Το ζώδιό σου δείχνει τι είναι αυτό που σε παθιάζει πιο πολύ!

Αυτός είναι ο τομέας που υπηρετείς με το μεγαλύτερο πάθος

Το ζώδιό σου δείχνει τι είναι αυτό που σε παθιάζει πιο πολύ!

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, στην οικογένεια, στη θρησκεία, στη γυμναστική ή σε κάτι άλλο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός.

Στην πραγματικότητα, για τον καθένα από εμάς υπάρχει κάτι που μας παθιάζει και γίνεται η προτεραιότητα που βάζουμε πάνω από το κάθε τι, χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, επειδή απλώς μας έχει γίνει δεύτερη φύση.

Ας δούμε ποια είναι η βασική προτεραιότητα για το κάθε ζώδιο, δηλ. ο τομέας με τον οποίο παθιάζεται περισσότερο και αφιερώνεται ολόψυχα.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αφοσιωμένοι στη συσσώρευση της γνώσης και της σοφίας. Πέφτετε «με τα μούτρα» στα ενδιαφέροντά σας με σκοπό την επέκταση της συνειδητότητάς σας. Ζείτε με τόλμη και θάρρος τις εμπειρίες σας, ενώ είστε αφιερωμένοι τόσο στις τέχνες όσο και στην επιστήμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πραγματικά αφιερωμένοι στην αγάπη και τη σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και έχετε την ικανότητα να υπάρξετε μέσα στον κόσμο με έναν αμερόληπτο τρόπο, χωρίς προκαταλήψεις, κατά βάθος ξέρετε ότι αυτό που κάνει την καρδιά σας να χτυπά, αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι η ιδέα της πραγματικής σύνδεσης μ' έναν άλλον άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας ενδιαφέρουν πολύ τα πρακτικά πράγματα, τα εργαλεία και τα αυτοκίνητα. Όλα αυτά σας προσφέρουν ευχαρίστηση και πληρότητα που οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να σας δώσουν. Έτσι, έχετε στρέψει την προσοχή σας σε ό,τι δεν έχει αντίλογο ή δεν κάνει περιττές ερωτήσεις. Αν μπορούσατε, θα αφιερώνατε τη ζωή σας σε ένα… κατσαβίδι, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, δηλαδή κάποιον με τον οποίο θα βρίσκεστε στο ίδιο συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε λίγο πολύ αφοσιωμένοι στη διάσωση του κόσμου κι αυτό είναι που σας κάνει ένα άτομο γεμάτο φροντίδα για τους άλλους. Υπάρχει κι ένα άλλο πράγμα στο οποίο αφιερώνετε τον εαυτό σας: στο να γίνετε ένας σπουδαίος άνθρωπος. Το να σώσετε τον κόσμο είναι μια πολύ όμορφη ιδέα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ

Η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να είστε πρώτοι παντού. Είστε το νούμερο ένα αστέρι, ο νούμερο ένα συλλέκτης, ο νούμερο ένα φίλος. Στην πραγματικότητα, αν δεν είστε ο καλύτερος στα μάτια όλων, πιστεύετε ότι τα έχετε κάνει όλα λάθος. Για να είμαστε δίκαιοι, είστε εκπληκτικά καλοί στο να είστε το νούμερο ένα, οπότε, λιονταράκια, μείνετε όπως είστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αφοσιωμένοι σε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό. Λέτε τη γνώμη σας, σπεύδετε πάντα να βοηθήσετε, πολεμάτε για το καλό και δεν τα παρατάτε με τίποτα, μένοντας στο καθήκον, ακόμα κι όταν όλοι έχουν εγκαταλείψει. Πιστεύετε στις μεθόδους σας και τις υπερασπίζεστε με σθένος. Είστε πραγματικά ακέραιοι χαρακτήρες!

ΖΥΓΟΣ

Είστε αφοσιωμένοι στην ευχαρίστηση και τις απολαύσεις που μπορείτε να αποκομίσετε από τη ζωή. Και για να ικανοποιήσετε αυτήν την ανάγκη σας πρέπει να αφιερώνετε ολόκληρο τον εαυτό σας για να συντηρείτε την «φτιαχτή» εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Έτσι, ζείτε μεταξύ της συνεχούς ανάγκης να σιγουρευτείτε ότι τα «ψέματα» σας δεν θα επιστρέψουν σε εσάς και της επιθυμίας σας να τραβάτε selfies όλη μέρα. Συνεπώς, είστε ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια στο να εξυπηρετείτε αυτές τις ζωτικές ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς έχετε πάθος με τις δομές και με την πειθαρχία. Είστε η ραχοκοκαλιά στην αρχιτεκτονική, ο κατασκευαστής σχεδίων, αυτός που κάνει τη σκληρή δουλειά. Η αίσθηση της τελειότητας και της εκτέλεσης είναι έντονη και κανείς δεν μπορεί να φέρει σε πέρας τις δουλειές καλύτερα από εσάς. Η ολοκληρωτική σας αφοσίωση στην αριστεία και την πρόοδο είναι εμφανής και δεν μπορεί να κρυφτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγάλο πάθος σας συνοψίζεται σε μια λέξη: ανεξαρτησία. Η ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό για εσάς και δίνετε όλο σας τον εαυτό για να την κατακτήσετε. Η πορεία σας σε αυτό το μονοπάτι που ακολουθείτε είναι μοναχική. Ναι μεν είστε ανοιχτοί στο να μοιραστείτε πράγματα με τους άλλους, αλλά κατά βάθος δεν σας είναι απαραίτητοι. Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οτιδήποτε μόνοι σας, χωρίς τη βοήθειά τους, τότε αυτή θα είναι η νούμερο ένα επιλογή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια πλευρά σε σας που κανείς δεν ξέρει: Αφιερώνετε πολύ χρόνο για να ντυθείτε και να καλλωπιστείτε, πριν βγείτε έξω. Ω ναι, είστε απολύτως αφοσιωμένοι στο να δείχνετε ωραίοι και να φοράτε όμορφα ρούχα. Γιατί; Επειδή πάνω απ' όλα αυτό που μετράει για σας είναι η κοινωνική σας εικόνα. Είναι η αδυναμία σας, την οποία τροφοδοτείτε με πολλή συνέπεια. Αυτό είναι αφοσίωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο κι αν κάποιος δεν το πιστεύει, εσείς είστε απόλυτα αφιερωμένοι στη… ρουτίνα! Είναι κάτι που λειτουργεί για σας, και στη ζωή σας υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται προγραμματισμό και πειθαρχία. Τακτοποιείτε και βάζετε σε σειρά όλες τις δουλειές και τις δραστηριότητές σας και αυτό σας κάνει καλό. Είστε ο άρχων της ρουτίνας και αφιερώνεστε ολόψυχα στο να εκτελέσετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν με βάση το σχεδιασμό που έχετε κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε το ζώδιο της ευαισθησίας και απόλυτα αφοσιωμένοι στην αγάπη και την οικογένεια. Η διαρκής έννοια σας είναι η ευημερία και η ευτυχία της οικογένειάς σας. Θα παρεκκλίνετε από τον αρχικό στόχο ή την πορεία σας για το χατίρι όποιου αγαπάτε και οι άνθρωποι μπορούν να απευθύνονται σε εσάς, γνωρίζοντας ότι θα είστε εκεί. Η αφοσίωσή σας είναι αυτή που σας κάνει αξιόπιστους και συνεπείς ανθρώπους.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved