Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Υδροχόους, Διδύμους και Ζυγούς

7 αποκαλυπτικά στοιχεία για τα ζώδια του Αέρα

Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Υδροχόους, Διδύμους και Ζυγούς

Τον αέρα δε μπορείς να τον δεις, ωστόσο, η ύπαρξή του είναι δεδομένη και σημαντική. Με τον αέρα φουντώνει η φωτιά, σηκώνεται σκόνη από τη γη και προκαλούνται κύματα στη θάλασσα! Έτσι και στην αστρολογία, τα ζώδια που ανήκουν στο συγκεκριμένο στοιχείο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, επηρεάζουν τα υπόλοιπα και μάλιστα αρκετά.

Ρίξε μια ματιά στα 7 στοιχεία που σου αποκαλύπτουμε και να είσαι σίγουρος/η ότι μετά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκρυπτογραφήσεις και -γιατί όχι;- να αλλάξεις τη γνώμη σου για αυτά.

1. Είναι πολύ έξυπνα

Μπορεί να είναι του αέρα, αλλά το κεφάλι τους μόνο… κενό δεν το λες. Στην πραγματικότητα, ο δείκτης ευφυίας τους είναι μεγάλος, είναι εύστροφα, ανοιχτόμυαλα και βλέπουν μπροστά. Επεξεργάζονται σκέψεις με την ταχύτητα του φωτός, ακόμα κι αν ο τρόπος τους είναι κάπως παράδοξος και οι συνδυασμοί, οι ιδέες, ή οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι επαναστατικές, ιδιαίτερες και ευρηματικές.

2. Είναι δύσκολο να τα καταλάβεις

Πολλές φορές βγάζουν αοριστία, αντιφατικότητα κι οι άλλοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα λόγια, τα κίνητρα ή τη συμπεριφορά τους. Επειδή, συχνά, είναι απορροφημένα στις σκέψεις τους, φαίνονται κάπως απόμακρα ή ξεκομμένα από το περιβάλλον που βρίσκονται, κάνοντας τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κεφάλι τους!

3. Έχουν μάστερ στην επικοινωνία

Τα ζώδια του Aέρα είναι τα πιο επικοινωνιακά του ζωδιακού κύκλου και χαίρονται να συναναστρέφονται με άλλους ανθρώπους, να γνωρίζουν καινούργιο κόσμο, να ανταλλάσσουν ιδέες ή να συμμετέχουν σε μια ομάδα ή σχήμα που έχει κοινό με αυτά σκοπό. Η διαφορετικότητα στον χαρακτήρα, την κουλτούρα ή τη νοοτροπία δεν τα φοβίζει, αντίθετα είναι μια ευκαιρία για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

4. Είναι αυθόρμητα και έχουν πλάκα

Και τα τρία ζώδια του Αέρα έχουν μια αυθόρμητη και περιπετειώδη πλευρά που τους ωθεί να αναζητούν πάντα νέες και συναρπαστικές εμπειρίες. Το σημαντικό όμως είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικά, έχουν απίστευτο χιούμορ και κάνουν τρελό παρεάκι. Μαζί τους ο οποιοσδήποτε περνάει τέλεια, γελάει με την ψυχή του και κάνει πράγματα που δεν είχε ξανακάνει.

5. Παίρνουν αποφάσεις με το κεφάλι και όχι με την καρδιά

Το κύριο στοιχείο τους είναι η εγκεφαλικότητα και η κριτική τους σκέψη. Δεν είναι θερμοκέφαλα, δεν παίρνουν αποφάσεις με βάση μόνο τα συναισθήματά τους, κάνουν λογικές και υπολογισμένες επιλογές χρησιμοποιώντας τον μυαλό τους. Πάντα ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά, πριν από ένα σημαντικό βήμα όπως επίσης, έχουν την ικανότητα να αποστασιοποιούνται για να καθαρίσουν το κεφάλι τους και να παραμείνουν αντικειμενικοί και σωστοί.

6. Πάντα σκέφτονται και κοιτούν στο μέλλον

Τα ζώδια του Αέρα είναι ανήσυχα πνεύματα, έχουν περιέργεια και εξιτάρονται με καινούργιες θεωρίες, φιλοσοφίες και στοχασμούς. Έχουν δε το ταλέντο να κοιτούν στο μέλλον και το πώς θα εξελιχθεί η οποιαδήποτε κατάσταση, προσωπική ή κοινωνική, ώστε να κινηθούν ανάλογα. Συχνά μάλιστα δεν έχουν καμία επαφή με το παρόν, τα πρακτικά θέματα και τον έξω κόσμο!

7. Είναι σαν τον άνεμο

Τον άνεμο δεν μπορείς να τον αιχμαλωτίσεις, το ίδιο και τα ζώδια του αέρα. Είναι πολύ δύσκολο να ζήσουν τη ζωή τους με βάση τα όρια και τα πρότυπα άλλων κι αν συμβιβαστούν ή δεν αντιδράσουν θα είναι για λίγο. Πόσο μάλλον όταν κάποιο άτομο προσπαθήσει να τα ελέγξει, να τους βάλει κανόνες, απαγορεύσεις ή να έχει υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι και τα 3 είναι ευέλικτα και όταν θέλουν να αποφύγουν κάτι, βρίσκουν τον τρόπο.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του αέρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved