Από την πιο καλούλα στην πιο bitch. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό σου!

Μάντεψε τη θέση που κατέλαβες!

Από την πιο καλούλα στην πιο bitch. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό σου!

Σε διαδικτυακή έρευνα, άντρες και γυναίκες κλήθηκαν να ψηφίσουν την πιο "σκύλα" αλλά και την πιο καλούλα του ζωδιακού και φυσικά, όπως πάντα, να αιτιολογήσουν την ψήφο τους.

Η τελική κατάταξη δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις, όμως σίγουρα κάποια ζώδια και η θέση που κατέλαβαν θα σε παραξενέψουν. Εννοείται ότι θέλουμε κι εσύ να πεις τη γνώμη σου μέσω σχολίου. Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

12. ΤΟΞΟΤΗΣ

Κι όμως η Τοξοτίνα θεωρείται η πιο καλούλα του ζωδιακού! Γιατί; Για το λόγο ότι είναι μια παιδούλα, χαμογελαστή σχεδόν σε καθημερινή βάση, ξεχνάει εύκολα τα άσχημα, δεν κρατά κακίες, δεν έχει εγωισμό κι ακόμα κι αν στενοχωρήσει κάποιον θα είναι κατά λάθος!

11. ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα είναι γλυκιά, με τον καλό λόγο στο στόμα, καθόλου ανταγωνιστική και γενικά από τις γυναίκες που προκειμένου να διατηρηθεί ένα ήρεμο και όμορφο κλίμα, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, θα κάνει υποχωρήσεις, θα συμβιβαστεί, ακόμα και αν αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της.

10. ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα είναι αυτό που λέμε καλοκάγαθη. Εφ' όσον έχει αυτά που η ίδια θεωρεί σημαντικά στη ζωή της, είναι χαμογελαστή και ευχαριστημένη και δεν τρώγεται με τα ρούχα της ή με τους άλλους. Μόνο όταν απειλείται κάτι που είναι δικό της, θα κλωτσήσει.

9. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόος γυναίκα έχει μεγάλη δόση τρέλας, αλλά υγιούς. Θέλει να είναι ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι της αρέσει και όσο δεν της στερεί κάποιος την αυτονομία της είναι πηγή χαράς. Επίσης, βοηθά φίλους, ανθρώπους που αδικούνται και είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητη οποιοδήποτε κοινωνικό θέμα.

8. ΙΧΘΥΕΣ

Πιστεύαμε (ίσως πίστευες κι εσύ) ότι θα ψηφιζόταν η πιο καλή του ζωδιακού, λόγω και της ευγενικής της φυσιογνωμίας και της ευαισθησίας της. Ωστόσο, η μυστικοπάθειά της, η φαντασία της που καταλήγει σε φαντασιοπληξία και αρνητικά σενάρια, αλλά και ο "υπόγειος" τρόπος που κινείται, ο οποίος αφήνει αμφιβολίες της στέρησε το... φωτοστέφανο.

7. ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Διδυμίνα μοιράζει χαμόγελα, προσεγγίζει τους πάντες, μιλάει με όλους και γενικά φαίνεται ένας καλός κι ευχάριστος άνθρωπος. Ωστόσο, κουτσομπολεύει αρκετά και μπορεί να ανακατέψει με τα λόγια της φίλους και γνωστούς, οπότε δεν τη λες και αθώα.

6. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα είναι καλή, αρκεί να μην της πατήσεις τον κάλο, κοινώς μην πας να κάνεις κάτι στην οικογένειά της, μην προδώσεις την εμπιστοσύνη της, μην παίξεις με την καρδιά της. Βγάζει τις δαγκάνες της και τσιμπάει χωρίς δεύτερη σκέψη, δικαίως βέβαια, αλλά γίνεται σκύλα.

5. ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται ανταγωνιστική, ιδιαίτερα αν κάποιος ή κάποια θεωρεί ότι της τρώει την πρωτιά ή θεωρεί εχθρό της, οπότε εκεί θα βγάλει την κακία της και θα γίνει αρκετά bitch. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όμως είναι μια χαρά.

4. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική της σπάει κόκκαλα κι οι κακίες που μπορεί να πετάξει δεν έχουν τελειωμό, αν δει, ακούσει ή γίνει κάτι που δεν της αρέσει. Όμως, συνήθως το κάνει έμμεσα, τύπου "α, επιτέλους, αποφάσισες να δουλέψεις για να δικαιολογήσεις το μισθό σου".

3. ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα έχει νεύρο, ένταση και καθόλου ανοχή στις βλακείες και τους δειλούς ανθρώπους. Είναι επίσης, ανταγωνιστική και Όχι απλά θα γίνει bitch, αλλά θα χώσει δέκα μέτρα κάτω από την γη όποιον ή όποια πάει να της βγει μπροστά.

2. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήταν λίγες οι ψήφοι που της στέρησαν την πρώτη θέση της bitch! Ίσως εμπνέει το αγέλαστο look της, ίσως η ψυχρότητα και η αυστηρότητα που αντιμετωπίζει τους πάντες, ίσως και το ότι προτιμά να τη φοβούνται ή για τα σαρκαστικά και πικρόχολα σχόλιά της κατέκτησε δικαιωματικά τη δεύτερη θέση.

1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νο1 bitch του ζωδιακού είναι η Σκορπίνα και φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη, αφού θέλει να ελέγχει τα πάντα, κρατά αποστάσεις, το βλέμμα της κόβει πόδια και η ειρωνεία της μπορεί να δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα στον οποιοδήποτε. Εντάξει, αν βάλεις και την εκδικητικότητα, δεν είναι να απορείς...

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το μόττο που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν... αλλεργία στο ψέμα!

Astroquiz: Ποιο ζώδιο είναι η μεγαλύτερη ψωνάρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved