Τα 5 ζώδια που συνήθως ξεχνάς να καλέσεις στο πάρτι σου!

Μήπως ξέχασαν να σου στείλουν πρόσκληση για το πάρτι;

Τα 5 ζώδια που συνήθως ξεχνάς να καλέσεις στο πάρτι σου!

Είναι χάλια να νιώθεις ότι οι άλλοι σε απομονώνουν. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που μπορεί να σου θυμίζει το σχολείο, όπου ανεξάρτητα από πόσους φίλους είχες, εξακολουθούσες να νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή αδιαφορούν για σένα.
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορεί να νιώθουν αρκετά συχνά αυτό το συναίσθημα. Ίσως να είσαι ο πιο ανεξάρτητος άνθρωπος στον κόσμο ή να αγαπάς την απομόνωση. Όμως εξακολουθείς να νιώθεις άσχημα όταν δεν σε προσκαλούν ή σε εξαιρούν από ένα πάρτι, μια εκδήλωση ή ένα κοινωνικό γεγονός.
Γιατί να μη θέλει κάποιος να βρεθεί μαζί σου; Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν να σε προσκαλέσουν κάπου;
Αν νιώθεις απομονωμένος από τις καταστάσεις, βρες κάποιο τρόπο να αυτοπροσκληθείς ή κάνε εναλλακτικά σχέδια. Μην αφήνεις την ευτυχία σου να εξαρτάται από τις διαθέσεις των άλλων!

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που συνήθως νιώθουν ότι οι άλλοι τους αποφεύγουν ή τους απομακρύνουν από την κοινωνική τους ζωή:

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι υπερευαίσθητα άτομα και συχνά εκλαμβάνουν μια μικρή αβλεψία ή ένα λάθος ως σκόπιμη αδιαφορία ή αγένεια. Αν και οι άνθρωποι αγαπούν τους Ιχθύς και χαίρονται να τους έχουν γύρω τους, οι ίδιοι πολύ συχνά προτιμούν να μένουν στο σπίτι και να ασχολούνται με τις τέχνες και τις τεχνικές τους ή απλά να αράζουν για να χαλαρώσουν.

Αν όμως κάποιος πει «όχι» πολλές φορές σε προσκλήσεις, είναι φυσικό οι άλλοι να σταματήσουν να τον καλούν. Οι Ιχθύες πρέπει να είναι ειλικρινείς και τίμιοι με τον εαυτό τους και να σκεφτούν για ποιο λόγο έμειναν «στην απέξω». Αν θέλουν να περιλαμβάνονται πιο συχνά στους καλεσμένους μιας συγκέντρωσης ή ενός event, θα πρέπει να αρχίσουν να λένε πιο συχνά «ναι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ένας Αιγόκερως νιώσει ότι τον άφησαν στην απέξω, δεν θα δείξει τίποτα στους άλλους. Θα θάψει την απογοήτευσή του και θα λειτουργεί σα να μην έχει πρόβλημα, ενώ έχει. Αυτό το ζώδιο χρειάζεται να είναι περισσότερο ειλικρινές σε σχέση με αυτά που νιώθει και στη συνέχεια να κάνει αυτό στο οποίο διακρίνεται: Να καταστρώσει ένα σχέδιο.

Καλύτερα να ρωτήσει τον εαυτό του και να δώσει μόνος/η τις απαντήσεις. Χρειάζεται νέους φίλους; Θέλει να συμμετέχει σε πάρτι και κοσμικές συγκεντρώσεις; Ποιες είναι οι εκδηλώσεις ή οι δραστηριότητες που θα νιώσει ότι συμμετέχει πραγματικά και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή του; Όταν λοιπόν αλλάξει τη νοοτροπία του και βάλει στόχους, τότε θα προσκληθεί σε τόσα πάρτι και εκδρομές που δεν θα προλαβαίνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν οι Παρθένοι νιώσουν ότι τους ξέχασαν ή τους παραμέλησαν, έχουν την τάση να εξορθολογίσουν αυτό το συναίσθημα. Θα πουν στον εαυτό τους ότι έτσι κι αλλιώς δεν ήθελαν να πάνε και πιθανόν θα βρουν και θα καταγράψουν ένα σωρό λόγους που αποδεικνύουν ότι αυτή η συγκέντρωση ήταν ούτως ή άλλως μια χαζομάρα.

Πάντως θα ένιωθαν καλύτερα, αν γκρέμιζαν λίγο τα τείχη της ψυχρότητας που τους περιβάλουν και προσέγγιζαν ένα φίλο ή συγγενή για να του εκμυστηρευτούν πως νιώθουν. Αν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, θα δουν ότι στην πραγματικότητα είναι προσκεκλημένοι σε πολύ περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις απ’ όσες θέλουν να πιστεύουν. Απλώς οι ίδιοι δεν ανταποκρίνονται πάντοτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ένας Σκορπιός αντιληφθεί ότι τον άφησαν «στην απέξω», θα ζηλέψει και θα πιστέψει ότι όλος ο κόσμος πάνω στη γη περνά καλά, ενώ ο ίδιος/α είναι χάλια. Και όσο πιο δυσαρεστημένος νιώθει, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από την αλήθεια. Και τότε αρχίζει την αυτοκαταστροφή και τις μαύρες σκέψεις: «Όλοι τα έχουν μαζί μου», «κανένας δεν με χωνεύει», «σκόπιμα με πέταξαν έξω» κ.λπ.

Αυτό που του χρειάζεται είναι να κάνει ένα βήμα πίσω και να σκεφτεί ότι τα συναισθήματά του δεν καθρεφτίζουν πάντα την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν νιώθουν κάτι αρνητικό για τους Σκορπιούς, υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι που τους λατρεύουν και, αν δεν τους κάλεσαν μια φορά κάπου, δεν σημαίνει ότι είναι ξεχασμένοι απ’ όλον τον κόσμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι τις περισσότερες φορές νιώθουν ότι οι άλλοι δεν τους θέλουν, επειδή έχουν την τάση να τα παίρνουν όλα προσωπικά και μάλιστα επειδή είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι θα νιώσουν χάλια συναισθηματικά. Κάτι τέτοιες στιγμές όμως είναι που πρέπει να απευθυνθούν σε κάποιο οικείο πρόσωπο και να μιλήσουν για το πως αισθάνονται. Πρόκειται για ένα ζώδιο που είναι υπερβολικά περιποιητικό και δοτικό με τους άλλους ανθρώπους, αλλά μερικές φορές χρειάζεται απελπισμένα να λάβει φροντίδα και προσοχή από τους άλλους.

Είναι αρκετά φυσικό να πληγωθεί κάποιος επειδή τον εξαίρεσαν από μια φιλική ή κοινωνική μάζωξη, αλλά ο Καρκίνος πρέπει να θυμάται ότι δεν ήρθε και τέλος του κόσμου. Κι αν είναι ειλικρινής, θα παραδεχτεί ότι αν όχι πάντα, πολύ συχνά είναι προσκεκλημένος/η σε πάρτι και εκδηλώσεις. Άλλωστε, όταν εκείνος/η διοργανώνει μια συγκέντρωση ή ένα πάρτι, δεν είναι δυνατόν να καλέσει τους πάντες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντιπαθεί ή μισεί εκείνους που δεν κάλεσε!

Αν κάποια στιγμή λοιπόν δεν τον προσκαλέσουν κάπου, ίσως υπάρχει ένα καλός λόγος γι’ αυτό. Όμως θα τύχουν πολλές φορές στο μέλλον που θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας των καλεσμένων!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια μπορούν να «δουν» τι σκέφτεσαι και νιώθεις!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα την αλήθεια

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved