμε να φτάσουμε ως εκεί, οπότε γιατί να μην το κάνουμε με στυλ;
Η αποπλάνηση είναι τέχνη που ασκούμε όταν θέλουμε κάποιον ερωτικά ή σεξουαλικά. Χρησιμοποιούμε τις φερορμόνες μας και ελπίζουμε ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί, στέλνοντάς του μοναδικές δονήσεις γεμάτες υποσχέσεις και ερωτική έξαψη. Μερικοί θα το προσέξουν, και κάποιοι όχι. Αλλά εμείς εξακολουθούμε να προσπαθούμε. Είναι βλέπεις και το αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής που μας σπρώχνει.

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιχειρούν τα ζώδια της φωτιάς να σε αποπλανήσουν και να... ανάψουν την ερωτική επιθυμία σου:

ΚΡΙΟΣ

Απλή, ακατέργαστη, πρωτόγονη σεξουαλικότητα. Σέξι εμφάνιση, σέξι ομιλία, τολμηρό φλερτ και μια εξοργιστική αίσθηση του «Τι στο καλό, και βέβαια θα τολμήσω».

Ο Κριός είναι ένα σούπερ σεξουαλικό ζώδιο και ξέρει πώς να πάρει το προβάδισμα. Θα φορέσει τα κόκκινα σέξι εσώρουχά του για να σε διεγείρει στο έπακρο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν θέλει τίποτα σε αντάλλαγμα. Θα σου δώσει τα πάντα στο κρεβάτι, όμως θα περιμένει και από σένα να τον αποπλανήσεις με τα ερωτικά σου τερτίπια!

ΛΕΩΝ

Το λαμπερό Λιοντάρι λατρεύει να γοητεύει τον… εαυτό του καθώς σε σαγηνεύει, γι’ αυτό να περιμένεις κυριλέ έξοδο με φαγητό, ποτό και άγρια πάρτι. Δεν υπάρχει υπερβολικό κόστος για τον Λέοντα ούτε κάποιος βαθμός κινδύνου, ενώ παράλληλα είναι και δεινός διασκεδαστής.

Ο Λέων σε θέλει και αυτό σημαίνει: «Ας διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης μωρό μου». Θα σου προσφέρει τον πολύτιμο εαυτό του, κάνοντάς σου φλογερό και παθιασμένο έρωτα. Είναι το πιο ιδανικό ζώδιο για να κάνεις σεξ της μιας βραδιάς. Την επόμενη μέρα, μετά βίας θα ξέρει ποιος/α είσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πιστεύει πραγματικά ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και αυτή η «ύβρις» είναι που σε κάνει να τον βρίσκεις τόσο σέξι. Ο τρόπος του για να σε αποπλανήσει είναι να δείχνει φευγάτος και φαινομενικά ανώτερος. Και ενώ είναι ο ίδιος που έχει βγει στο κυνήγι, έχοντας έτοιμα τα βέλη στην φαρέτρα του, σε αφήνει να νομίζεις ότι εσύ τον αποπλανείς!

Είναι τόσο αλαζόνας και σνομπ που θα τον βρεις αμέσως γοητευτικό και είναι εξίσου πιθανό να σε παρασύρει και να απολαύσετε μια άγρια και αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία, όσο και να σε… απωθήσει λόγω της υπεροψίας του!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved