Ποια πλευρά του εαυτού σου «θάβεις» συστηματικά;

Αυτό το «πρόσωπο» δεν θες να το δει κανείς…

Ποια πλευρά του εαυτού σου «θάβεις» συστηματικά;

Το κάθε ζώδιο έχει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα ή της προσωπικότητάς του, που προτιμά να κρατά κρυφά. Ίσως επειδή τα θεωρεί ως... τρωτά σημεία και θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του, ώστε να μην φαίνεται ευάλωτο. Δεν είναι απαραίτητα θετικά ή αρνητικά τα όσα κρύβει. Ο καθένας μας, άλλωστε, είναι διαφορετικός, με άλλες... φοβίες και ανασφάλειες.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να δείχνει ένα πρόσωπο σκληρό, επιθετικό, εγωιστικό και αυταρχικό, δεν είναι όμως έτσι... Κατά βάθος ο Κριός είναι ρομαντικός, ευαίσθητος και... ψυχοπονιάρης. Την πλευρά του αυτή θα την δεις μόνο αν σε εμπιστευτεί πολύ και τον κερδίσεις στο 100%.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δίνει την εντύπωση του χαλαρού τύπου, που αργεί να πάρει αποφάσεις και είναι και λίγο τεμπέλης. Όμως όταν θέλει μπορεί να γίνει πολύ αποφασιστικός, να βάλει το 200% της ενέργειάς του για να καταφέρει αυτό που επιθυμεί και να είναι και πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί οι Δίδυμοι, γενικά, να μην βάζουν πωπουδάκι κάτω και γλωσσούλα μέσα (χαχαχα), ωστόσο, όταν θέλουν, μπορούν να είναι ήρεμοι, προσγειωμένοι, να κάνουν μια συζήτηση με σοβαρότητα. Όταν το πράγμα πάει προς το ερωτικό, γίνονται και άκρως αισθησιακοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι μόνο συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί οι Καρκίνοι. Είναι και πάρα πολύ έξυπνοι, βασίζονται στην λογική αλλά και τη διαίσθησή τους και μπορούν να είναι δημιουργικοί όσο λίγα ζώδια.

ΛΕΩΝ

Δεν θα σου δείξει ποτέ ένας Λέοντας το πόσο ευαίσθητος είναι. Δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το προσωπείο του υπεράνω, ηγετικού και... βασιλικού ατόμου. Τα Λιοντάρια είναι γενναιόδωρα και πιστά σε όσους αγαπούν πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρθένο την έχεις στο μυαλό σου ως ένα άτομο επικριτικό, ψυχαναγκαστικό και πολύ οργανωτικό. Ωστόσο, είναι ένα ζώδιο που θέλει να είναι ανεξάρτητο, είναι δυναμικό και έχει θέληση. Πετυχαίνει ό,τι βάλει στο μυαλό του!

ΖΥΓΟΣ

Πίσω από το γλυκό και ευγενικό του πρόσωπο, ο Ζυγός κρύβει ένα άλλο, αρκετά επικριτικό. Θέλει την απόλυτη ομορφιά και τελειότητα (μην κατηγορούμε μόνο τους Παρθένους). Επιπλέον, ίσως πιστεύεις ότι αποσπάται εύκολα το μυαλό του και ασχολείται με διάφορα πράγματα, όμως μπορεί να μείνει αφοσιωμένος σε κάτι και μάλιστα να είναι και ιδιαίτερα προσεκτικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο έχει ακούσει πολλά. Τόσα που αν τα καταγράφαμε σε βιβλία θα γεμίζαμε... βιβλιοθήκη! Ωστόσο, ο Σκορπιός είναι και ρομαντικός και ευγενικός και ιδεαλιστής. Δεν του το είχες έτσι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν τον είχες τον Τοξότη για ανοιχτό βιβλίο, ξανασκέψου το! Μπορεί να γίνει μυστικοπαθής, όταν θέλει, υπεραναλυτικός και διερευνητικός, ψάχνοντας σε βάθος μια κατάσταση που τον ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει χιούμορ. Εκπλήσσεσαι; Και όμως... Αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί του, όταν έχει κέφια και όρεξη, θα εκπλαγείς με το πόσο ευχάριστος μπορεί να γίνει στην παρέα. Επίσης, έχει και συναίσθημα, μάλιστα μπορεί να παρασυρθεί από αυτό. Τώρα σίγουρα σε αφήσαμε άναυδο/η!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλει να παρουσιάζεται ως ένας τύπος εκκεντρικός και περίεργος, ωστόσο, κατά βάθος και προσγειωμένος είναι και αξιόπιστος, αλλά και ρεαλιστής. Μην σε ξεγελά...

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς το παίζει "θύμα". Δεν είναι. Έχει ικανότητες ως άτομο, μπορεί να είναι καινοτόμος, ανεξάρτητος και ενήμερος για όλα. Παρ' όλα αυτά προτιμά να σου δείχνει ότι είναι ευάλωτος και ότι χρήζει βοήθειας και υποστήριξης για να... "γλιτώνει" από καταστάσεις και ευθύνες που δεν θέλει να αντιμετωπίσει.

Διάβασε επίσης:

Μόνο αγάπη για τα πιο φιλόζωα ζώδια εκεί έξω!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού θα πάρουν το αίμα τους πίσω, με την πρώτη ευκαιρία

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πιέζουν πάρα πολύ τον εαυτό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved