Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πιέζουν πάρα πολύ τον εαυτό τους

Τον φτάνουν στα άκρα

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πιέζουν πάρα πολύ τον εαυτό τους

Αρκετοί βλάπτουν τον εαυτό τους, καθώς πιέζονται από μόνοι τους για να καταφέρουν αυτό που θέλουν ή να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και στάνταρ που οι ίδιοι έχουν θέσει. Δεν έχει σημασία, αν πιέζονται στα επαγγελματικά, στα οικονομικά ή στα ερωτικά. Για εκείνα η πίεση είναι καθημερινό φαινόμενο και φτάνουν στα όρια της αντοχής τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πέντε ζώδια, που θα μπορούσαν να εισαχθούν ακόμα και στο νοσοκομείο, λόγω της τεράστιας πίεσης που ασκούν στον εαυτό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρώτος και καλύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Αιγόκερως, φυσικά, που γεννήθηκε για να φέρνει αποτελέσματα. Να φτάνει εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν οι άλλοι. Να δίνει λύσεις εκεί που άλλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αυτό όμως δεν το κάνει εύκολα. Θα πετύχει τελικά τους στόχους που έχει θέσει, θα αντεπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί στις πιέσεις και τις απαιτήσεις, αλλά αφού πρώτα το έχει πληρώσει με την υγεία του, ψυχική και σωματική. Κανένας άνθρωπος δεν αντέχει τόσο και ναι μεν ο Αιγόκερως είναι σκληρό καρύδι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και υπεράνθρωπος… Όλοι έχουμε τα όριά μας. Εκείνος απλώς θέλει να τα ξεπερνά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει εμμονή με την τελειότητα. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου όλα στην ζωή της να είναι άψογα. Από την πιο σημαντική ως την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια. Το ζώδιο αυτό το παίρνει κατάκαρδα, όταν βλέπει ότι κάτι ή κάποιος δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει και τα βάζει μετά με τον εαυτό του, θεωρώντας πως απέτυχε και φταίει το ότι κάτι δεν έκανε σωστά. Μετά πιέζεται να βρει λύση… Όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίο η Παρθένος δεν μπορεί να ξεφύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δίνει τον δικό του αγώνα προσφοράς. Θέλει να είναι καλός σε όλα. Θέλει να αποδίδει τα μέγιστα στην δουλειά του, να είναι άψογος γονιός και να δίνει όσο πιο πολύ μπορεί συναισθηματικά σε αυτούς, που αγαπά και τους θεωρεί οικογένειά του. Κάποια στιγμή και εκείνος κουράζεται -γιατί άνθρωπος είναι- όμως αρνείται να σταματήσει να κάνει όλα όσα έκανε. Θα πιέσει τον εαυτό του να συνεχίσει να κινείται στους ίδιους ρυθμούς με πριν. Και δεν τον νοιάζει το πόσα ή το τι θυσιάζει για να τα καταφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Σκορπιός βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το κάνει ή θα το αποκτήσει ο κόσμος να χαλάσει. "Λοκάρει" τον στόχο του και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Θα τα θυσιάσει όλα, ακόμα και την υγεία του, προκειμένου να ανταποκριθεί. Επίσης, δεν ικανοποιείται εύκολα, δεν εφησυχάζει και όλο και κάτι θα βρεθεί για να του γίνει εμμονή και να το κυνηγήσει με μανία. Είναι από τα ζώδια που αντέχουν στην πίεση, ωστόσο δεν θα έπρεπε να το παρακάνει γιατί οι αντοχές όλων κάπου έχουν ένα όριο. Θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο…

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού. Και ως βασιλιάς, κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στον θρόνο του. Θέλει οι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον αποθεώνουν. Φυσικά και να τον ζηλεύουν και για τον λόγο αυτό ψάχνεται συνεχόμενα για να βρει τρόπους για να εντυπωσιάσει, να συζητηθεί και να απασχολήσει. Έχει «χτίσει» σιγά-σιγά μια συγκεκριμένη εικόνα και θα πρέπει να την διατηρήσει. Έτσι θα φτάσει τον εαυτό του στα άκρα, προκειμένου να μην δώσει το δικαίωμα… ότι ξέπεσε.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν νιώθουν καθόλου τύψεις για τις πράξεις τους

Αυτά τα 5 ζώδια είναι οι πιο αποτυχημένοι ψεύτες!

Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved