Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό κάθε ζωδίου που το κρύβει επιμελώς!

Το ανομολόγητο μυστικό κάθε ζωδίου!

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό κάθε ζωδίου που το κρύβει επιμελώς!

Όπως είναι γνωστό, κάθε μυστικό καλό είναι να το ξέρουν μόνο δύο άτομα –όχι περισσότερα. Όπως άλλωστε λέει και η παροιμία «μυστικό που το ξέρουν τρεις, δεν είναι πια μυστικό».

Το παρόν άρθρο όμως αναφέρεται σε εκείνα τα μυστικά που τα ξέρει μόνο ένα άτομο. Τα μυστικά που ο καθένας μας κρύβει βαθιά μέσα του και κάποιες στιγμές βγαίνουν στην επιφάνεια και μας απασχολούν σαν σκέψεις ανομολόγητες που φοβόμαστε να τις μοιραστούμε.

Παραδέξου το. Κι εσύ έχεις κάποιο θέμα, κάποιο άγχος, κάποιο βαθύτερο φόβο που σε απασχολεί και κάθε φορά που το σκέφτεσαι αγωνιάς για το μέλλον σου. Μόνο που δεν το λες σε κανέναν. Μην ανησυχείς. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους κι ας μην το παραδέχονται.

Ας δούμε λοιπόν ποιος μπορεί να είναι το μυστικό που κρύβεις τόσο καλά, ανάλογα με το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορεί ν’ αντέξει ότι θα χάσει κάποιον μετά από έναν τσακωμό. Μπορεί να δείχνει σα να μην νοιάζεται ή σα να χαίρεται κιόλας, αν του πεις «άντε γεια και μη σε ξαναδώ». Στην πραγματικότητα όμως μετανιώνει που μάλωσε μαζί σου και θέλει να γυρίσεις πίσω. Μισεί να χάνει ανθρώπους που είναι σημαντικοί γι’ αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά βάθος φοβάται ότι κανένας δεν τον θέλει για παρέα, και ότι εύκολα θα τον ξεχάσουν οι άνθρωποι που σημαίνουν κάτι γι’ αυτόν. Μονίμως αναρωτιέται αν η ύπαρξή του είναι σημαντική για κάποιον άλλο άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθεί τόσο σκληρά να ταιριάξει και να είναι φίλος με όλους, τόσο που αλλάζει τον ίδιο του τον εαυτό, ανάλογα με την περίσταση. Όμως προτιμά να αλλάξει πρόσωπο ή προσωπείο παρά να μείνει μόνος/η. Η μοναξιά είναι κάτι που τον τρομάζει αφόρητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθεί να δείχνει ευτυχής και χαρούμενος όλη την ώρα. Νιώθει πως αν αφήσει τους άλλους να καταλάβουν την ταραχή ή την στενοχώρια του, θα τους απογοητεύσει. Έχει την ανάγκη να νιώθει ότι τα κοντινά του πρόσωπα δεν ανησυχούν για εκείνον, ανεξαρτήτως πόσο του κοστίζει αυτό ή πόση συναισθηματική προσπάθεια απαιτείται εκ μέρους του.

ΛΕΩΝ

Πιστεύει ότι δεν τον αγαπούν αν κάτι πάει στραβά το θεωρεί δικό του λάθος. Τα παίρνει όλα πολύ προσωπικά, αν και το παίζει άτρωτος και δείχνει ότι δεν νοιάζεται. Όμως, βαθιά μέσα του, πιθανότατα κρύβει το πιο ευαίσθητο πρόσωπο που έχεις γνωρίσει ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει δυσκολία να τα καταφέρει στη ζωή. Μπορεί να δείχνει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο και τακτοποιημένα, αλλά στην πραγματικότητα έχει πρόβλημα να το κάνει αυτό όλη μέρα, κάθε μέρα. Του είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσει τη θετική του διάθεση και χρήζει υποστήριξης από πιο θεληματικά άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορεί να μείνει χωρίς εραστή ή ερωμένη επειδή νιώθει την ανάγκη να επενδύσει στους άλλους κι έτσι δεν υπάρχει χρόνος να συγκεντρωθεί στον εαυτό του. Μισεί να πρέπει να ασχοληθεί και να επιλύσει τα προβλήματά του, κι έτσι τα κρύβει κάτω από το χαλί, προσποιούμενος/η ότι όλα είναι μια χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον φοβίζει πολύ να αποκτά οικειότητα με τους ανθρώπους. Θέλει να τον εμπιστεύονται όλοι οι άλλοι, αλλά δυσκολεύεται να εμπιστευτεί οποιονδήποτε. Ξέρει ότι αυτή η εμμονή του κάποια μέρα θα διώξει τους άλλους μακριά του, όμως δεν ξέρει πως να το αλλάξει αυτό. Αδιέξοδο...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλει μόνο να αγαπάει και να τον αγαπούν. Όταν δεν είναι με κάποιον, αρχίζει να νιώθει ότι χάνεται η ελπίδα από τη ζωή του και ότι δεν είναι αρκετά καλός για κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθώντας να κατακτήσει την κορυφή, επενδύει πολύ τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα είναι να μην αποκτά βαθιά σύνδεση με κανένα άλλο άτομο. Φοβάται ότι εξαιτίας αυτού θα μείνει για πάντα μόνος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματά του δεν λειτουργεί όπως οι άλλοι θεωρούν ότι θα έπρεπε. Μπαίνει σε σχέσεις και για ένα μεγάλο διάστημα, μπορεί να μη νιώθει τίποτα. Έτσι, πιστεύει πως κάτι δεν πάει καλά με τον ψυχισμό του και μισεί τον εαυτό του γι’ αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα τι κάνει στη ζωή του και ονειρεύεται καθημερινά ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να διορθώσει τον εαυτό του για να νιώσει καλύτερα. Είναι χαμένος και μπερδεμένος, αλλά λειτουργεί σα να τα έχει όλα υπό έλεγχο και μισεί να ζητάει βοήθεια.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Η επιστήμη μίλησε: Αυτά τα 5 ζώδια έχουν ροπή στην κατάθλιψη

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved