Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες

Ο καθένας έχει τον δικό του λόγο που δε μπορεί να κλείσει μάτι

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες

Τα ζώδια της Γης μοιράζονται αρκετά χαρακτηριστικά. Το καθένα όμως από αυτά έχει και έναν διαφορετικό φόβο που το κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες και δεν το αφήνει να κλείσει μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται συνεχόμενα σταθερότητα. Θέλει να πατά στη Γη και η μεγάλη του φοβία είναι η έλλειψη χρημάτων. Αγχώνεται και θα ξενυχτίσει σκεπτόμενος το πώς μπορεί να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Είναι δύσκολο για εκείνον να χαλαρώσει, όταν έχει οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα αν εξαρτώνται κι άλλοι από αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Καίγεται» και «παρακαίγεται» γιατί θέλει να νιώθει αναντικατάστατη και ότι την εκτιμούν στην δουλειά της, γι' αυτό και εργάζεται τόσο σκληρά, προσπαθώντας για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η Παρθένος θα κάνει τα πάντα, αλλά μετά θα ανησυχεί, αν είναι όλα σωστά. Κολλάει σε μια λεπτομέρεια και ενδεχομένως να μην μπορεί να κλείσει μάτι όλη νύχτα, φοβούμενη ότι κάτι της έχει διαφύγει και δε θα πάρει το "άριστα"!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι ίσως το πιο εργατικό ζώδιο και κοντράρεται στα ίσια με την Παρθένο. Ο Αιγόκερως όμως ανησυχεί για το αν έχει καταφέρει αρκετά και έχει φτάσει εκεί που θα ήθελε. Σκέφτεται ότι ίσως να μην τα έχει πάει και τόσο καλά και ότι δεν έχει δώσει το αποτέλεσμα που έχει στο μυαλό του, κάτι που μπορεί να τον απομακρύνει από τον στόχο του. Αυτή η σκέψη καταλήγει σε φοβία, ιδίως όταν πρόκειται να κριθεί για τα πεπραγμένα του.

Διάβασε επίσης:

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που καίγονται για το «τι θα πει ο κόσμος»;

Τι τον ξενερώνει με βάση το ζώδιό του; Τι δεν πρέπει να κάνεις αν θες να τον κρατήσεις

Τέσσερα ζώδια που είναι σκληρά, σαν... βούτυρο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved