Τα 3 ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του αέρα

Δικό σας!

Τα 3 ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του αέρα

Ζυγός, Δίδυμος και Υδροχόος έχουν ο καθένας το δικό του τραγούδι που εκφράζει απόλυτα τα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Ξεκινάμε με τον Ζυγό. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ζυγός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αγάπη στην ζωή του και φυσικά χωρίς σχέση. Δεν μπορεί να είναι μόνος του. Τρελαίνεται όταν δεν έχει το άλλο του μισό και το ψάχνει για μια ζωή. Είναι πρόθυμος να κάνει όσες παραχωρήσεις χρειαστεί προκειμένου να έχει τον άνθρωπό του στην ζωή του και να είναι μόνιμα ερωτευμένος και σε ένα ροζ συννεφάκι. Οπότε το κομμάτι που του ταιριάζει είναι το «Θες να κάνουμε σχέση» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.



Συνεχίζουμε με τον Δίδυμο. Εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα. Είναι το ζώδιο που δεν μένει ποτέ σταθερό σε μια άποψη και φυσικά πάντα αλλάζει γνώμη. Γιατί; Γιατί του το είπε ο… άλλος του εαυτός. Δυο κόσμοι μέσα του και δεν είναι εύκολη ζωή για εκείνον. Φυσικά για τους γύρω του, η ζωή είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί είναι σαν να ψάχνεις να βρεις στο δεκάρικο γωνία. Το τραγούδι λοιπόν που περιγράφει τον χαρακτήρα ενός Διδύμου είναι η «Σχιζοφρένεια» της Άννας Βίσση.



Τέλος ο Υδροχόος είναι και αυτός μια κατηγορία μόνος του. Δεν θα του πει κανείς τι θα κάνει και πώς θα το κάνει. Μην του δίνετε οδηγίες και μην τον περιορίζετε. Έτσι και νιώσει ότι πιέζεται «έφυγε». Είναι λοιπόν ο τύπος που θα σου απαντήσει με μεγάλη ευκολία «έτσι, γιατί περίεργα την είδα» και θα το εννοεί. Άρα ο Σταμάτης Γονίδης στο τραγούδι του με τίτλο «έτσι» είναι σαν να τραγουδάει για έναν Υδροχόο.






Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια παίζουν χιονοπόλεμο!

AstroVote: Ποιο ζώδιο σου ράγισε την καρδιά και σε έκανε να πονέσεις όσο κανένα άλλο;

AstroVote: Ποιο ζώδιο σε κάνει... «τούρμπο» με μεγάλη ευκολία;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved