Ο λόγος που η κάθε γυναίκα του ζωδιακού είναι ξεχωριστή και γι' αυτό την αγαπάμε!

Είναι όλες αξιοθαύμαστες και το αξίζουν!

Ο λόγος που η κάθε γυναίκα του ζωδιακού είναι ξεχωριστή και γι' αυτό την αγαπάμε!

Γυναίκες του ζωδιακού! Είναι όλες μοναδικές με τον τρόπο τους. Ξεχωρίσαμε, ανάμεσα στα πολλά χαρακτηριστικά τους, ποιο είναι εκείνο που τις κάνει αξιοθαύμαστες και σας τις παρουσιάζουμε.

Δες πιο κάτω για πιο λόγο κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωρίζει από τις άλλες, ανάλογα με το ζώδιό της:

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Την αγαπώ γιατί είναι ώριμη, με δυνατό μυαλό και ατσαλένια θέληση. Είναι θετική, κοφτή και κατηγορηματική και δε φοβάται να βάλει στη θέση του οποιονδήποτε. Είναι αξιοθαύμαστη γιατί ξέρει πάντα τι θέλει και τι δε θέλει!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπώ το πάθος και την ένταση που αποπνέει. Τον τρόπο που αγαπά ολοκληρωτικά και με όλη την ψυχή της. Έχει μεγάλη δύναμη και ανεκτικότητα και πάντα βρίσκει τον τρόπο να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπώ τον τρόπο που έχει μάθει να βελτιώνεται και ν’ αλλάζει, ανάλογα με την ροή του κόσμου γύρω της. Είναι υπεύθυνη και απίστευτα ώριμη. Κάνει τη ζωή να μοιάζει πιο ανάλαφρη και χαρούμενη και όλοι γύρω της το εισπράττουν αυτό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την αγαπώ επειδή νοιάζεται για το πως αισθάνονται οι άλλοι, χωρίς όμως να ξεχνά τον εαυτό της. Θαυμάζω το πάθος και την αφοσίωση που δείχνει για τα πρόσωπα και τα πράγματα που αγαπά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Αγαπώ τον ακατέργαστο, ανοιχτό συναισθηματισμό της. Τη φωτιά στην καρδιά και τη λάμψη στην ψυχή της. Είναι τόσο παθιασμένη, ανθεκτική και δυναμική!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την αγαπώ γιατί είναι τόσο ευάλωτη και ανεπιτήδευτη. Λέει ό,τι σκέφτεται, χωρίς να φοβάται. Είναι υποδειγματική, αφοσιωμένη και φιλόδοξη. Πάντα βρίσκει χρόνο για να βοηθήσει τους άλλους, παράλληλα με την προσπάθειά της να φροντίσει τον εαυτό της. Θα σου προσφέρει ισορροπία, ηρεμία και δύναμη.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Αγαπώ τον τρόπο που εμφανίζεται, την άνετη παρουσία της, τόσο σε φυσικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Την θαυμάζω, όταν συζητά και δεν φοβάται να ξεδιπλώσει τις σκέψεις της και ν’ ανοίξει όλα τα χαρτιά της, χωρίς να υπολογίσει τι θα σκεφτούν οι άλλοι.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την αγαπώ γιατί αντέχει. Ό,τι δύσκολο ή αποτρόπαιο κι αν της φέρει η ζωή, στο τέλος θα βγει σώα και πιο δυνατή από πριν. Αγαπώ το πάθος της αλλά και τη μεταφυσική της σύνδεση με τις δυνάμεις και τις βουλές του σύμπαντος.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπώ την ευγενική της ψυχή και τη χαριτωμένη απερισκεψία της. Κι ακόμα τη φιλικότητά της και τον τρόπο που κάνει τους άλλος να αισθάνονται τόσο καλοδεχούμενοι στη ζωή της. Πάντα θαυμάζω την βαθιά ενσυναίσθηση που έχει για τη ζωή και τους ανθρώπους.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπώ το ελεύθερο πνεύμα της. Αν και δεν της φαίνεται, έχει πολλή αγάπη μέσα της να δώσει. Είναι γεννημένη ηγέτιδα και χειρίζεται τα καθήκοντα και τις ευθύνες της δίκαια και με καλοσύνη. Αγαπώ την ευγενική της φύση και τη γεμάτη καρδιά της.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπώ τον τρόπο που κινείται για να επιτύχει αυτά που θέλει στη ζωή της. Καταφέρνει πάντα, παράλληλα με τα καλά και τα άσχημα που της συμβαίνουν, να έχει στόχους που της δίνουν άνεση και μια αίσθηση ασφάλειας. Μπορεί να προσφέρει απλόχερα χαρά στους άλλους, ανεξάρτητα με το πως νιώθει η ίδια. Την αγαπώ επειδή έχει τη θαυμαστή ικανότητα ν’ ανοίγει την πόρτα και να πετάει έξω ό,τι δεν χρειάζεται πραγματικά!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπώ τον τρόπο που ανοίγει τελικά τον συναισθηματικό της κόσμο στους ανθρώπους. Κάποια μεγάλα και ανεξίτηλα γεγονότα μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο επάνω της, αλλά πάντα καταφέρνει να τα ξεπερνάει. Είναι τόσο θαυμαστή αυτή η εσωτερική της ικανότητα που η καρδιά μου γεμίζει με αγάπη για εκείνη.

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο του ζωδίου σου που δεν πρέπει να ξεχνάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved