Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Έτσι θα περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Σου δίνουμε μερικές συμβουλές να ακολουθήσεις, προκειμένου να σου μείνουν αξέχαστες οι γιορτές

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Έτσι θα περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις τα φετινά Χριστούγεννα αν είσαι ζώδιο του αέρα για να είναι μοναδικά και αξέχαστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο σας έχει προικιστεί με το καλύτερο όπλο κατά της μελαγχολίας, την επικοινωνία. Φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε. Βγείτε με φίλους, πηγαίνετε σε πάρτι, σε συγκεντρώσεις οπουδήποτε τέλος πάντων που θα μπορούσατε να προβάλλετε το καλό σας χιούμορ και την μοναδική οξύτητα του πνεύματος σας. Συζητήστε τα προβλήματα σας, νιώστε κοντά με τους συνανθρώπους σας και αποφύγετε το κουτσομπολιό..

Βάλτε στόχους για την νέα χρόνια που έρχεται και φροντίστε αυτή την φορά να τους τηρήσετε. Αν πάλι δεν καταφέρετε να ξεφύγετε από την άσχημη ψυχολογία γράψτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Κάντε μια λίστα με όσα σας πλήγωσαν και όσα σας έκαναν να χαρείτε. Κάψτε το χαρτί με τα άσχημα γεγονότα για να εξωραΐσετε το παρελθόν και κρατήστε τα θετικά της χρόνιας που πέρασε σε ένα σημείο που θα το βλέπετε συχνά.

Tips: Αγοράστε ένα βιβλίο με ανέκδοτα να φρεσκάρετε την ικανότητα σας να κάνετε τους άλλους να χαμογελούν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι από τα άτομα που τάσσονται υπέρ της συντροφικότητας και μισούν την μοναξιά. Η απομόνωση που μπορεί να τους φέρουν οι γιορτές λόγων αρνητικών συναισθημάτων θα πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο.

Βγείτε στα μαγαζιά και χαζέψτε τις όμορφες βιτρίνες που είναι στολισμένες Χριστουγεννιάτικα. Θα σας γεμίσουν με εικόνες ζεστασιάς, αρμονίας και ομορφιάς. Παρασυρθείτε στο εορταστικό κλίμα, γυρίστε σπίτι και διακοσμήστε τον χώρο σας εξίσου όμορφα.

Αν έχετε χωρίσει ή έσετε χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, κρατήστε τις ωραίες αναμνήσεις μόνο και προχωρήστε μπροστά αφήνοντας την θλίψη πίσω. Θάψτε τα αισθήματα μοναξιάς και πικρίας και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον καινούργιο χρόνο με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να βάλετε καινούργιους ανθρώπους στην ζωή σας.

Tips: Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αρωματοθεραπεία που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το στρες και τη μελαγχολία: αρωματικά αφρόλουτρα, αιθέρια έλαια και κεριά δημιουργούν ένα όμορφο περιβάλλον και συμβάλλουν στην αίσθηση της χαλάρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος δεν θα άφηνε να παρασυρθεί από το συναισθηματικό κλίμα των ήμερων. Άλλωστε είναι γεννημένος για τις δύσκολες ημέρες και για να δίνει ανακούφιση στους άλλους. Μπορείτε να δώσετε χαρά στην γκρίζα και μουντή όψη των Χριστουγέννων. Σε περίπτωση όμως που αφήσατε τον εαυτό σας να τον κυριεύσει η κατάθλιψη, ας δοκιμάσετε κάτι νέο. Γιορτάστε τις διακοπές σας με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι οι υπόλοιποι.

Προγραμματίστε να πατέ κάπου που κανείς δεν θα πήγαινε για γιορτές Χριστουγέννων. Ενώ οι άλλοι θα ονειρεύονται το χωριό του Άγιου Βασίλη και να παίξουν χιονοπόλεμο, εσείς φύγετε για εξωτικούς προορισμούς. Κάντε ρεβεγιόν με βεδουίνους και βόλτες σε καμήλα μέσα στην έρημο. Αυτό και μόνο θα αλλάξει την ψυχολογία σας και η επαφή με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο θα πάρει μακριά την ανία και την θλίψη που προκαλούν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα.

Tips: διαλέξτε ένα εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής όπως π.χ. την γιόγκα που βοηθά να επανέλθει η σωματική και η ψυχολογική υγεία και αρμονία.

Διάβασε επίσης:

Εμείς σε ρωτάμε και ψηφίζεις! Πάμε να παίξουμε!

Τα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Να τι δώρο μπορείς να κάνεις στο κάθε ζώδιο φέτος τα Χριστούγεννα

Εμείς σε ρωτάμε και ψηφίζεις! Πάμε να παίξουμε!

Τα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Να τι δώρο μπορείς να κάνεις στο κάθε ζώδιο φέτος τα Χριστούγεννα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved