Τα 4 ζώδια που είναι «τέρατα ψυχραιμίας», όταν οι άλλοι τα χάνουν!

Κρίση; Όχι, δεν τα πιάνει κρίση

Τα 4 ζώδια που είναι «τέρατα ψυχραιμίας», όταν οι άλλοι τα χάνουν!

Όταν οι άλλοι γύρω τους πανικοβάλλονται, τα χάνουν και δεν ξέρουν τι να κάνουν, τα ζώδια αυτά έχουν την ικανότητα να κρατούν την ψυχραιμία τους, ώστε να βρουν μια λύση κι όχι μόνο. Μπορούν να ηρεμούν και τους γύρω τους, να επιβάλλουν την τάξη -αν χρειαστεί- και να ηγηθούν της ομάδας. Ποια είναι αυτά; Πάμε να τα δούμε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια εκείνα που δεν πανικοβάλλονται εύκολα. Για την ακρίβεια, μπορεί γύρω του να γίνεται χαμός, να τρέχει κόσμος από εδώ και από εκεί και να επικρατεί ένα χάος και εκείνος σε κατάσταση... ζεν να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να τους επαναφέρει στην τάξη. Και φυσικά, θα είναι εκείνος που θα μπορέσει με ηρεμία και με καθαρό μυαλό να δώσει την λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που χρειάζεσαι δίπλα σου σε στιγμές κρίσης ή πανικού. Είναι εκείνος που ψύχραιμα θα δει μια κατάσταση και χωρίς να "τυφλώνεται" από θυμό, φόβο ή άλλο συναίσθημα, να σου δώσει την λύση που αναζητάς και να σε ηρεμήσει. Στα δύσκολα είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και χωρίς καν να καεί...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Δίδυμους έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει πολλά, ωστόσο μπορείς να του αναγνωρίσεις το γεγονός ότι σε δύσκολες στιγμές, το μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Ακριβώς το γεγονός ότι είναι... "δίδυμοι" τους βοηθά να δίνουν άμεσα λύση, καθώς έχουν δυο μυαλά σε... ένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι υπέρ τους. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, όχι. Πάντως σε στιγμή κρίσης ή πανικού, ο Δίδυμος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα λειτουργήσει άμεσα, χωρίς να χάσει το μπούσουλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν καταλαβαίνει από κρίσεις και πανικούς ο Ταύρος. Είναι αυτό που λέμε... βράχος. Όταν οι άλλοι θα τρέχουν πανικόβλητοι, θα έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν, ο Ταύρος θα είναι εκεί, αγέρωχος, ακίνητος και θα δίνει λύση στο κάθε πρόβλημα. Είναι ψύχραιμος όσο δεν πάει σε κρίσιμες στιγμές και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για εκείνον.

Διάβασε επίσης: Οι 4 «μοναχικοί λύκοι» του ζωδιακού!

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Δεν διαφέρουν και τόσο όσο μπορεί να πιστεύεις...

Γι' αυτόν τον λόγο θα σε κατακρίνει το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved