Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι 3 πιο ποθητοί άντρες του ζωδιακού!

Σου το υπογράφουμε ότι θα εκπλαγείς

Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι 3 πιο ποθητοί άντρες του ζωδιακού!

Σε διαδικτυακή έρευνα για το «ποιον θεωρείται τον πιο επιθυμητό άντρα» συγκέντρωσαν τις περισσότερες θετικές ψήφους του γυναικείου κοινού. Το γιατί και πώς δεν το ξέρουμε, ξέρουμε όμως ότι τουλάχιστον δόθηκε μια πειστική απάντηση για την επιλογή του κάθε ένα από αυτούς. Εμείς πάντως άλλους είχαμε στο μυαλό μας. Πες μας και εσύ ποιον από όλους τους άντρες του ζωδιακού θεωρείς τον πιο ποθητό!

Σκορπιός

Όχι, όχι, αυτόν τον είχαμε κι εμείς στο μυαλό μας, οπότε δεν εκπλαγήκαμε καθόλου! Είναι σέξι, μυστηριώδης, αφόρητα ελκυστικός και πάνω απ’ όλα δύσκολος. Μια επίμονη ματιά του αρκεί για να πέσεις στα... πατώματα αλλά για να κερδίσεις την καρδιά και την εμπιστοσύνη του θα χρειαστεί να περάσεις διά πυρός και σιδήρου. Εκεί θα αποδείξεις όμως κι ότι δεν είσαι παίξε-γέλασε. Κι αν τελικά σε αγαπήσει θα είναι δικός σου για πάντα.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι αυτόν δεν τον περιμέναμε να βρίσκεται στη λίστα, μάλλον θεωρείται ότι είναι ποθητός επειδή είναι άπιαστος σαν τον αέρα. Όμως η πραγματική αιτία είναι ότι απέναντι σε κάθε γυναίκα είναι κύριος. Με τους τρόπους του, το χιούμορ, το χαμόγελό του, είναι και έξυπνος και καταφερτζής, οπότε όλο το attitude τον κάνει σέξι και δε δυσκολεύεται να ρίξει την οποιαδήποτε. Άσε που ακούει κιόλας τι του λες.

Ζυγός

Είναι πολύ γοητευτικός, νόστιμος, ρομαντικός, έχει στιλ, ευγένεια, δείχνει κατανόηση κι όταν βάλει μπροστά την επιχείρηση «φλερτ», δεν είναι εύκολο να του ξεφύγει μια γυναίκα. Από την άλλη, απ’ όλους τους άντρες είναι και ο πιο σχεσάκιας, οπότε όποια κερδίσει την καρδιά του, ξέρει ότι δε θα μείνει μαζί της μόνο για μια νύχτα. Άσε που είναι υπέρ των ισότιμων σχέσεων και δεν θα βγάλει μαγκιά κι αντρίλα... Έκπληξη πάντως δεν είναι!

Διάβασε επίσης:

Τον νου σου! Αυτοί οι 4 άντρες είναι οι πιο καταφερτζήδες του ζωδιακού!

Αυτοί είναι οι 4 survivors του ζωδιακού

Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα σε αγαπούν ό,τι κι αν τους κάνεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved