Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 24' 18" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 15' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 33' 51" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 36' 60" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 41' 15" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 45' 59" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 42' 43" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 44' 28" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 04' 15" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 00' 29" ΚΡΙΟΣ R

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να σε ξεγελάσουν πολύ εύκολα!

Είναι πάντοτε πέντε βήματα μπροστά από σένα!

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να σε ξεγελάσουν πολύ εύκολα!

Υπάρχουν οι έξυπνοι άνθρωποι και υπάρχουν κι εκείνοι που είναι τόσο έξυπνοι, ώστε να μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού. Κάποιοι χρειάζεται να προσπαθήσουν για να εκδηλώσουν την εξυπνάδα τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι ευφυείς, χωρίς να προσπαθήσουν στο ελάχιστο.

Όλοι γνωρίζουμε τους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας) που έχουν διάφορους βαθμούς νοημοσύνης, από έξυπνα έως μεγαλοφυή επίπεδα νοημοσύνης. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές της σκέψης και του νου, οι οποίοι είναι σε θέση να μας ξεπεράσουν κάθε φορά!

Η αστρολογία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στα επίπεδα της διανόησής μας και αναμφισβήτητα τα πιο έξυπνα ζώδια είναι ικανά να μας ξεπεράσουν.

Το να είσαι έξυπνος πολύ πάνω από το μέσο όρο, μπορεί να σε ωθήσει στο να είσαι δημιουργικός/ή και δραστήριος/α, αλλά, προσοχή! Μπορεί επίσης να μετατραπείς σε υπερόπτη που υποτιμάει τη σκέψη των άλλων. Συνεπώς, είναι πάντα καλό να γνωρίζεις αν ο απέναντί σου είναι σε θέση να σε ξεπεράσει στον τομέα της σκέψης.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που είναι πιθανότερο να ξεπεράσουν ή και να ξεγελάσουν τους άλλους με την ευφυΐα τους;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρόλο που η Παρθένος γνωρίζει πολλά, συνεχώς βρίσκεται σε μια διαδικασία μάθησης. Θα εκπλαγείς με το πόσο συχνά εκδηλώνεται η τάση τους να δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες.

Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και αναλυτικοί. Αν θέλουν να υπερτερήσουν σε κάτι, θα έχουν ετοιμάσει «τη δουλειά» εκ των προτέρων. Είναι από τα πιο λαμπρά μυαλά σύμφωνα με την αστρολογία, οπότε μην τους υποτιμάς. Αν θέλουν να σε ξεπεράσουν ή να σε ξεγελάσουν, μπορούν να το κάνουν με άνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τη δημιουργική τους νοημοσύνη. Βρίσκουν απαντήσεις και λύσεις σε διάφορα θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να τις δουν. Μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι όταν τα πράγματα γίνονται τεταμένα και να μη χάσουν στο ελάχιστο την ψυχραιμία τους. Δεν θα πάρουν ποτέ προσωπικά μια υπόθεση και θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται στην επίτευξη του στόχου τους.

Είναι απρόβλεπτοι χαρακτήρες, οπότε είναι δύσκολο να καταλάβεις ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους. Όταν «χτυπήσουν», οι ενέργειές τους δεν θα είναι απλώς απροσδόκητες, αλλά θα έχουν σπουδαία και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχουν τόσα πολλά θαυμαστά χαρακτηριστικά –σοφία, υπομονή και την ικανότητα να εργάζονται σκληρά. Γι 'αυτό είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο εξαιρετικά έξυπνοι είναι. Εάν ένας Αιγόκερως θέλει να ξεπεράσει κάποιον, θα επιλέξει να παίξει το παιχνίδι ακολουθώντας τον μακρύ και δύσκολο δρόμο – ειδικά αν κάτι έχει να κάνει με τη δουλειά ή την καριέρα του.

Δεν έχουν ανάγκη από την άμεση ικανοποίηση που τους προσφέρει η επίγνωση ότι τελικά θα βγουν νικητές. Πρώτα θα δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο περιβάλλον, έτσι ώστε, όταν αποφασίσουν «να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα», κανείς δεν θα το δει να έρχεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με έναν Τοξότη για να καταλάβεις πόσο λαμπρό μυαλό είναι.Οι Τοξότες τείνουν να είναι πολύ απλοί, με μια ισχυρή αίσθηση του σωστού και του λάθους, ενώ διαθέτουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Αν κάποιος απειλήσει τη σιγουριά τους, μπορεί να αισθανθούν την υποχρέωση να αποδείξουν την πνευματική τους ικανότητα. Ίσως να σοκαριστείς με το γεγονός ότι ένα τόσο γοητευτικό και φιλικό άτομο, διαθέτει επίσης και ένα είδος μεγαλοφυΐας. Αν ο Τοξότης θέλει να σε ξεπεράσει, μπορεί να το κάνει χωρίς «να ιδρώσει» στο ελάχιστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως ο Τοξότης, έτσι και οι Δίδυμοι είναι σπουδαίοι στην επικοινωνία και έχουν κοφτερό μυαλό. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι και αιχμηροί στο λόγο τους, οπότε μπορούν να ξεπεράσουν κάποιον γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους τους.

Οι Δίδυμοι ξέρουν να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις και είναι τόσο συμπαθητικοί που τους είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν στον αντίπαλό τους μια απατηλή αίσθηση ασφάλειας. Τη μια στιγμή μπορεί να έχεις μια ευχάριστη συζήτηση με έναν Δίδυμο και την άλλη να καταφέρει να σε υπερκεράσει με κάποιο θαυμαστό τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι έξυπνοι και δεν τα παρατάνε ποτέ. Θα κυνηγήσουν αυτό που θέλουν μέχρι να το πάρουν. Τείνουν να μην κάνουν υποθέσεις και να μην αναλαμβάνουν δράση πρόωρα. Όταν ο Ταύρος αποφασίσει να δράσει, θα έχει κάνει την έρευνά του και θα έχει εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια.

Δεν θέλεις καθόλου να συναγωνιστείς έναν Ταύρο, χωρίς να έχεις προετοιμαστεί γι’ αυτό. Όταν έχει το κατάλληλο κίνητρο, όπως π.χ. να επανορθώσει μια αδικία που του έχει συμβεί, αυτό το ζώδιο δεν θα σταματήσει μέχρι να σιγουρευτεί ότι σε έχει νικήσει σε όλα τα μέτωπα!

Διάβασε επίσης: 

Τα 3 ζώδια που σου… «πετάνε το γάντι»

Τα 4 ζώδια που φτάνουν συχνά στα άκρα

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved