Αν το χιούμορ είναι σημαντικό για σένα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια!

Υπάρχει κάτι σέξι σε όποιον έχει αίσθηση του χιούμορ

Αν το χιούμορ είναι σημαντικό για σένα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια!

Το να μπορείς να κάνεις κάποιον να γελάσει, μπορεί να του προκαλέσει το πιο όμορφο συναίσθημα. Είναι ένα ιδιαίτερο χάρισμα να ξέρεις πότε να σπάσεις τη βαρεμάρα ή την αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Επίσης, το να μπορείς να μετρήσεις τις διαθέσεις των γύρω σου και να πεις ένα αστείο που θα διώξει την ένταση την κατάλληλη στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και κάτι σέξι σε ένα άτομο που έχει αίσθηση του χιούμορ. Ανεξάρτητα με το αν θα πει ένα ξαφνικό αστείο εκεί που δεν το περιμένεις ή βρίσκει πάντα κάτι ευφυές να πει την κατάλληλη στιγμή, δεν μπορείς να αρνηθείς την ρομαντική έλξη που δημιουργείται με ένα καλό κωμικό αστείο, τη σωστή χρονική στιγμή. Αν λοιπόν το χιούμορ είναι απαραίτητο στοιχείο σε έναν πιθανό σύντροφό σου, θα το βρεις σίγουρα σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια:

ΖΥΓΟΣ

Ο αξιαγάπητος Ζυγός είναι ένας από τους διασκεδαστές του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ανθρωποκεντρικό και κοινωνικό ζώδιο που του αρέσει να γεμίζει ένα δωμάτιο με ιστορίες και γέλια. Είναι φυσικός κωμικός και δεν φοβάται τις λέξεις, έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν τον νοιάζει αν ξεφύγει λίγο από τα δεδομένα του, προκειμένου να κάνει τους φίλους του να γελάσουν. Ισορροπημένος και ευαισθητοποιημένος, ο Ζυγός είναι σπουδαίος στο να «διαβάζει» τους ανθρώπους και λατρεύει να ανακαλύπτει συγκεκριμένους τρόπους για να τους φτιάξει τη διάθεση. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι παρατηρητικό και είναι σε θέση να «χτίσει» όλη την ενέργεια μέσα σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, κάνοντας τους άλλους γύρω του να γελάνε ασταμάτητα. Δεν νιώθει εύκολα ντροπή ή αμηχανία. Θα γίνει όσο χρειαστεί αστείος, χαζοχαρούμενος, τρελούτσικος ή και εξωφρενικά ξεκαρδιστικός, μέχρι να καταφέρει τον/την σύντροφό του να του σκάσει ένα χαμόγελο!.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι περίεργο που ο ταξιδιώτης του ζωδιακού, ο Τοξότης, έχει συγκεντρώσει τόσες περιπετειώδεις ιστορίες για να σου πει. Ακόμα κι αν αφηγείται μια ιστορία που απλώς ταξίδευε με το λεωφορείο ή περπατούσε στο δρόμο για να πάρει έναν καφέ, ο Τοξότης θα δώσει μια ξεκαρδιστική και δυναμική χροιά σε ό,τι λέει. Αισιόδοξος και άφοβος, του αρέσει να βλέπει τη θετική πλευρά των ανθρώπων και δουλεύει σκληρά για να βρει έναν φωτεινό δρόμο σε οτιδήποτε κάνει. Εστιάζοντας στο θετικό, και το πιο σημαντικό, στο αστείο, ο Τοξότης σου θα σε βάλει να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και θα σε καταφέρει να γελάσεις, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις θλιβερές ή αγχωτικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο της επικοινωνίας, οι αέρινοι Δίδυμοι μπορούν να πιάσουν συζήτηση με οποιονδήποτε συναντήσουν. Παιχνιδιάρηδες και αστείοι, οι δίδυμοι είναι μεγάλα πειραχτήρια, άτακτοι, σκανταλιάρηδες και δείχνουν ότι δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά. Φλερτάρουν με την κωμωδία και απολαμβάνουν τους έξυπνους διαλόγους, είναι γνωστοί για την αίσθηση του χιούμορ τους και την ικανότητά τους να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν. Αν τύχει να βρεθείς σε μια αμήχανη σιωπή ή κάνεις κάποια νέα γνωριμία, άφησε τους Διδύμους ν' αρχίσουν τη συζήτηση ξεκινώντας με κάποια ξεκαρδιστικά αστεία. Γνωστοί για την πειρακτική τους διάθεση απέναντι στα άτομα που αγαπούν, οι Δίδυμοι είναι σπουδαίοι και στο να κάνουν τους άλλους να γελούν με τον εαυτό τους και τα καμώματά τους, αλλά εύκολα μπορούν κι εκείνοι να κάνουν το ίδιο.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που θα σου δείξουν την αγάπη τους με πράξεις και όχι με λόγια!

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Τα 5 ζώδια που δεν διστάζουν να τα παρατήσουν όλα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved