Θες να ξεφορτωθείς τον έρωτα των διακοπών; Το ζώδιό του σου δείχνει τον τρόπο!

Μπορείς γυρνώντας να μη σας φαίνεται και τόσο της προκοπής...

Θες να ξεφορτωθείς τον έρωτα των διακοπών; Το ζώδιό του σου δείχνει τον τρόπο!

Κάποιοι από σας μέσα στην... έξαψη του καλοκαιριού και των διακοπών πιθανόν να κάνετε -ή να έχετε ήδη κάνει- μια ερωτική γνωριμία που όμως γυρνώντας να μη σας φαίνεται και τόσο της προκοπής ή ήδη να σας ξεφούσκωσε και να θέλετε να την τελειώσετε.

Αν θέλετε λοιπόν να δείξετε την κόκκινη κάρτα στο πρόσωπο, κλείστε του το ραντεβού της καταστροφής κι ανάλογα με το ζώδιό του ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες!

Κριός

Μόλις πάει να μιλήσει για τον εαυτό του, αυξήστε τον τόνο της φωνής σας και μην τον αφήσετε να σταυρώσει κουβέντα. Για καλύτερα αποτελέσματα μάλιστα αρχίστε όλες σας τις προτάσεις με το «Εγώ».

Ταύρος

Προτείνετε ένα εστιατόριο, διαλέξτε τα πιο ωραία και ακριβά πιάτα και μόλις έρθει ο λογαριασμός, πέστε του ότι ξεχάσατε το πορτοφόλι σας ή πηγαίνετε στην τουαλέτα για να τα πληρώσει αυτός.

Δίδυμος

Πηγαίνετε κάπου όπου απαιτείται ησυχία και κάθε φορά που θα πάει να ανοίξει το στόμα του να του λέτε «σσσουτ»! Προτιμήστε επίσης τα μέρη που απαγορεύονται τα κινητά.

Καρκίνος

Πέστε του ότι ήρθε η ώρα να του αποκαλύψετε το μυστικό σας ότι δηλαδή δεν είστε για οικογένεια γιατί δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά λόγω μιας κληρονομικής σας ασθένειας. Ή ότι το επιχειρήσατε ήδη μια φορά αλλά αποτύχατε και δεν πρόκειται να το ξανακάνετε.

Λέων

Την ώρα που σας μιλάει στρέψτε την απόλυτη προσοχή σας σε κάποιον άλλον ή άλλην καρφώνοντάς τον και επαναλάβετε συχνά το «ναι ε;» με ύφος αδιάφορο.

Παρθένος

Κάντε του στο κάθε τι που θα πει ή θα κάνει κριτική και ανά τρεις και δύο διορθώστε τον. Αν δεν μπορείτε, τότε φάτε κάτι λιπαρό π.χ. γαρίδες σαγανάκι και προσπαθήστε να τον αγγίξετε με τα λερωμένα χέρια σας.

Ζυγός

Τραβήξτε την προσοχή με αρνητικό τρόπο. Ντυθείτε πρόχειρα και τελείως αταίριαστα, μιλήστε ή γελάστε δυνατά, ρευτείτε, βρίστε και γενικώς καταπατήστε όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Σκορπιός

Αρχίστε να μιλάτε και να εκθειάζετε τον ή την πρώην σας. Εδώ χρειάζεται προσοχή να μην το παρακάνετε, ιδίως αν αναφερθείτε στις καταπληκτικές του επιδόσεις στο σεξ, αν θέλετε να φύγετε σώοι από το ραντεβού.

Τοξότης

Απορρίψτε όλες τους τις ιδέες μία προς μία. Πείτε ότι δεν έχετε μία, ότι πρέπει να σοβαρευτεί, ότι είστε κουρασμένοι, ότι έχετε τα κάτω σας ή βαριέστε να κάνετε το οτιδήποτε πέρα από το να φάτε και να ξαπλώσετε.

Αιγόκερως

Πείτε του ότι ζείτε για το τώρα και σκασίλα σας τι θα γίνει μετά από ένα ή πέντε χρόνια, αφού δεν έχετε κανέναν στόχο ή καμιά διάθεση να κάνετε καριέρα κάπου παρά μόνο να την αράξετε, να πέφτει το μεροκάματο και ό, τι βρέξει ας κατεβάσει...

Υδροχόος

Βάλτε ένα μπουζουκοτράγουδο στο κινητό σας και αφήστε το να κτυπάει, τραγουδώντας το, πέστε του ηλίθια γλυκόλογα και πηγαίνετέ τον στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή την ψησταριά, παραγγείλετε δύο από όλα με μπόλικο τζατζίκι και πατάτες τηγανιτές και φάτε με τα χέρια.

Ιχθύς

Γίνετε ο "αντίχριστος" και αναλύστε πόσο δεν αντέχετε τους κλάψες, τους αρρώστους, τους ζητιάνους, τους μετανάστες, τα αδέσποτα και τους ναρκομανείς. Μη δείξετε καμία συμπάθεια και καμία επιείκεια σε κανέναν.

Τώρα, αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιάσει και παραμείνουν δίπλα σας, συνεχίζοντας να σας θέλουν, μήπως (λέμε μήπως) να το ξανασκεφτόσασταν και να τους δίνατε μια ακόμα ευκαιρία;

Διάβασε επίσης:

12 άνδρες φλερτάρουν στις παραλίες!

Τι σημαίνουν οι χωριστές διακοπές για κάθε ζώδιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved