Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Και όμως... τα ζώδια της Γης έχουν μια έντονα σκοτεινή πλευρά που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ζωή τους

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Όλοι ξέρουν ότι το βασικό στοιχείο των ζωδίων αυτών είναι η Γη. Αυτό είναι το «κλειδί», το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ιδιόμορφες προσωπικότητες του Ταύρου, του Παρθένου και του Αιγόκερω.

Το «σκοτεινό στοιχείο» των ζωδίων της Γης είναι το ΧΑΟΣ!

Όλα όσα ξέρουν και όλα όσα αντιλαμβάνονται συμπεριλαμβάνονται σε μια φράση: «η ζωή απαιτεί προσπάθεια». Θεωρούν δεδομένο ότι οι ζωές τους είναι δύσκολες και προσπαθούν διαρκώς να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ειδικά αν έχουν και πολλούς πλανήτες σε ζώδια της γης στον γενέθλιο χάρτη τους, περιορίζουν τους εαυτούς τους και τα πάθη τους. Θυσιάζουν ακόμα και το ένστικτό τους για να δημιουργήσουν κάτι σταθερό. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως εργάζονται σκληρά. Είναι «σκλάβοι» της καριέρας και των οικονομικών αποδοχών.

Επίσης, κινούνται συνήθως με βάση τα σχέδιά τους και τους στόχους τους και τρελαίνονται όταν κάτι τους βγάζει εκτός προγράμματος.

Το σκοτεινό τους στοιχείο είναι το χάος. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αγκαλιάσουν τα πάθη τους και το ένστικτό τους που συνήθως είναι ισχυρά. Το πρόβλημα είναι ότι τρομοκρατούνται και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει αν αντιμετωπίσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους. Αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι ότι μόνο αν αποδεχτούν το χάος, θα μπορέσουν να νιώσουν ελεύθεροι και θα καταφέρουν να «χτίσουν» ένα λαμπρό μέλλον.

Το χάος το βλέπουν όμως σαν εχθρό τους, επειδή δεν πιστεύουν στον εαυτό τους αρκετά και συχνά επιλέγουν κάτι που είναι πιο ασφαλές και θεωρούν ότι τους ταιριάζει περισσότερο, ξεχνώντας το πιο βασικό: ότι στο χάος υπάρχει μια τάξη. Μπορεί εμείς να μην το καταλαβαίνουμε αυτό, καθώς το μυαλό μας δεν μπορεί να το επεξεργαστεί και να το αναλύσει σε ικανοποιητικό βαθμό. Όπως και να έχει, θα είναι ευτυχισμένα και θα κερδίσουν ό,τι κι αν γίνει, μόνο αν είναι ειλικρινείς με την καρδιά τους και δε φοβούντα τα όνειρά τους.

Διάβασε επίσης:

Το Αφρικανικό σου ζώδιο σε περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια!

Μόνο σκληρές αλήθειες! Αυτά τα ζώδια δεν «χαϊδεύουν αφτιά»

Ποια είναι τα πέντε πιο επίμονα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved