Οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Παρθένο

Με αυτές τις γυναίκες ο Παρθένος κάνει το τέλειο ζευγάρι!

Οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Παρθένο

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο άντρας Παρθένος ελκύεται από συγκεκριμένες γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο συνδυασμό και να προχωρήσει σε σχέση ή ακόμα και γάμο... Διάβασε παρακάτω και δες ποιες είναι οι κατάλληλες.

Γυναίκα Ταύρος

Προσγειωμένη, πρακτική αλλά και πολύ ερωτιάρα και ρομαντική, η Ταυρίνα αποτελεί την ιδανική γυναίκα για τον άντρα Παρθένο. Σαν ζώδια της γης και τα δυο, έχουν βασικές ομοιότητες στα θέλω και τις ανάγκες τους, που βοηθούν στο να δημιουργήσουν μια σχέση μακρόχρονη που θα κρατήσει και θα διέπεται από αγάπη και κατανόηση. Σαφώς θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια μεταξύ τους, αλλά οι στιγμές ευτυχίας θα είναι περισσότερες.

Γυναίκα Δίδυμος

Παρά την τρέλα και την ανεμελιά που την χαρακτηρίζει, η Διδυμίνα είναι μια από τις γυναίκες που θα ελκύσουν τον Παρθένο, αφού ιντριγκάρει το μυαλό του, του εξάρει την περιέργεια και του αρέσει που είναι γνώστρια πολλών πραγμάτων, άρα μπορεί να υπάρξει νοητική σύνδεση μεταξύ τους. Επίσης, το ότι είναι ακομπλεξάριστη και της αρέσουν οι πειραματισμοί είναι ένα στοιχείο που δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο και ίσως το ισχυρότερο ώστε να οικοδομηθεί επάνω του μια μακρόχρονη σχέση.

Γυναίκα Παρθένος

Μπορούν να ταιριάξουν μια γυναίκαι και ένας άντρας Παρθένος; Η απάντηση είναι "ναι"! Είναι από τα λίγα ζώδια που αποτελούν ιδανικό ζευγάρι, καθώς ο ένας "ξέρει" τον άλλον σαν κάλπικη δεκάρα, τα γούστα του, τι τον ενοχλεί και τι τον φτιάχνει, οπότε το να κολλήσουν και να παραμείνουν μαζί, φτιάχνοντας μια σχέση που θα αντέξει, είναι εύκολο.

Γυναίκα Ιχθύς

Υπάρχουν κάποια κατά, αλλά και αρκετά υπέρ στη σχέση άντρα Παρθένου - γυναίκα Ιχθύ και παρότι εκ πρώτης όψεως φαίνονται αταίριαστοι, εν τούτοις οι δυο τους αποτελούν ένα όμορφο ζευγάρι. Χαμηλών τόνων όπως είναι η Ψαρίνα, δέχεται τις παραινέσεις-συμβουλές-παρατηρήσεις του, αδιαμαρτύρητα, προκειμένου να γίνει η "τέλεια" σύντροφος, ενώ ταυτόχρονα του παρέχει άφθονη φροντίδα αλλά και αισθησιασμό, κάνοντάς τον πολύ πιο συναισθηματικό.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Ποιο στάδιο της σχέσης σε φοβίζει περισσότερο;

Να τι φοβούνται οι άντρες του ζωδιακού και μπορεί να το βάλουν στα πόδια!

Οι στατιστικές μίλησαν: Αυτά τα 4 ζώδια έχουν φάει το λιγότερο κέρατο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved