Τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

«Βλέπουν» πολλά χρόνια μπροστά!

Τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν τα τρομάζει το νέο, το διαφορετικό ή το εκκεντρικό. Τα άτομα αυτά έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και οι αντιλήψεις τους είναι αυτό που λέμε «100 χρόνια μπροστά από την εποχή τους».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος προσαρμόζεται εύκολα και παντού. Είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια και μάλιστα ένα από τα πιο προχωρημένα. Δεν θα κολλήσει σε στερεότυπα, δεν έχει ταμπού και θα κάνει τα πάντα για να είναι πιο μπροστά από τους άλλους. Θα δεχτεί κάθε αλλαγή με χαρά και ενθουσιασμό. Μπορείς να μιλήσεις για όλα μαζί του και να ανταλλάξετε απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την φύση του ο Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλος. Του αρέσει να διαφοροποιείται από τους γύρω του και να είναι πάντα μπροστά από την εποχή του. Δεν θα τον ξαφνιάσει τίποτα, ούτε και θα του φανεί περίεργο. Δεν θα κατακρίνει ποτέ και κανέναν και θα δεχτεί την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Ο κάθε χαρακτήρας άλλωστε είναι μοναδικός και ο Υδροχόος είναι το ζώδιο αυτό που θα χαρεί να μάθει καινούργια πράγματα και ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοιχτόμυαλος είναι και ο Τοξότης. Είναι το ζώδιο αυτό που θα κάνει πολλά ταξίδια για να γνωρίσει καινούργιους κόσμους και πολιτισμούς. Και μάλιστα πολλές φορές, ίσως και να υιοθετήσει συμπεριφορές που βλέπει σε άλλους. Είναι και εκείνος πιο μπροστά γενικά από την εποχή του και επειδή βαριέται και εύκολα, κάθε τι νέο και διαφορετικό, τον ιντριγκάρει.

ΖΥΓΟΣ

Τελευταίος στην λίστα μας είναι ο Ζυγός. Ένα ζώδιο που συνδυάζει ευστροφία, δικαιοσύνη και δημιουργικότητα. Του αρέσει κάθε τι καινούργιο, διαφορετικό, μοντέρνο και θέλει -όπως και ο Δίδυμος- να ξεχωρίζει από τους άλλους. Οι αντιλήψεις του είναι πάντα προχωρημένες και δεν κολλάει σε παρελθοντικές συνήθειες. Έχει την περιέργεια να ανακαλύπτει άλλους κόσμους και συμπεριφορές ανθρώπων.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που μισούν τον κόσμο όλο!

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

Τα 3 ζώδια που «κόβει» το μάτι τους! Δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved