Οι 4 μεγαλύτεροι «απατεώνες» του ζωδιακού

Μπορούν να πουλήσουν ψυγείο σε Εσκιμώο

Οι 4 μεγαλύτεροι «απατεώνες» του ζωδιακού

Πρόσεχε πολύ αν μπλέξεις μαζί τους. Μπορούν να σε τουμπάρουν με μεγάλη ευκολία, να σε ξεγελάσουν και να σου πουλήσουν τρελό παπά. Είναι masters στα παραμύθια και μπορούν να στήσουν μεγάλες κομπίνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξέρουμε ότι αυτό το ζώδιο σκέφτηκες πρώτο, γι' αυτό και το βάλαμε και πάνω-πάνω στην λίστα. Οι Δίδυμοι -το λέει και το όνομά τους- είναι δυο προσωπικότητες σε ένα σώμα. Η μια τους πλευρά μπορεί να είναι η γλυκιά, καλοπροαίρετη, φιλήσυχη και η άλλη να είναι χειριστική και… παραπλανητική. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποια ακριβώς πλευρά μιλάς, γιατί η χειριστική τους πλευρά είναι τόσο καλή στο να κρύβεται που σίγουρα θα σε μπερδέψει. Οι Δίδυμοι είναι τόσο καλοί παραμυθάδες που με τα λόγια τους και μόνο θα καταφέρουν να σε κοροϊδέψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μεγάλοι ψεύτες όταν θέλουν και δεν ντρέπονται καθόλου γι' αυτό. Δε θα διστάσουν να σε φλομώσουν στο ψέμα ανεξαιρέτως καταστάσεων ή τόπου. Έχουν μια απίστευτη ικανότητα να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους και μπορούν να το κάνουν για καιρό. Θα σου ζητήσουν δανεικά και θα σου πουν κάθε απίθανη δικαιολογία και το κακό για σένα είναι ότι και το παραμύθι θα φας και θα τους δανείσεις. Μέχρι και πως… πεθαίνουν μπορούν να σου πουν, αρκεί να γίνει το δικό τους.

ΛΕΩΝ

Εδώ μιλάμε για τους βασιλιάδες του… ναρκισσισμού! Κάνουν ό,τι κάνουν γιατί πολύ απλά πιστεύουν ότι είναι τέλειοι, άψογοι και φυσικά ανώτεροι από όλους τους άλλους. Θεωρούν τον εαυτό τους «γαλαζοαίματο»! Θα σου την φέρουν με ευκολία, θα σου πάρουν τα λεφτά ή τα αποκτήματα και θα το ευχαριστηθούν κιόλας. Πιστεύουν ότι είναι τόσο αξιαγάπητοι, ότι κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί και ότι ακριβώς γι' αυτό θα ξεφεύγουν πάντα. Είναι ίσως οι πιο… μεγάλοι απατεώνες γιατί ό,τι κάνουν, το κάνουν με υπερβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θεωρείς ότι ο Υδροχόος είναι ψυχρός και ότι δεν έχει συναισθήματα, πολύ καλά και το πιστεύεις. Είναι ικανός να εκμεταλλευτεί τους πάντες και τα πάντα. Δεν επιλέγει… Αν σε εκβιάσει οικονομικά, δεν το κάνει τόσο για τα λεφτά, όσο για την αδρεναλίνη και το «παιχνίδι». Είναι σκληρός και του αρέσει να σε βλέπει να πέφτεις και να δίνεις την μάχη σου. Θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και θα σε καταστρέψει με ευκολία συναισθηματικά. Και θα το απολαύσει κιόλας… Δεν παίζει τόσο με λεφτά, όσο με συναισθήματα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

Γιατί σε αγαπούν, αλλά και γιατί... ξενερώνουν μαζί σου οι άλλοι με βάση το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που ζουν και αναπνέουν για να τραβούν την προσοχή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved