Ζώδια και Δέσμευση: Ποια ζώδια αντέχουν μόνα τους και ποια γουστάρουν να είναι σε σχέση;

Ποια ζώδια έχουν θέματα… δέσμευσης;

Ζώδια και Δέσμευση: Ποια ζώδια αντέχουν μόνα τους και ποια γουστάρουν να είναι σε σχέση;

Ποια ζώδια θα μπορούσαν να κάνουν άνετα καριέρα κι ως singles, ποια δεν αντέχουν καν στην ιδέα και ποια ενώ γουστάρουν να βρίσκονται σε σχέση, έχουν θέματα… δέσμευσης!

Και μόνος μου καλά είμαι!

Σιγά μην κάτσω να σκάσω καλέ! Εάν είμαι σε σχέση, είμαι τέλεια, εάν δεν είμαι, δεν θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει! Έλεος! Μια χαρά αντέχω, μια χαρά θα την περάσω και δεν θα πέσω σε κατάθλιψη! Σιγά!

Κριός

Παρθένος

Σκορπιός

Αιγόκερως

Τι λες καλέ! Εμένα μου αρέσει να είμαι ζευγαρωμένος!

Εντάξει, δεν θα πεθάνω κι αν είμαι μόνος μου, μια χαρά την παλεύω. Αλλά όταν είμαι σε σχέση, είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα θεματάκι. Το πρόβλημα το έχω, όταν είμαι σε σχέση και δεν μου πηγαίνει το άλλο άτομο. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Και παρόλο που θα δώσω αρκετές ευκαιρίες, στο τέλος, θα την κάνω με ελαφρά!

Ταύρος

Καρκίνος

Λέων

Ζυγός

Ιχθύς

Δεν με χαλάει να είμαι σε σχέση

Απλά δεν θέλω να ξυπνήσω ένα πρωί και να καταλάβω ότι είμαι χειροπόδαρα δεμένος! Βγάζω καντήλες στην ιδέα! Εντάξει, το παραδέχομαι: έχω χοντρό θέμα με την ιδέα της δέσμευσης. Μπορώ να είμαι σε σχέση και να είμαι οκ, αρκεί όμως να είμαι με το σωστό άτομο και να μην με πνίγει!

Δίδυμος

Τοξότης

Υδροχόος

Διάβασε επίσης:

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Αυτά είναι τα 6 πιο ζηλιάρικα ζώδια!

Θες να ξεφορτωθείς τον έρωτα των διακοπών; Το ζώδιό του σου δείχνει τον τρόπο!©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved