Τι δείχνει για σένα το Ιαπωνικό σου ζώδιο;

Διάβασε, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου, σε ποιο ζώδιο ανήκεις και τι χαρακτηριστικά σου δίνει

Τι δείχνει για σένα το Ιαπωνικό σου ζώδιο;

Οι Ιάπωνες, σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιούν κυρίως τον Κινέζικο Ζωδιακό, καθώς και τους τύπους αίματος που ανάλογα με την ομάδα αίματος που ανήκεις έχεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, υπάρχει και το Ιαπωνικός Ζωδιακός, χωρισμένος σε 12 ζώδια που διαφέρουν μεν σε ονομασία με αυτά της Δυτικής αλλά οι ερμηνείες τους για τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που αντιστοιχεί στο κάθε ζώδιο συμπίπτουν αρκετά.

Δες, λοιπόν, πότε γεννήθηκες και μάθε τι Ιαπωνικό ζώδιο είσαι:

Ανθισμένη Κερασιά (15 Φεβρουαρίου μέχρι 20 Μαρτίου)

Αν έχεις γεννηθεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είσαι πολύ δραστήριος και με θετική ενέργεια. Δεν περιμένεις την «κατάλληλη στιγμή» για να κινηθείς και λειτουργείς παρορμητικά. Μερικές φορές υποφέρεις από αμφιβολίες για τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα.

Ήλιος (21 Μαρτίου μέχρι 29 Απριλίου)

Είσαι πολύ ιδεαλιστής! Καθοδηγείσαι από δύο πράγματα: τη σοφία και την ομορφιά. Ειλικρινής και υπεύθυνος, υποστηρίζεις τη δικαιοσύνη, μισείς τα ψέματα και την υποκρισία. Είσαι υπέροχος συνάδελφος και φίλος.

Μπαμπού (30 Απριλίου μέχρι 4 Ιουνίου)

Μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είσαι πολύ εξωστρεφής και ανοιχτός με τον κόσμο, κάνεις φιλίες και χαίρεσαι να επικοινωνείς και να διασκεδάζεις με την παρέα σου.

Ρύζι (5 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου)

Αν γεννήθηκες σε αυτό το ζώδιο θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Είσαι εργασιομανής και δίνεις προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Δεν διαμαρτύρεσαι, δεν γκρινιάζεις. Αγωνίζεσαι για τα όνειρά σου αλλά δεν ανέχεσαι τους αδύναμους ανθρώπους.

Λοτός (7 Ιουλίου μέχρι 1η Αυγούστου)

Είσαι ευγενικός και ευαίσθητος. Συχνά βρίσκεσαι μεταξύ συναισθημάτων και λογικής. Όμως, ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματά σου και τις πολύπλοκες σκέψεις σου, χαίρεσαι τη ζωή σου!

Γέφυρα (2 Αυγούστου μέχρι 27 Αυγούστου)

Αν έχεις γεννηθεί στο ζώδιο της Γέφυρας, ζεις για τους άλλους –σου αρέσει να βοηθάς και να συμβουλεύεις. Είσαι εξαιρετικός ψυχολόγοι και καλός ακροατής. Έχεις, επίσης, καλλιτεχνική φλέβα.

Κήπος (28 Αυγούστου μέχρι 10 Οκτωβρίου)

Είσαι πολύ γοητευτικός κι εύκολα κερδίζεις τους ανθρώπους. Δεν σου αρέσει να επιβάλλεσαι στους άλλους ενώ οι φίλοι, η οικογένεια και γενικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι για σένα πολύ σημαντικά.

Αυτοκράτορας (11 Οκτωβρίου μέχρι 11 Νοεμβρίου)

Είσαι γεννημένος πολεμιστής – κερδίζεις τις σημαντικότερες μάχες της ζωής. Δεν θέλεις να βαριέσαι, να πλήττεις και πιστεύεις ότι η ζωή είναι μια ατελείωτη και συναρπαστική περιπέτεια. Μπορεί να είσαι λίγο εγωιστής και αγαπάς πάρα πολύ τον εαυτό σου!

Αυτοκράτειρα (12 Νοεμβρίου - 26 Δεκεμβρίου)

Έχεις πολύ ισχυρή θέληση. Ακολουθείς τους στόχους σου μέχρι το τέλος και πάντα παίρνεις αυτό που θέλεις πολύ. Το αρνητικό είναι ότι κρατάς τους ανθρώπους σε μια απόσταση. Μερικές φορές είσαι αρκετά υπερήφανος.

Φεγγάρι (27 Δεκεμβρίου μέχρι 18 Ιανουαρίου)

Είσαι ένα ήρεμο, αλλά και πολύ μυστικοπαθές πλάσμα και θα εγκατέλειπες τα πάντα για χάρη μιας μεγάλης αγάπης. Είσαι άτομο με έντονα πάθη, δεν αντέχεις τους χωρισμούς και δεν αφήνεις να φανεί η ευάλωτη πλευρά σου.

Χελώνα (19 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου)

Αγαπάς την ελευθερία σου. Έχεις ισχυρή, δομημένη προσωπικότητα, είσαι επίμονος και δεν εγκαταλείπεις τους στόχους τους, άσχετα με τον κόπο ή τον χρόνο που απαιτούν για να πραγματοποιηθούν!

Διάβασε περισσότερα:

Θα «φτύσεις αίμα», αν έχεις αφεντικό ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

Τα 4 ζώδια που είναι «τέρατα ψυχραιμίας», όταν οι άλλοι τα χάνουν!

Οι 4 «μοναχικοί λύκοι» του ζωδιακού!

Προσωποποιημένες, Αστρολογικές αναλύσεις βασισμένες στο δικό σας μοναδικό ωροσκόπιο. Επιλέξτε την Ανάλυση που σας ταιριάζει και η έμπειρη Αστρολογική Ομάδα του Astrology.gr, θα την ετοιμάσει ειδικά για εσάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved