Το ζώδιό σου δείχνει το πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου

Σαφώς δεν μπορεί να αποδειχτεί, αλλά, ρίξε μια ματιά!

Το ζώδιό σου δείχνει το πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου

Η αστρολογία -μεταξύ άλλων- μπορεί να σου δώσει πληροφορίες και για το ποιος ήσουν σε μια άλλη, προηγούμενη ζωή σου, αλλά και για το πώς πέθανες! Εμείς βάλαμε κάτω τα βασικά στοιχεία του ζωδίου σου και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα.

Σίγουρα δεν μπορούν να αποδειχτούν, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά για να μάθεις την πιθανή αίτια του θανάτου σου, τότε.

Κριός

Ως Κριός, είσαι θαρραλέος/α, τολμηρός/η και δυνατός/η. Επιπλέον, φλογερός/η και παθιασμένος/η. Υπάρχει μια πιθανότητα να πυροβολήθηκες στην προηγούμενη ζωή σου από κάποιον/α που γνώριζες και ήσουν ερωτευμένος/η. Ήταν, λοιπόν, έγκλημα πάθους.

Ταύρος

Ως Ταύρος, είσαι υπομονετικός/η, αξιόπιστος/η και πρακτικός/η. Αγαπάς τους ανθρώπους και οι άνθρωποι σε αγαπούν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες στα βαθιά σου γεράματα, από φυσικά αίτια, έχοντας μια καλή ζωή.


Δίδυμος

Ως Δίδυμος, είσαι χαριτωμένος/η, συμπαθής και με χιούμορ. Όπου κι αν πας, κάνεις γνωριμίες, φιλίες αλλά δημιουργείς και έχθρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από πτώση από ένα ψηλό κτίριο. Το θέμα είναι ότι είτε γλίστρησες ή κάποιος/α σε έσπρωξε.

Καρκίνος

Ως Καρκίνος, είσαι ευαίσθητος/η, συναισθηματικός/η και πιστός/η. Για να μην αναφέρουμε, πόσο προστατευτικός/η είσαι. Η πιθανότητα να πνίγηκες στην προηγούμενη ζωή σας, επειδή προσπάθησες να σώσεις κάποιον/α που αγαπούσες πολύ, είναι μεγάλη. Ίσως το παιδί σου.

Λέων

Ως Λέων, είσαι τολμηρός/η, θαρραλέος/α και επιθυμείς να βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής. Είσαι, επίσης, εξωστρεφής, δημιουργικός/η, αλλά μπορεί να προσβάλλεις και να υποτιμήσεις κάποιον/α. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να έθιξες την αξιοπρέπεια ενός ατόμου κι αυτό να σου έστησε καρτέρι και να σε σκότωσε.

Παρθένος

Ως Παρθένος, είσαι συνεσταλμένος/η, λογικός/η και συντηρητικός/η. Επίσης, αξιόπιστος/η και προσπαθείς να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πιθανώς πηγαίνοντας κάπου είτε για να βοηθήσεις είτε γιατί ένιωθες υποχρεωμένος/η.

Μάθε την προέλευση και τον προορισμό σου στην Καρμική ανάλυση ωροσκοπίου από το AstroShop!

Ζυγός

Ως Ζυγός, είσαι γοητευτικός/η, κοινωνικός/η και σου αρέσει να γοητεύεις. Επίσης, προσπαθείς να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και να διατηρείς την ειρήνη και την αρμονία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από μια μη διαγνωσμένη ασθένεια στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή την αγνόησες ή δεν ήθελες να την αντιμετωπίσεις..

Σκορπιός

Ως Σκορπιός, είσαι παθιασμένος/η και αποφασιστικός/η. Έχεις όμως και μια σκοτεινή πλευρά που μπορεί να σε πάει από τον παράδεισο ως την κόλαση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δολοφονήθηκες από έναν κατά συρροή δολοφόνο, όμως να το πάλεψες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τοξότης

Ως Τοξότης, είσαι η ψυχή της παρέας. Η ελευθερία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου και μισείς να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Δίνεις, επίσης, μεγάλο αγώνα για να διαχειριστείς κάποια έντονα συναισθήματά σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην προηγούμενη ζωή σου να πιέστηκες τόσο που να αυτοκτόνησες.

Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως, είσαι υπεύθυνος/η, δίκαιος/η και υπομονετικός/η. Προσπαθείς να είσαι πάντα εντάξει και έχεις μεγάλο αυτοέλεγχο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να την πατήσεις. Είναι πολύ πιθανό, στην προηγούμενη ζωή σου, να σε απήγαγε και να σε σκότωσε κάποιος/α που γνώριζες.

Βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου με την Καρμική ανάλυση ωροσκοπίου από το AstroShop!

Υδροχόος

Ως Υδροχόος, είσαι ανεξάρτητος/η, εκκεντρικός/η και εξαιρετικά εγκεφαλικός/η. Συνήθως βλέπεις αποστασιοποιημένα μια κατάσταση, έτσι ώστε να λύσεις αποτελεσματικά ένα πρόβλημα. Επίσης, σου είναι εύκολο να μπεις μπροστά για να υπερασπίσεις τους άλλους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην προηγούμενη ζωή σου, να πέθανες σε μια πυρκαγιά, προσπαθώντας να σώσεις κι όποιον άλλο βρισκόταν μαζί σου.

Ιχθύς

Ως Ιχθύς, είσαι συμπαθής, ανιδιοτελής και ευαίσθητος/η. Επίσης, τραβάς πάνω σου ανθρώπους που είτε είναι αδύναμοι και χρειάζονται τη βοήθεια και την παρηγοριά σου είτε ηλικιωμένοι και μόνοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες κι εσύ σε μεγάλη ηλικία, από μια κοινή ασθένεια, εγκαταλελειμμένος/η και αβοήθητος/η.

Σχετικά άρθρα:

Ζώδια και Κάρμα: Πώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Μήπως ήσασταν εχθροί σε μια προηγούμενη ζωή;

5 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι «το άλλο σου μισό»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved