Γνώρισες Παρθένο. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνώρισες Παρθένο. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Εδώ είμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις… Γνώρισες Παρθένο; Στο λέμε εξαρχής ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είτε έχεις να κάνεις με άντρα, είτε με γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Δεν τους λες και εύκολους ανθρώπους, αλλά σίγουρα κάτι θα έχεις καταλάβει από την μέχρι τώρα γνωριμία σας, δεν μπορεί… Ο έρωτας δεν έχει λογική. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάμε τώρα να σου πούμε κάποια πραγματάκια για το ζώδιο αυτό κι εσύ θα αποφασίσεις αν θα μείνεις στην σχέση ή αν θα φύγεις… τρέχοντας.

Άντρας Παρθένος

Είναι σχολαστικός. Είναι τελειομανής και οτιδήποτε αναστατώνει ή καταστρέφει την καθημερινότητά του και το πρόγραμμά του, τον κάνει έξαλλο. Δυστυχώς για εσένα, ο άντρας Παρθένος μπορεί να γίνει αρκετά ζηλιάρης. Θα πρέπει να αντέξεις και τις όποιες εμμονές έχει με τις λεπτομέρειες και επίσης να γνωρίζεις ότι υπεραναλύει τα πάντα. Δεν συγχωρεί εύκολα και δεν ξεχνά τίποτα από όσα έχεις κάνει. Θα στα «χτυπήσει» κάποια στιγμή, στάνταρ. Θα σε κρίνει άσχημα και θα σε κατηγορήσει ανοιχτά χωρίς να νοιαστεί το πώς θα στο πει και αν θα σε πληγώσει.

Γυναίκα Παρθένος

Ετοιμάσου για την απόλυτη κριτική. Ό,τι κάνεις, ό,τι πεις, ό,τι νιώσεις, ό,τι είσαι τέλος πάντων θα περνά από έλεγχο και το χειρότερο είναι ότι δεν θα μπορέσεις με τίποτα να την ικανοποιήσεις. Και αυτό γιατί τα στάνταρ που έχει θέσει στο μυαλό της είναι τόσο υψηλά που είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να τα φτάσει κάποιος στην πραγματικότητα. Γιατί άλλωστε, ποιος είναι τέλειος; Εκείνη δεν θα σταματήσει να ζητά την τελειότητα, τόσο από εσένα, όσο και από τον ίδιο της τον εαυτό. Βάζει πρώτα την λογική και μετά το συναίσθημα και γενικά έχει μια ψυχρή στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

TIP

Η Παρθένος είναι ίσως το μόνο ζώδιο που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα μόνο με μια άλλη Παρθένο. Μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλο και να συγχρονιστούν. Με όλα τα υπόλοιπα ζώδια η Παρθένος πάντα θα έχει προβλήματα στην συνεννόηση ή στην έκφραση των συναισθημάτων. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχει θέματα στην καθημερινότητα και αυτή είναι που μετράει πολύ σε μια σχέση και θα δείξει εάν ο δεσμός θα έχει διάρκεια ή όχι.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Παρθένο

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Παρθένο, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Το ζώδιό σου φταίει που ελκύεις συνέχεια τον ίδιο τύπο άντρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved