Κριός, Λέων, Τοξότης: Δεν διαφέρουν και τόσο όσο μπορεί να πιστεύεις...

Τα ζώδια αυτά μοιάζουν... Και μοιάζουν αρκετά!

Κριός, Λέων, Τοξότης: Δεν διαφέρουν και τόσο όσο μπορεί να πιστεύεις...

Μάλιστα μπορεί να εκπλαγείς με τα κοινά στοιχεία που έχουν ο Κριός, ο Λέοντας και ο Τοξότης. Οι τρεις τους απαρτίζουν τα ζώδια της Φωτιάς. Αυτό σημαίνει ότι μοιράζονται μερικά πολύ βασικά χαρακτηριστικά που τους χάρισε το συγκεκριμένο στοιχείο. Πάμε να τα δούμε:

Πάθος

Τα ζώδια της Φωτιάς είναι ευρέως γνωστό ότι έχουν πάθος που μαγνητίζει. Μόνο και μόνο η παρουσία τους στο χώρο, σε κάνει να θέλεις να έρθεις πιο κοντά τους. Ο ενθουσιασμός και η έκσταση που τους περιβάλλει, τους σπρώχνει στο να προσπαθήσουν να καταφέρουν τα πάντα και να μη συμβιβαστούν με τίποτα.

Καταπληκτικό ένστικτο

Η «έκτη αίσθηση» είναι κάτι που υπάρχει στα παραπάνω ζώδια, καθώς ξέρουν καλύτερα από όλους να αρπάζουν ευκαιρίες τη στιγμή που τους δίνονται. Το ένστικτό τους, εννιά στις δέκα φορές, τους οδηγεί στη σωστή απόφαση.

Ξέρουν να διασκεδάζουν

Τα ζώδια της Φωτιάς ξέρουν πραγματικά πώς να περνούν καλά και να ζουν την κάθε στιγμή γι’ αυτό και γίνονται η ψυχή της παρέας. Παρ’ όλα αυτά, δεν εκτιμούν όλοι τον ενθουσιασμό των ζωδίων αυτών και αρκετά συχνά προσπαθούν να τους προσαρμόσουν στα δικά τους επίπεδα διασκέδασης.

Νοιάζονται για τους ανθρώπους γύρω τους

Όταν νοιάζονται για κάποιον, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα έκαναν τα πάντα για να δουν τον άνθρωπο που αγαπούν να χαμογελά, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουν τις προτεραιότητές τους. Και φυσικά, θα τον υπερασπίσουν με σθένος, σε περίπτωση που κάποιος τον βλάψει.

Ελευθερία

Τέλος, ένα κοινό χαρακτηριστικό ανάμεσα στα ζώδια της Φωτιάς είναι η ελευθερία που θέλουν να έχουν. Δεν αντέχουν τους ανθρώπους που κολλούν σαν… βδέλλες πάνω τους και σίγουρα δεν το διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο. Εάν κάποιος προσπαθήσει να καταπατήσει την ελευθερία τους, θα φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Τα 4 ζώδια που μισούν τον κόσμο όλο!

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved