Τα 6 ζώδια που έχουν απεριόριστη υπομονή και αντέχουν πολλά!

Έχουν "γαϊδουρινή" υπομονή και καλά κάνουν!

Τα 6 ζώδια που έχουν απεριόριστη υπομονή και αντέχουν πολλά!

Η υπομονή είναι μια ιδιότητα που δεν τη έχει ο καθένας και μπορεί συχνά να μην γίνει αντιληπτή. Αν και δεν πρόκειται για ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό, εντούτοις όσοι διαθέτουν υπομονή είναι αξιοθαύμαστοι. Άλλωστε, αν ο κόσμος ήταν γεμάτος από παρορμητικούς και ανυπόμονους ανθρώπους, θα υπήρχαν ακόμα περισσότεροι κίνδυνοι και συγκρούσεις γύρω μας.

Οι βασικές ιδιότητες των υπομονετικών ατόμων

  • Αντέχουν τις προκλήσεις, τις ενοχλητικές συμπεριφορές ή τις αρνητικές καταστάσεις, χωρίς να παραπονεθούν.
  • Έχουν την ικανότητα να χειρίζονται τις καταστάσεις όταν έχουν κολλήσει και καθυστερούν.
  • Επιμένουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες
  • Είναι επιμελείς και θα διαθέσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να γίνουν τα πράγματα σωστά
  • Επειδή δεν είναι ανυπόμονοι, τα έργα που φέρνουν σε πέρας είναι καλοφτιαγμένα και κατασκευασμένα με σχολαστικότητα.
  • Όταν κάτι «κολλήσει» και δεν προχωράει, είναι σε θέση να το χειριστούν και να βρουν έναν άλλο δρόμο για να κατευθύνουν τις ενέργειες του.

Αν ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι η υπομονή, τότε δεν διακόπτετε κάποιον που μιλάει, επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε να τελειώσει τη φράση του. Και βέβαια, οι υπομονετικοί άνθρωποι διαθέτουν σίγουρα μια μεγάλη ποσότητα «ζεν» και θα προτιμήσουν να αποσυρθούν σε ένα ήσυχο μέρος, αντί να προκαλέσουν σκηνή ή να αντιδράσουν με αρνητικότητα.

Πιο κάτω θα βρεις τα 6 πιο υπομονετικά ζώδια, τα οποία δεν αφήνουν τα μικρά, ασήμαντα πράγματα να τα καταβάλλουν:

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικές φορές οι Ταύροι μπορεί να δείχνουν "έξω καρδιά" και γλεντζέδες, αλλά κατά βάθος είναι ήσυχα, προσεκτικά και υπομονετικά άτομα. Το υψηλό επίπεδο υπομονής τους επιτρέπει να ελέγχουν πλήρως κάποιον πριν ξεκινήσουν μια σχέση μαζί του ή πριν τον/την εμπιστευτούν.
Δεν βιάζονται να θυμώσουν ή να νιώσουν οποιοδήποτε συναίσθημα. Πρέπει πρώτα να το «χτίσουν», όσος χρόνος κι αν τους χρειαστεί. Είναι πεισματάρηδες και αν μπει θέμα για το ποιος μπορεί να αντέξει περισσότερο σε οποιαδήποτε κατάσταση, θα κερδίσουν οπωσδήποτε. Η υπομονή τους επιτρέπει να είναι επίμονοι και ανθεκτικοί. Απλώς δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ή να σταματήσουν οτιδήποτε κάνουν, για κανένα λόγο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από τον Αιγόκερω ότι όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους. Πάντα προτιμούν να περιμένουν, παρά να βιαστούν και να τα θαλασσώσουν. Δεν τους αρέσει να κάνουν λάθη που με λίγη υπομονή θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Είναι προσεκτικοί και σίγουρα όχι βιαστικοί. Για παράδειγμα, θα προτιμήσουν να περιμένουν πότε θα ξαναπαιχτεί μια παράσταση ή μια ταινία, παρά να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα για να το δουν «εδώ και τώρα».

Ένας Αιγόκερως θα επιδείξει τεράστια ικανότητα και επιμονή μέχρι να φέρει τα οικονομικά του σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Επίσης, θα περιμένει όσο χρειαστεί για να συναντήσει το σωστό άτομο, πριν εμπλακεί σε μακροχρόνια σχέση. Εν κατακλείδι, θέλει τα πάντα να είναι όσο το δυνατόν πιο τακτοποιημένα, πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί προτιμούν να φανούν υπομονετικοί, παρά να κάνουν κάποιον να νιώσει άβολα ή να προκαλέσουν μια σύγκρουση. Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που, έστω κι αν βαριέται, μπορεί να κολλήσει σε μια συζήτηση με έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, επειδή σκέφτεται ότι θα ήταν αγενές ή άδικο να τον διακόψει.

Μισούν τους αχρείαστους καυγάδες και, αν αυτό σημαίνει ότι θα «καταπιούν» την ενόχληση ή τον εκνευρισμό τους, δεν πειράζει. Με κάποιο τρόπο, η ευγένεια και η ευπρέπειά τους πηγάζει από την ικανότητά τους να είναι υπομονετικοί. Θα αφιερώσουν χρόνο για να ακούσουν και τις δύο πλευρές σε μια υπάρχουσα διαφωνία, πράγμα που εξηγεί γιατί, διαπιστωμένα, είναι οι καλύτεροι διπλωμάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας από τους λόγους που οι Παρθένοι είναι τόσο υπομονετικοί είναι επειδή τείνουν στην… τελειομανία. Και βέβαια η τελειότητα δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται αμέσως. Αν κάποιος προσπαθήσει να την φτάσει, πρέπει να είναι σε θέση να διαθέσει τον χρόνο που χρειάζεται.

Οι Παρθένοι κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν τους στόχους τους, κάτι που συνήθως περιλαμβάνει την έρευνα και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών. Είναι τα άτομα που θα κάνουν τη λεπτομερή και βαρετή δουλειά, που οι άλλοι συνήθως αποφεύγουν. Αν δεν ήταν υπομονετικοί, θα απογοητεύονταν πολύ όταν αναζητούν λύσεις και δεν είναι στη φύση τους να τα παρατάνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι καλοί στο να παίζουν το παιχνίδι της αναμονής και αυτό απαιτεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικοί. Είναι καλοί επίσης στο να συνωμοτούν, να καταστρώνουν σχέδια ή να προγραμματίζουν, ειδικά όταν πρόκειται να αποκομίσουν κέρδος, να ανταποδώσουν χτυπήματα ή να εκδικηθούν. Φανταστείτε τον Σκορπιό σαν ένα αρπακτικό της άγριας φύσης πριν ορμήσει στη λεία του, και θα έχετε μια καλή εικόνα για το εύρος της υπομονής τους.

Όταν περιμένουν να συμβεί κάτι που έχουν σχεδιάσει προσεκτικά, μπορεί να μη φαίνεται ότι βρίσκονται σε ένταση ή ανησυχία. Όμως, αυτό σημαίνει Σκορπιός, ανταπόδοση και… εκδίκηση. Ποτέ δεν κάνουν κίνηση μέχρι να έχουν πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Και είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι να βρεθούν όλα στη θέση που τα θέλουν, πριν χτυπήσουν τον αντίπαλο… με το δηλητηριώδες κεντρί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κυριότερο χαρακτηριστικό των Καρκίνων είναι η ικανότητά τους να «ακούνε» τους άλλους με την καρδιά τους. Η υπομονή βέβαια είναι που τους καθιστά τόσο καλούς ακροατές. Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, οι Καρκίνοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν τον τέλειο σύντροφο να εμφανιστεί στη ζωή τους. Αν πάλι, επιθυμούν την επιστροφή κάποιου/ας πρώην, θα περιμένουν μέχρι να έρθει με τα νερά τους και να καταλάβει ότι ο/η Καρκίνος μας είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να μοιραστεί τη ζωή του.

Όταν πληγωθεί ένας Καρκίνος, θα προτιμήσει να κλειστεί για απεριόριστο χρόνο στο καβούκι του και να περιμένει να περάσει ο πόνος, παρά να επιτεθεί απευθείας σε κάποιον για να τον βλάψει.

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζώδια που αποφεύγουν τα δράματα και τα κλάματα!

Τα 5 ζώδια που συνήθως ξεχνάς να καλέσεις στο πάρτι σου!

Τα 5 πιο ψυχαναγκαστικά ζώδια

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved