Το ζώδιό σου «μίλησε»: Αυτό το χρώμα μαλλιών πρέπει να διαλέξεις για να ανανεώσεις το look σου!

Αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για σένα

Το ζώδιό σου «μίλησε»: Αυτό το χρώμα μαλλιών πρέπει να διαλέξεις για να ανανεώσεις το look σου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα όμορφα μαλλιά αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας και βασικό κομμάτι της εξωτερικής μας εμφάνισης. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε γυναίκα που επιθυμεί να φροντίζει τον εαυτό της, προσπαθεί πάντα να διατηρεί τα μαλλιά της περιποιημένα και λαμπερά.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε επιθυμείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, αξίζει να κάνεις την αρχή από τα μαλλιά σου. Ένα νέο χρώμα μπορεί να σου προσφέρει τη λάμψη και τον «αέρα» ανανέωσης που χρειάζεσαι για να υποδεχθείς τη φετινή άνοιξη.

Αλήθεια όμως, πόσο μπορείς να ρισκάρεις σε ό,τι αφορά στο χρώμα των μαλλιών σου; Άραγε, ποιο trend στις βαφές μαλλιών αξίζει να προτιμήσεις; Ποιο χρώμα μαλλιών σου πηγαίνει καλύτερα; Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση, τότε και σε αυτή την περίπτωση, τα άστρα μπορούν να σου δείξουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις.

Για το 2020, το έλαιο CBD είναι αναμφίβολα το κορυφαίο trend και στα μαλλιά χάρη στη θεραπευτική του δράση. Και τα καλά νέα είναι πως τώρα, η πρώτη βαφή μαλλιών στην Ελλάδα με κανναβιδιόλη είναι γεγονός με τη CBD3D. Με 21 αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, argan oil, υδρολυμένη κερατίνη, αυτή η βαφή μαλλιών θα σε «κερδίσει» -σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις την απόχρωση που αξίζει να ζητήσεις φέτος από τον κομμωτή σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

ΚΡΙΟΣ

Τολμηρή και δυναμική. Μία Κριός δεν διστάζει να παίρνει ρίσκο ακόμη και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της. Πάρε για παράδειγμα μια από τις πιο γνωστές -και αντιπροσωπευτικές- Κριαρίνες στον κόσμο, τη Lady Gaga. Πριν από μερικούς μήνες, τόλμησε να βάψει τα μαλλιά της μπλε και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Σίγουρα αξίζει να επιλέξεις και εσύ φέτος μια απόχρωσή του μπλε για τα μαλλιά σου και να ζητήσεις από τον κομμωτή σου τον CBD3D κωδικό που σου ταιριάζει. Μπορεί το κόκκινο να είναι το χρώμα του Κριού όμως, ο κανόνας σε ό,τι αφορά στα κορυφαία beauty trends του 2020, επιτάσσει χρώμα και φαντασία και σε θέλει να ρισκάρεις. Τι θα έλεγες για το Blue Black ή το Blue Ash Platinum Blonde;

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμείς να έχεις πάντα ηρεμία και σταθερότητα στη ζωή σου και η σκέψη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου ενδεχομένως σε τρομάζει. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να αποτελεί τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, σίγουρα κάνεις πάντα ό,τι μπορείς για να φροντίζεις την ομορφιά σου. Μία βαφή μαλλιών που συνδυάζει το κόκκινο με το βιολετί είναι ιδανική για εσένα! Τι θα έλεγες για το Violet Red Blonde;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρακτηρίζεσαι για τη ζωντάνια, την εξυπνάδα και την κοινωνικότητά σου και το σίγουρο είναι πως χρειάζεσαι ένα χρώμα μαλλιών που μπορεί να συμβαδίζει με το έντονο lifestyle σου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το κίτρινο είναι το χρώμα των Δίδυμων. Αποπνέει αισιοδοξία και θετικότητα και συνδέεται με την πνευματικότητα. Για το 2020, λοιπόν, αξίζει να βγάλεις ακόμη πιο έντονα στην επιφάνεια την κοινωνική σου πλευρά, επιλέγοντας να πεις «ναι» σε μία ιδιαίτερη απόχρωση του ξανθού, όπως το Golden Blonde. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν ψάχνεις, το σίγουρο είναι πως με 73 αποχρώσεις της CBD3D, θα το βρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι συναισθηματική και απίστευτα συμπονετική και όλοι μπορούν εύκολα να αισθανθούν τον ζεστό σου χαρακτήρα. Για το 2020, λοιπόν, αξίζει να επιλέξεις μια βαφή μαλλιών που θα αναδείξει τη γλυκιά και ζεστή προσωπικότητά σου. Το σοκολατί συνιστά μία καλή επιλογή για εσένα, με το Intense Chocolate Dark Blonde να κυριαρχεί στη λίστα μας για το 2020.

ΛΕΩΝ

Αποπνέεις αυτοπεποίθηση και είσαι άτομο αισιόδοξο, γενναιόδωρο και ταυτόχρονα πολύ φιλόδοξο. Θέλεις να τραβάς επάνω σου την προσοχή -όπου και αν βρίσκεσαι- και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν διστάζεις να κάνεις συχνά αλλαγές στην εμφάνισή σου. Το 2020, λοιπόν, αξίζει να εντυπωσιάσεις φίλους, γνωστούς και συναδέλφους, επιλέγοντας να κάνεις κάτι περισσότερο ιδιαίτερο στα μαλλιά σου. Τι θα έλεγες για κοκκινόξανθα μαλλιά; Πες «ναι» στο Red Blonde και δεν θα απογοητευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει πιο λογικό, πρακτικό, υπεύθυνο και ταυτόχρονα ζεστό ζώδιο από την Παρθένο. Ναι, καλά διάβασες. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι θερμοί, αλλά… μόνο με όσους θέλουν. Σε κάθε περίπτωση, αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο και το 2020 θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και είσαι καστανή, τότε αξίζει να πεις «ναι» σε μία καστανοκόκκινη απόχρωση. Θα σε κάνει να δείχνεις λιγότερο αυστηρή και ταυτόχρονα, θα σε βολέψει πολύ μιας και πρόκειται για μία ιδιαίτερα πρακτική επιλογή για εσένα που δεν σου αρέσουν τα άκρα. Πες «ναι» στο Red, λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

Αποζητάς την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σου, είτε πρόκειται για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε για τη φροντίδα του εαυτού σου. Η αλήθεια είναι πως με κυβερνήτη την Αφροδίτη, διαθέτεις μια έμφυτη καλαισθησία που σε βοηθά να κάνεις συχνά εξαιρετικές επιλογές σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή σου. Φέτος, λοιπόν, αξίζει να «τιμήσεις» το χρώμα του ζωδίου σου, το μπλε, το οποίο συμβολίζει την ισορροπία και την αρμονία. Δες τις CBD3D επιλογές σου και ζήτησε από τον κομμωτή σου εκείνη που αισθάνεσαι πως είναι πιο κοντά στο στιλ σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπικότητα σου είναι έντονη και πολύπλοκη, όπως ακριβώς θα είναι το 2020 τα μαλλιά σου! Προκειμένου να αναδείξεις το έντονο και μυστηριώδες βλέμμα σου, ζήτα από τον κομμωτή σου μια περισσότερο απαλή και φυσική απόχρωση για τα μαλλιά σου, όπως το Intense Chocolate Brown. Επειδή βέβαια, σου αρέσει να ξεχωρίζεις, κάνε τη διαφορά επιλέγοντας να «παίξεις» με διαφορετικές αποχρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιπετειώδης φύση σου σε ωθεί συχνά σε έντονες και αναμφίβολα διασκεδαστικές επιλογές. Γιατί να μην βγάλεις αυτό ακριβώς το στοιχείο του χαρακτήρα σου στην επιφάνεια, λοιπόν, μέσα από την εμφάνισή σου; Είσαι τολμηρή και φέτος θα το αποδείξεις, ζητώντας από τον κομμωτή σου το Light Blue Violet Blonde Highlift με έλαιο CBD!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σου αρέσουν οι υπερβολές και θέλεις να βγάζεις στην επιφάνεια ένα περισσότερο σοβαρό προφίλ, τόσο όσον αφορά στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Είσαι άτομο πειθαρχημένο και στη δική σου περίπτωση αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν θέλεις να κάνεις πιο έντονες αλλαγές στην εμφάνισή σου, συνήθως διστάζεις να πάρεις το ρίσκο. Για το 2020, αξίζει να πεις «ναι» σε μια κλασική αλλά ταυτόχρονα απίστευτα trendy απόχρωση για τα μαλλιά σου: Το Αsh Βlonde. Είναι λιγότερο συντηρητικό για τα γούστα σου αλλά αρκετά πρακτικό και κλασικό για να μην σε κάνεις να νιώθεις πως έχεις βγει από τα «νερά» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύεις την ελευθερία σου και δεν θέλεις τίποτα και κανένας να σου τη στερεί, ούτε ακόμη και το χρώμα των μαλλιών σου. Το 2020, λοιπόν, αξίζει να ζητήσεις από το κομμωτή σου να επιλέξει για εσένα μια ιδιαίτερη βαφή μαλλιών, σε μια απόχρωση που δεν θα σε δεσμεύει ή θα περιορίζει τις εμφανίσεις σου. Το Copper Blonde είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή και φέτος θα το βρεις στο κομμωτήριό σου και μάλιστα, με CBD!

ΙΧΘΥΕΣ

Ευαίσθητος, συμπονετικός και απίστευτα διαισθητικός. Το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο αξίζει να επιλέξεις για τα μαλλιά σου το 2020. Ναι, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος καλό είναι να μην στραφείς σε ιδιαίτερα ζεστές αποχρώσεις. Διότι επιλέγοντας ένα χρώμα όπως το Blue Black, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα μια ισορροπία ανάμεσα στην εμφάνισή σου και τα έντονα και ζεστά συναισθήματά σου!

Picture2

Όποια απόχρωση και αν επιλέξεις φέτος για τα μαλλιά σου, να θυμάσαι ότι το «κλειδί» για να αποκτήσεις τα όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά, είναι να στραφείς στα κατάλληλα συστατικά, δηλαδή σε εκείνα που θα σου προσφέρουν χρώμα διαρκείας και ταυτόχρονα θα θεραπεύσουν τα μαλλιά σου! Με πολύτιμη κανναβιδιόλη, argan oil και υδρολυμένη κερατίνη, το σίγουρο είναι πως η CBD3D θα αποτελέσει τον «κανόνα» στις βαφές μαλλιών το 2020 και μάλιστα, για κάθε ζώδιο!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved