Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες

Υπάρχει λόγος που δεν μπορείς να κλείσεις μάτι...

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνο τις νύχτες

Τα ζώδια του αέρα αντιμετωπίζουν διαφορετικούς φόβους. Το καθένα έχει την δική του αφορμή που δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ και μένει ξάγρυπνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πανικοβάλλονται έτσι και βρεθούν «στριμωγμένοι» στην γωνία ή αναγκαστούν να κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Εάν μια κατάσταση αρχίσει να επαναλαμβάνεται, τότε θα αναστατωθούν, θα θυμώσουν και θα νιώθουν ότι πνίγονται. Θα χάσουν πραγματικά τον ύπνο τους γιατί έχουν τεράστια ανάγκη να αισθάνονται ελεύθεροι και χρειάζονται εναλλαγές, ενθουσιασμό στην ζωή τους και η κάθε τους μέρα να είναι μια νέα περιπέτεια. Αν κολλήσουν σε μια ρουτίνα, τότε θα είναι δυστυχισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Έχουν και αυτοί τις εμμονές τους. Θα ανησυχούν διαρκώς για το τι να κάνουν και πώς να το κάνουν. Είναι ικανοί να είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους, να κοιτάνε το ταβάνι, να σκέφτονται και να υπεραναλύουν το καθετί. Θα αναρωτιούνται τι συμβαίνει πραγματικά, ποια είναι η αλήθεια και μέχρι να το καταλάβουν θα έχει ξημερώσει ο καλός Θεούλης τη μέρα. Αυτό βέβαια μπορεί να τους οδηγήσει στο να πάρουν και κάποιες σκληρές αποφάσεις. Ίσως δείχνουν ήρεμοι, αλλά δεν είναι. Το μυαλό τους συνεχώς «δουλεύει» για να βρει την λύση που θέλουν, ώστε να καταφέρουν επιτέλους να ηρεμήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λατρεύουν την προσοχή ή καλύτερα τη χρειάζονται. Πρέπει να ξέρουν ότι οι άλλοι δεν τους αφήνουν από τα μάτια τους και φυσικά να αισθάνονται ότι τους φροντίζουν. Έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι οι γύρω τους αναγνωρίζουν το πόσο ξεχωριστά άτομα είναι και ότι κάνουν την διαφορά σε αυτό τον κόσμο, αλλά και στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Φοβούνται μήπως και δεν αφήσουν την "κληρονομιά" τους σε αυτό τον πλανήτη ή το στίγμα τους πάνω στους συνανθρώπους τους. Επιζητούν τρελά το ενδιαφέρον και θέλουν κολασμένα να νιώθουν αγαπητοί.

Διάβασε επίσης:

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες;

Πόσο «σκοτεινή» ψυχή έχεις;

Τι τον ξενερώνει με βάση το ζώδιό του; Τι δεν πρέπει να κάνεις αν θες να τον κρατήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved