Έτσι θα καταλάβεις ότι σε σαμποτάρουν στην δουλειά σου σύμφωνα με το ζώδιό τους

Σου δίνουμε τα tips. Εσύ να έχεις μάτια και στην πλάτη!

Έτσι θα καταλάβεις ότι σε σαμποτάρουν στην δουλειά σου σύμφωνα με το ζώδιό τους

Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα σε έναν εργασιακό χώρο. Όλο και κάποιος/α θα θέλει να σου «φάει» τη θέση, όλο και κάποιος/α θα σε ανταγωνίζεται. Και είναι φορές που το σαμποτάζ αυτό μπορεί να γίνεται και χωρίς πραγματικό λόγο. Διάβασε το ζώδιό του/της συναδέλφου σου και δες το πώς θα προσπαθήσει να σε σαμποτάρει:

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς για σένα, το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή αφού θα στα χώνει συνέχεια. Επίσης θα προτιμήσει να σε αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο και όχι να κρυφτεί ή να κάνει παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Πίσω από το χαμόγελό του, ο Ταύρος κρύβει ακόρεστη επιθυμία για δύναμη και εξουσία. Δεν το δείχνει… Δεν του το έχεις από την πρώτη στιγμή. Θα χρησιμοποιήσει διάφορα κόλπα και φυσικά θα είναι ξεροκέφαλος όσο δεν πάει. Θα δείχνει απρόθυμος να κάνει ο,τιδήποτε μαζί σου και θα σου βάζει διάφορα εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς σου. Αν θέλει να σε σαμποτάρει, θα βρει χίλιους τρόπους, ένας από τους οποίους είναι να αφήνει υπόνοιες ή να σπέρνει φήμες εναντίον σου, πατώντας στο "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά". Το χειρότερο για σένα είναι ότι θα το στήσει τόσο καλά, που άντε να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην τον υποτιμάς τον Καρκίνο. Για την ακρίβεια, μην υποτιμάς κανένα ζώδιο. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει και θα χρησιμοποιήσει κάθε… μέσο και οδό, ακόμα και για να το παίξει "πληγωμένος" και αδικημένος. Θα «χτυπήσει», όταν βρει την κατάλληλη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας τείνει γενικά να παίζει… δίκαια. Όμως έχει και αυτός τις αδυναμίες του. Άνθρωπος είναι άλλωστε. Δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα έναν δημόσιο εξευτελισμό ή μια αδικία που μπορεί να του έγινε. Αν δεν έχεις λερωμένη την φωλιά σου, τότε δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θεωρήσει ότι δεν του/της είσαι και τόσο απαραίτητος/η, δεν θα διστάσει να σε παρακάμψει ή και να σε απομονώσει… Πρόσεχε λοιπόν! Δεν μπορεί γενικά να προσποιηθεί αυτό το ζώδιο. Θα σου την δείξει την αντιπάθειά του και δεν θα σε στηρίξει εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Ο εκπρόσωπος της ηθικής και της δικαιοσύνης, μπορεί και να βγάλει νύχια. Μην τον υποτιμάς τον Ζυγό γιατί μπροστά σου λέει άλλα, κι άλλα από πίσω σου. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι προσπάθησε να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη σου και να σε σαμποτάρει, ενώ θα προσπαθήσει να αποφύγει την ευθεία αντιπαράθεση, αν τον ανακαλύψεις με ένα σωρό δικαιολογίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις μπει στο μάτι ενός Σκορπιού μόνο εύκολα δεν θα είναι για σένα τα πράγματα. Το καλό με το ζώδιο αυτό είναι ότι δεν θα στο παίξει ποτέ φίλος. Θα καταστρώσει σχέδια για να σε… «ξεπαστρέψει», αλλά δεν θα σε χτυπήσει πισώπλατα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά δεν είναι ένα ζώδιο που κινείται με μέθοδο και στρατηγική γι' αυτό και δεν είναι από τα άτομα που σαμποτάρουν εύκολα τους άλλους. Όταν το επιχειρήσουν να το κάνουν, δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλόδοξος και αδίστακτος ο Αιγόκερως, θα σου βάλει αρκετές τρικλοποδιές. Αν αποτελείς εμπόδιο για εκείνον, θα σε κάνει στο πλάι. Πώς; Με το να σε «εκθέσει» όταν και όπου πρέπει. Δεν είναι ύπουλος, αλλά δε θα σε καλύψει κιόλας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει μια ψυχρή πλευρά που δεν θέλει να βλέπουν οι άλλοι. Υπολογίζει τα πάντα και δεν θα νιώσει καθόλου τύψεις, όταν αποφασίσει να σε σαμποτάρει. Η διπλωματία δεν είναι το ισχυρό του σημείο. Θα τον υποψιαστείς εύκολα, αν πάει να στην φέρει, αρκεί να παρατηρήσεις τις κινήσεις του.

ΙΧΘΥΣ

Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Το κακό με το ζώδιο αυτό είναι πως νομίζει ότι μπορεί να σε ξεγελάσει, αλλά κάνει λάθος. Και ψέματα θα πει και θα σε "δώσει", αν χρειαστεί και θα σε σαμποτάρει και θα σε ρουφιανέψει. Θα τον καταλάβεις όμως γιατί ό,τι κάνει, το κάνει με χαζό τρόπο και τις περισσότερες φορές πέφτει ο ίδιος στην παγίδα που στήνει στους άλλους.

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι 4 «θανάσιμες» πεθερές

Αυτά είναι τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια!

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved