Το ζώδιό σου φταίει που ελκύεις συνέχεια τον ίδιο τύπο άντρα!

Δεν έχεις τρελαθεί! Όντως αυτός που έχεις απέναντί σου θυμίζει πολύ τον πρώην σου!

Το ζώδιό σου φταίει που ελκύεις συνέχεια τον ίδιο τύπο άντρα!

Μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει όμως, πολλές γυναίκες -και ενδεχομένως και εσύ- προσελκύουν συνεχώς τον ίδιο τύπο άντρα. Κάθε φορά ελπίζουν σε κάτι καλύτερο και κάθε φορά που βγαίνουν ραντεβού, καταλήγουν να αισθάνονται ότι έχουν… deja vu. Το σενάριο φαντάζει γνωστό και ο άντρας, που έχουν απέναντί τους, θυμίζει αρκετά τον πρώην σύντροφό τους ή ένα παλιό τους φλερτ.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι απλούστατα, το ζώδιο, στο οποίο ανήκεις, κάνει συγκεκριμένους τύπους άντρων να έλκονται από εσένα. Το ποιοι είναι αυτοί θα το μάθεις παρακάτω!

ΚΡΙΟΣ

Λένε πως τα ετερώνυμα έλκονται και ο εν λόγω κανόνας φαίνεται πως ισχύει σε μεγάλο βαθμό σε ό,τι αφορά στην Κριαρίνα. Διότι ο άνδρας ο οποίος δεν μπορεί να αντισταθεί στη δυναμική, παρορμητική και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα Κριό, είναι ντροπαλός, χαμηλών τόνων και περισσότερο εσωστρεφής. Για να ταιριάξουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη σχέση, θα χρειαστεί σημαντική προσπάθεια και από τις δύο πλευρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητα και η ηρεμία που αποπνέει μία γυναίκα Ταύρος την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική στα μάτια ενός περισσότερο εξωστρεφή και ιδιαίτερα έντονου και δραστήριου άνδρα. Η ήρεμη φύση της και η ζεστασιά της τον «μαγνητίζουν» και την ίδια ώρα αισθάνεται πως έχει απέναντί του έναν άνθρωπο τον οποίο μπορεί να εμπιστεύεται «τυφλά». Το σίγουρο είναι πως αν αποφασίσουν να είναι μαζί, θα δημιουργήσουν μία ισορροπημένη σχέση δίχως περιττά δράματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άκρως κοινωνική Δίδυμος δεν ξεμένει ποτέ από φίλους. Διότι η πλειονότητα των ανθρώπων που γνωρίζει έλκονται από το λαμπερό και μεταδοτικό της χαμόγελο και το γεγονός πως είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, με συνέπεια να θέλουν να βρίσκονται συνεχώς κοντά της. Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο άντρας που ελκύει η γυναίκα Δίδυμος θέλει να την ελέγχει, ενώ ο αρχικός θαυμασμός του για εκείνη μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ζήλεια και έντονη κτητικότητα. Η γυναίκα Δίδυμος θα προσπαθήσει να τον πείσει πως δεν υπάρχει λόγος να μην της έχει εμπιστοσύνη, ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει, θα φύγει από τη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος ανοίγεται εύκολα για τα συναισθήματά της και δε διστάζει να ζητήσει αυτό που θέλει από τον άντρα που έχει στο πλευρό της. Νοιάζεται για τους ανθρώπους που έχει δίπλα της και είναι διατεθειμένη να προσφέρει τα πάντα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Εξίσου, ανοιχτός, ρομαντικός, ζεστός και δοτικός, λοιπόν, είναι και ο τύπος του άνδρα που συνήθως προσελκύει. Η γλυκύτητά της τον «μαγνητίζει»!

ΛΕΩΝ

Η γοητεία της Λιονταρίνας δεν περνά απαρατήρητη από έναν άντρα και η αλήθεια είναι πως, χάρη στην έντονη αυτοπεποίθησή της, λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής. Η αυτοπεποίθησή της αποτελεί ένα χαρακτηριστικό που κάνει τους πιο ήρεμους και εσωστρεφείς άντρες να έλκονται από εκείνη. Και παρά το γεγονός πως αυτοί οι άνδρες τρομάζουν από τη δυναμική της φύση και την τάση της για ανεξαρτησία, παραμένουν στο πλευρό της διότι τη χρειάζονται για να τους εμπνέει και να τους παρακινεί. Εκείνη θα τους βοηθήσει με χαρά αλλά ως ένα σημείο. Διότι μέσα της γνωρίζει πως χρειάζεται στο πλευρό της έναν άντρα ο οποίος θα περπατά δίπλα της και όχι πίσω της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος δίνει τις καλύτερες συμβουλές και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να φροντίσει τους γύρω της και να προσφέρει στα άτομα που έχει στη ζωή της τα «φώτα» της. Οι άνδρες που προσελκύει συνήθως έχουν αρκετά… άλυτα θέματα και συχνά, στηρίζονται σε σημαντικό βαθμό σε εκείνη, προκειμένου να τους καθοδηγήσει. Και μπορεί έπειτα από ένα σημείο να ζορίζεται με αυτό το «φορτίο», ωστόσο, είναι στη φύση της να βοηθάει και να προσφέρει παρηγοριά και καθοδήγηση σε όποιον έχει ανάγκη. Αυτή είναι -και θα είναι- η γυναίκα Παρθένος!

ΖΥΓΟΣ

Στη αναζήτηση της απόλυτης ισορροπίας, η γυναίκα Ζυγός δεν χρειάζεται πολλά από έναν σύντροφο. Αρκεί να μπορεί να της προσφέρει όλα όσα η ίδια του δίνει απλόχερα και φυσικά, την αρμονία που τόσο ανάγκη έχει. Ωστόσο, μέχρι να ανακαλύψει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη, θα προσελκύει άνδρες οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν και να της προσφέρουν σταθερότητα και μία ζωή δίχως συναισθηματική αβεβαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτάρκης και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα Σκορπιός θέλει να έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο που να είναι εξίσου ανεξάρτητος, δυναμικός και σίγουρος για τον εαυτό του. Αυτοί είναι τελικά και οι άνδρες που ελκύει σε μεγαλύτερο βαθμό και οι οποίοι την βρίσκουν απλώς… ακαταμάχητη. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως παρά το γεγονός ότι η γυναίκα Σκορπιός λατρεύει την ανεξαρτησία της, την ίδια ώρα ονειρεύεται να δεσμευτεί σε μία ουσιαστική και σταθερή σχέση. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστεί σε έναν μέτριο δεσμό από τον οποίο απουσιάζει το πάθος και ο αισθησιασμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα Τοξότης λαχταρά την περιπέτεια και βαριέται εύκολα. Συχνά, λοιπόν, αισθάνεται την ανάγκη να ταξιδεύει και να επιδίδεται σε διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες την ενθουσιάζουν και τη βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το πρόβλημα είναι πως οι άνδρες τους οποίους συνήθως ελκύει, δεν είναι τόσο τολμηροί ή περιπετειώδεις. Στην πραγματικότητά, πρόκειται για άτομα τα οποία λατρεύουν τη σταθερότητα… και τη ρουτίνα! Πώς μπορεί να λειτουργήσει, λοιπόν, μία σχέση ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικά άτομα; Σε αυτή την περίπτωση, τα πάντα είναι θέμα timing και συμβιβασμών. Διότι αυτή η σχέση θα πετύχει μόνο αν ξεκινήσει την κατάλληλη στιγμή, εκείνη δηλαδή κατά την οποία η γυναίκα Τοξότης αισθάνεται έτοιμη να κατασταλάξει σε έναν άνδρα -και ίσως να παντρευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην Αιγοκερίνα δεν αρέσουν τα απανωτά ραντεβού και οι συντομες σχέσεις γιατί λαχταρά την ασφάλεια και τη σταθερότητα και επιμένει περισσότερο παραδοσιακά σε ό,τι αφορά στις γνωριμίες της με το αντίθετο φύλο. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές προσελκύει άνδρες οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις ευαισθησίες της. Για την ακρίβεια, συνηθώς καταλήγει με συντρόφους που την κάνουν να υποκύπτει στη γοητεία τους και μετά εξαφανίζονται από τη ζωή της, γρήγορα και εύκολα, όπως ακριβώς εμφανίστηκαν. Ένας άνδρας, λοιπόν, ο οποίος είναι ευαίσθητος και αγαπά στη σταθερότητα, όπως εκείνη, θα αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο για τη γυναίκα Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευγενική και καλόκαρδη, η γυναίκα Υδροχόος συχνά αδυνατεί να δει εγκαίρως τα προειδοποιητικά σημάδια που την καλούν να μείνει μακριά από έναν άνδρα που δεν είναι κατάλληλος για εκείνη. Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις τραβάει κοντά της άνδρες οι οποίοι έλκονται από την καλοσύνη της και συχνά, την εκμεταλλεύονται. Εκείνο που δεν γνωρίζουν όμως, είναι πως η Υδροχόα, αργά ή γρήγορα, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω της και δεν ανέχεται για πολύ συμπεριφορές που δεν της αξίζουν!

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς ονειροπολεί και συχνά, κλείνεται στον εαυτό της και τον χώρο της. Αντιθέτως όμως, οι άνδρες που ελκύει είναι άκρως εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Γιατί «μαγνητίζονται» από μία γυναίκα όπως εκείνη; Διότι λατρεύουν την ηρεμία που εκπέμπει. Και μπορεί ένα τέτοιο ταίριασμα να φαντάζει δυσλειτουργικό, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί έναν ιδιαίτερα δυνατό συνδυασμό που μπορεί να δημιουργήσει ένα απολύτως συμβατό και αγαπημένο ζευγάρι!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα σε βάλουν στην friend zone με χαρακτηριστική άνεση

Έτσι θα καταλάβεις ότι… «παίζει» και αλλού με βάση το ζώδιό του

Η σχέση σου θα καταλήξει σε γάμο; Ο χάρτης σου στο αποκαλύπτει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved