Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτά

Σίγουρα κάποια σου έχουν έρθει ήδη στο μυαλό

Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτά

Είναι αυτά που τα υπόλοιπα ζώδια τα κοιτούν με ύφος "δεν μας παρατάς κι εσύ;" Τα τέσσερα ζώδια που πραγματικά πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω τους. Δεν ακούνε κανέναν και αν πας να τους πεις το πρόβλημά σου, θα γυρίσουν να σου πουν: "Ναι, δίκιο έχεις, άλλα άκου κι εμένα τι μου συνέβη..." Το επίθετο "εγωκεντρικά" θα τα περιέγραφε απόλυτα. Σίγουρα κάποια ζώδια σου έχουν έρθει ήδη στο μυαλό. Πάμε να δούμε την τετράδα που ξεχωρίζει!

ΛΕΩΝ

Ο "βασιλιάς" του ζωδιακού μπορεί να έχει πολλά θετικά στοιχεία, όμως ένα από τα αρνητικά του είναι ο εγωκεντρισμός του. Και αυτό το στοιχείο το βγάζει τόσο σε ερωτικό, όσο και σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ο Λέοντας θεωρεί ότι είναι το κέντρο της προσοχής όλων και πως οι γύρω του πρέπει να ασχολούνται μονίμως μαζί του. Λατρεύει να τον θαυμάζουν, να τον κοιτούν και να τον αποθεώνουν. Μάλιστα θα κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή σου και αν δεν τα καταφέρει, θα γίνει έξαλλος διότι θα πιστεύει ότι τον αγνοείς και τον... προσβάλλεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μοιάζει πολύ σε αυτό το κομμάτι με τον Λέοντα. Θέλει να είναι ο ένας, ο μοναδικός και να περνάει πάντα το δικό του. Θεωρεί πως μόνο τα προβλήματά του μετράνε και πρέπει να λυθούν και έχει την απαίτηση να τον ακούς. Και Ααααν θυμηθεί οτι υπάρχεις κι εσύ, μπορεί να σε ρωτήσει, αν είσαι καλά. Ο Κριός θέλει να ασχολούνται μαζί του, να τον θαυμάζουν, να του λένε κοπλιμέντα και φυσικά θα γίνει έξαλλος, αν κάποιος τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη. Δεν την δέχεται και δεν την θέλει. Ο Κριός -κατά βάθος- επιδιώκει να να περιβάλλεται από άτομα χαμηλών τόνων, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε όλα και φυσικά τον τελευταίο λόγο. Είναι ισχυρογνώμων και σχετικά αδιάλακτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι κάνουν τα πάντα για να τραβούν την προσοχή των γύρω τους. Μιλούν ασταμάτησα, γνωρίζουν κόσμο, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες. Είναι αυτοί που θα σου σχολιάσουν πρώτοι στα social media και θα κάνουν το πιο εντυπωσιακό commend για να συζητηθεί... Θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής. Τους αρέσει η δημοσιότητα, η φήμη και όπου κι αν σταθούν, θα βρουν τον τρόπο για να ξεχωρίσουν. Είναι έξυπνοι και συνήθως έχουν χιούμορ με αποτέλεσμα οι προβολείς να πέφτουν πάνω τους. Βέβαια, αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η υπερβολή κουράζει τους γύρω τους και κάποια στιγμή αγανακτούν. Και τότε είναι που βλέπεις τον Δίδυμο να... μαραζώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει όλα να γίνονται όπως επιθυμεί εκείνος. Δεν ανέχεται κάτι λιγότερο από το να συμφωνείς μαζί του και φυσικά να τον αφήνεις ελεύθερο και να μην τον καταπιέζεις. Και παρ' ότι η δική του ελευθερία μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την ελευθερία κάποιου άλλου, αυτό δεν τον νοιάζει. Να περάσει το δικό του θέλει, με κάθε τρόπο. Να κάνει την ζωή του -όπως αυτός την θέλει- ενώ οι άλλοι γύρω του δεν τον νοιάζουν και είναι σαν να μην... υπάρχουν. Νομίζει ότι ο κόσμος είναι μόνο για εκείνον και ότι περιστρέφονται όλα γύρω του.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει τι είναι αυτό που σε παθιάζει πιο πολύ!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Τα έξι ζώδια που βασίζονται πολύ πάνω στους άλλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved