Τρία ζώδια που αρνούνται να υπακούσουν σε εντολές και κανόνες

Κάνουν ό,τι θέλουν κι όποτε τους έρθει!

Τρία ζώδια που αρνούνται να υπακούσουν σε εντολές και κανόνες

Οι περισσότεροι παραβαίνουν τους κανόνες, είτε γιατί μισούν να τους λένε οι άλλοι τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν είτε γιατί απλά δεν τους αναγνωρίζουν, θεωρώντας ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να μην περιορίζονται και να κάνουν ό, τι θέλουν.

Τα παρακάτω ζώδια, για τους δικούς τους λόγους, δεν υπακούουν σε κανόνες και νόμους, εκτός από τους δικούς τους!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να έχει τον έλεγχο κι είναι αντιδραστικός, πράγμα που σημαίνει ότι αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που του απαγορεύει να κάνει κάτι, θα το κάνει μόνο και μόνο για να του πάει κόντρα. Αφεντικά γι’ αυτόν έχουν τα σκυλιά κι όχι οι άνθρωποι. Δεν δέχεται εντολές ή διαταγές, δεν υπακούει σε πρέπει γι’ αυτό θέλει την αυτονομία του, κυρίως στη δουλειά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι «απεριόριστος», κοινώς, δύσκολα καταπιέζεται και ακόμα πιο δύσκολα κάνει ό,τι του λένε, απλά για να αποδείξει ότι κανείς δεν μπορεί να τον αναγκάσει στο οτιδήποτε. Μισεί τις απαγορεύσεις, τα πρέπει και συχνά ξεφεύγει από τα «επιτρεπόμενα» όρια, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει τι κρύβεται πέρα από αυτά. Γενικά, κάνει ό,τι του καπνίσει και συχνά έχει μια εύκολη δικαιολογία για να πετάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για το επαναστατικό, προκλητικό και αντιδραστικό του χαρακτήρα, οπότε κάθε κανόνας, νόμος ή εντολή ξυπνούν μέσα του τον Τσε. Όχι μόνο θα παλέψει και θα αντισταθεί, αλλά θα κάνει του κεφαλιού του, αδιαφορώντας αν τον μισήσουν για πάντα. Του αρέσει έτσι κι αλλιώς να τραβάει τα πράγματα στα άκρα, μόνο και μόνο για να «κόψει» αντιδράσεις και για αυτόν είναι πιο εύκολο να στρίψει απότομα, παρά να συνεχίσει σε ευθεία πορεία.

Διάβασε επίσης: Τα 4 πιο «τοξικά» ζευγάρια ζωδίων

Ζώδια και Δέσμευση: Ποια ζώδια αντέχουν μόνα τους και ποια γουστάρουν να είναι σε σχέση;

Αυτές είναι οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν τους άντρες

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μαγεύουν με τα φιλιά τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved