Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα των ζωδίων της γης, που δεν θα σου αποκαλύψουν ποτέ

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, που τα ζώδια της Γης κρατούν καλά κρυμμένα!

ΤΑΥΡΟΣ

Κρύβει: Αποφασιστικότητα, σιγουριά και ενεργητικότητα

Οι Ταύροι γενικότερα βγάζουν προς τα έξω έναν ήρεμο και χαλαρό χαρακτήρα, ωστόσο όταν θέλουν να πετύχουν κάποιον στόχο, διοχετεύουν όλη την ενέργεια και το πάθος που έχουν προς την επίτευξή του. Παρ' όλο που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ευθύνες, έχει την τάση να αμφισβητεί έντονα τον εαυτό και τις ικανότητές του και παράλληλα προσπαθεί να στηρίξει τους πιο αδύναμους από αυτόν, αντί τον ίδιο. Ακόμα, συνηθίζει να κρατά μέσα του την οργή του, κάτι που, όπως είναι λογικό, τον οδηγεί σε παρορμητικά ξεσπάσματα, όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρύβει: Πείσμα, δυναμισμό και ανεξαρτησία

Η Παρθένος έχει ένα ήσυχο και ήρεμο χαρακτήρα. Φαίνεται χαμηλών τόνων, μέσα της όμως κρύβει πολλή δύναμη. Πρόκειται για ένα αρκετά δυναμικό ζώδιο, ικανότατο στην ανάληψη πρωτοβουλιών, που εμπνέει σεβασμό και που μπορεί να ηγηθεί σε διάφορες καταστάσεις. Είναι υπερήφανη, έχει όμως πολλές αναστολές. Γι’ αυτό συχνά νιώθει μεγάλη αμηχανία όταν βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής, την οποία είναι αναγκασμένη να καταπιέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρύβει: Νηφαλιότητα, σοφία και ευστροφία

Ο Αιγόκερως είναι από τα πιο εσωστρεφή ζώδια του ζωδιακού. Προσέχει πάρα πολύ τι βγάζει προς τα έξω και κρατά τις ιδέες του για τον εαυτό του. Θέλει να σχεδιάζει τα πάντα από πριν, οπότε πολύ σπάνια θα ξανοιχτεί ή θα του ξεφύγει κάτι. Στις λίγες στιγμές χαλαρότητάς του, θα τον δεις πολύ ενθουσιώδη, αστείο και διασκεδαστικό. Το κακό είναι ότι κάνει πολλά πλάνα στο μυαλό του, όχι μόνο για το επαγγελματικό αλλά και το προσωπικό του μέλλον, κάτι που τον πιέζει ασφυκτικά και του δημιουργεί αρκετό άγχος.

Διάβασε επίσης:

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: 5 λόγοι για να τους λατρέψεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved