Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα τους δεν θα σου αποκαλύψουν ποτέ τα ζώδια του αέρα

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, που τα ζώδια του αέρα κρατούν καλά κρυμμένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κρύβει: Ηρεμία, ταπεινότητα και σταθερότητα

Κάποιοι νομίζουν ότι οι Δίδυμοι είναι λίγο «ότι να 'ναι» ζώδια. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο ήρεμοι και σταθεροί από ό,τι δείχνουν προς τα έξω. Έχουν πολλές εναλλαγές στη διάθεσή τους, ωστόσο αυτές είναι συνήθως προσωρινές διότι επανέρχονται γρήγορα στην εσωτερική τους ηρεμία. Έχουν επίσης την ικανότητα να ξεχωρίζουν τη λογική από το συναίσθημα. Τους είναι απαραίτητο να υπάρχει σταθερότητα στη ζωή τους, αυτό όμως έχει ως συνέπεια να κυνηγούν μη ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους δεν είναι καν σίγουροι αν θέλουν πραγματικά να τους επιτύχουν.

ΖΥΓΟΣ

Κρύβει: Κριτική σκέψη, αφοσίωση και συμπόνια.

Τις μισές φορές ο Ζυγός εμφανίζεται ως ένα φιλικό και γοητευτικό άτομο, ωστόσο τις υπόλοιπες μισές βγάζει για έναν πολύ ασταθή χαρακτήρα. Πρόκειται όμως για ένα πολύ συμπονετικό και καλόκαρδο ζώδιο, το οποίο βυθίζεται με τις ώρες στις σκέψεις του, ώστε να σχηματίσει τις σωστές ιδέες και απόψεις. Έχει την οξυδέρκεια να διακρίνει και να αντιλαμβάνεται καταστάσεις, εντοπίζοντας λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν τις βλέπουν καν. Τις κρατά όμως μέσα του, μαζί με τις ανησυχίες του, κάτι που τον μετατρέπει σε αγχώδη και παρεξηγημένο χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρύβει: Σεμνότητα, αξιοπιστία και ρεαλισμό.

Το πιο εκκεντρικό και (λίγο) περίεργο ζώδιο του ζωδιακού είναι ο Υδροχόος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνά τη δική του εσωτερική πάλη. Νιώθει ότι δεν είναι αρκετά άξιος και προσπαθεί πάντα να αντεπεξέλθει στις υπερβολικές προσδοκίες των άλλων, γιατί του αρέσει η πειθαρχία και η υπευθυνότητα. Έτσι, οδηγείται σε απόψεις και συμπεράσματα που είναι συνήθως συντηρητικά. Προσπαθεί να κρύβει την περίεργη πλευρά της προσωπικότητάς του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθει ανεπαρκής και να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τα όριά του.

Διάβασε επίσης:

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

5 λόγοι για τους οποίους Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι είναι απλά τέλειοι!

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved