Αυτά είναι τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια!

Αν και με χιούμορ, θα την πετάξουν τη μπηχτή τους!

Αυτά είναι τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια!

Είναι γνωστό ότι οι σαρκαστικοί άνθρωποι δεν έχουν και πολλούς fans. Η καυστικότητα των λόγων τους ή το ειρωνικό ύφος τους κάνει πολλούς να θέλουν να τους... χτυπήσουν ή να τους κόψουν και την καλημέρα. Όχι όμως ότι όσα σχολιάζουν ή πουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια, που θα μπορούσαν να σε "τσακίσουν" με ό,τι σου πουν, χωρίς καν να σε αγγίξουν και μάλιστα με... το χαμόγελο στα χείλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που βλέπεις από τον Ταύρο, αυτό παίρνεις. Τέλος! Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, δεν φιλτράρουν καμία σκέψη τους. Ό,τι πιστεύουν, ό,τι νομίζουν στο πετούν... σαν τούβλο στο κεφάλι, χωρίς καν να αναρωτηθούν κατά πόσο θα σε πειράξει ή θα σε προσβάλλει. Δεν θέλεις να το ακούσεις, δεν τους νοιάζει, από τη στιγμή που θεωρούν ότι είναι η πραγματικότητα. Είναι σαρκαστικοί, όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι έχουν χιούμορ!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, είναι αξιολάτρευτος, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου και δε θα σε στολίσει, αν του δώσεις δικαίωμα. Έχει πάντα κάτι να σχολιάσει και δεν θα μπει στον κόπο να το πει έμμεσα για να μη σε κακοκαρδίσει. Απλά, θα χρησιμοποιήσει το χιούμορ του, που είναι έξυπνο για να σαρκάσει και -εννοείται- ότι η ατάκα του θα είναι φονική... ακόμα κι αν συνοδεύεται από γελάκια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαρκαστικά σχόλια και black humor είναι δύο στοιχεία που καθορίζουν τον Σκορπιό, που με άνεση θα μπορούσε να "χριστεί" ο βασιλιάς της συγκεκριμένης κατηγορίας. Όμως, βρίσκεται στην 3η θέση, επειδή, όταν φτάσει σε αυτό το σημείο χάνει ακόμα και το... μαύρο χιούμορ του και εκσφενδονίζει τη μία ατάκα μετά την άλλη. Πού σε πονεί και πού σε σφάζει ένα κάτι...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν του το 'χες του Νεροκουβαλητή αλλά πίστεψέ μας "στάζει" σαρκασμό, κυρίως σε άτομα που είναι κάπως... μειωμένης αντίληψης ή κολλημένα. Το τι στόλισμα ρίχνει, ούτε λέγεται, ούτε ονομάζεται και είναι... πιο ψυχρός και από τη Σιβηρία. Δεκάρα δε δίνει, αν πληγώσει κάποιον ή αν εκνευρίσει. Ας πρόσεχε! Να μην έμπαινε στο στόχαστρό του να μην την άκουγε!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια μπορούν να «δουν» τι σκέφτεσαι και νιώθεις!

Τα 5 ζώδια που θα ήθελες να έχεις για γείτονες

Τα 4 ζώδια που δεν νιώθουν καθόλου τύψεις για τις πράξεις τους

Αυτά τα 5 ζώδια είναι οι πιο αποτυχημένοι ψεύτες!

Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved