Για τι αξίζει να «πολεμήσεις», ανάλογα με το ζώδιό σου;

Δώσε μάχη μόνο για κάτι πολύ σημαντικό

Για τι αξίζει να «πολεμήσεις», ανάλογα με το ζώδιό σου;

Το να επιλέγεις τις μάχες σου και να μη σπαταλάς την ενέργειά σου, πολεμώντας για μικρά κι ασήμαντα πράγματα είναι «σοφία». Η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή διάκριση.

Ας δούμε λοιπόν, ανάλογα με τη φύση των ζωδίων, για τι πράγμα αξίζει το καθένα να παλέψει.

Κριός

Το καλό είναι ότι η ενέργειά σου είναι μεγάλη και ανεξάντλητη. Το κακό είναι ότι συχνά δημιουργούνται εξ αιτίας της διάφορες εντάσεις με τους γύρω σου και τσακώνεσαι. Χάνεις την υπομονή σου, αντιδράς άμεσα και αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κουμαντάρει. Το πιο σημαντικό για το οποίο πρέπει να δώσεις μάχη είναι το να υπερασπίσεις το δίκαιο και την υπόληψη, είτε τα δικά σου είτε για κάποιο πρόσωπα που αγαπάς.

Ταύρος

Είσαι γνωστός για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά σου, όμως, παρ’ όλο που δεν το βλέπεις, θα σου κάνει καλό να γίνεις πιο ευέλικτος και ανοιχτόμυαλος σε καταστάσεις που σε κάνουν να βγάζεις καπνό από τα ρουθούνια σου. Πρέπει να πολεμάς, μόνο όταν απειλούνται τα κεκτημένα σου. Για όλα τα άλλα δεν χρειάζεται να ταράζεσαι.

Δίδυμοι

Οι λεκτικοί διαξιφισμοί είναι συνηθισμένο φαινόμενο για σένα και συχνά βγαίνεις νικητής. Όμως, έχεις σκεφτεί ότι οι άλλοι δεν επιμένουν ή παραιτούνται από τη συζήτηση μαζί σου, όχι γιατί έχεις δίκιο, αλλά γιατί απλά μιλάς ακατάπαυστα, τους πιάνεις μονότερμα και δεν ακούς τι λένε; Το κύριο για σένα είναι να υπερασπίσεις το συμφέρον σου και γι’ αυτό πρέπει να είσαι μετρημένος στα λόγια και να προβάλλεις δομημένα επιχειρήματα, ώστε να μη μπορεί κανείς να σε αμφισβητήσει!

Καρκίνος

Γνωρίζεις ότι είσαι κυκλοθυμικός και ότι το συναίσθημα σε ορίζει. Εκεί που ξεκινάς με παράπονα και γκρίνια, εύκολα το γυρίζεις στην επίθεση και ανακαλείς και στιγμές του παρελθόντος που στενοχωρήθηκες ή σε πλήγωσαν, ζητώντας ετεροχρονισμένα τα ρέστα, αλλά αυτό σε καταβάλλει. Να πολεμήσεις για την οικογένειά σου, τους ανθρώπους και το σπίτι σου και να μην παίρνεις τα πάντα προσωπικά γιατί χαλιέσαι άδικα.

Λέων

Δεν είναι πρωτόγνωρο να γίνουν αρνητικά σχόλια ή κριτική εναντίον σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις το όπλο σου και να αρχίσεις να πυροβολείς όποιον τόλμησε να σε προσβάλλει. Το θέμα είναι να αποδείξεις περίτρανα το τι αξίζεις και να κερδίσεις την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων κι αυτό είναι μια μάχη που οφείλεις να δώσεις και μάλιστα να βγεις νικητής.

Παρθένος

Θα δουλέψεις πολύ και σκληρά, θα βάλεις πλάτη στα δύσκολα, θα φανείς συνεπής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα στερήσεις από τον εαυτό σου πολύτιμο χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση. Αλλά, ως συνήθως, άλλος θα πάρει τα εύσημα κι αυτό σε θυμώνει πολύ. Η αδικία όμως είναι συχνό φαινόμενο στο εργασιακό περιβάλλον, γι’ αυτό πρέπει να πολεμήσεις και μάλιστα με εξυπνάδα, ώστε το όποιο έργο σου να έχει την υπογραφή σου και να μην υποτιμηθείς ξανά.

Ποια ζώδια αποφεύγουν και ποια αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους με σθένος;

Ζυγός

Σαν χαρακτήρας αποφεύγεις τους τσακωμούς και τις εντάσεις και μάλιστα φτάνεις στο άλλο στάδιο, εκεί που θα έπρεπε να ορμήσεις και να δώσεις τη μάχη σου, επειδή θίγονται δικαιώματα κύρια δικαιώματά σου, εκεί κάνεις υποχώρηση και μάλιστα άτακτη. Καλή είναι η διπλωματία και οι ίσες αποστάσεις αλλά αν δεν πολεμήσεις για σένα, κανείς δε θα το κάνει.

Σκορπιός

Έχεις πολύ δύναμη και ένταση σαν άνθρωπος, συχνά όμως τη βγάζεις για λάθος λόγους, όπως πχ για να εκδικηθείς, σε στιγμές ζήλιας ή γιατί δεν έχεις πια τον έλεγχο των καταστάσεων. Το θέμα όμως να πολεμάς για να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν κι όχι να δίνεις μάχες για τα πάντα, σημαντικά κι ασήμαντα.

Τοξότης

Εύκολα θυμώνεις και ξεσπάς και γρήγορα σου περνάει ο θυμός, όμως οι αιτίες δεν είναι σοβαρές. Συνήθως αφορούν σε παρατηρήσεις που σου γίνονται ή υποδείξεις και έτσι καταναλώνεις τσάμπα την ενέργειά σου. Εσύ όμως πρέπει να μάχεσαι μόνο, όταν καταπατώνται ατομικές ελευθερίες σου και προσπαθούν να σε καταπιέσουν, όλα τα υπόλοιπα μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν.

Αιγόκερως

Αποφεύγεις τους τσακωμούς γιατί τους θεωρείς χάσιμο χρόνου και ενέργειας, οπότε κρατάς το στόμα σου κλειστό και έχεις μια ψυχρή αντιμετώπιση. Το να αναγκαστείς να δώσεις μια μάχη είναι δυσάρεστο, όμως μερικές φορές είναι απαραίτητο, κυρίως όταν δε σέβονται τη δουλειά σου και τον κόπο σου, σε αδικούν ή πάνε να σε καπελώσουν. Εκεί πρέπει να πολεμήσεις για να δείξεις την αξία σου.

Υδροχόος

Από τη στιγμή που σαν χαρακτήρας είσαι επαναστάτης και προκαλείς είναι λογικό να δημιουργούνται εντάσεις και τσακωμοί και να χρειάζεται να ανταπαντήσεις. Αξίζει όμως να βγάλεις την επαναστατική σου φύση και να πολεμήσεις, όταν πάει κάτι να γίνει καθεστώς και έχει σαν στόχο όχι μόνο δικά σου βασικά δικαιώματα, αλλά και των υπολοίπων.

Ιχθύες

Οι αδικίες, η αγένεια ή η βαρβαρότητα στη συμπεριφορά είναι συνηθισμένα φαινόμενα κι εύκολα μπορεί να σε μετατρέψουν από άκακο ψαράκι σε καρχαρία, ιδίως αν εκδηλώνεις τη δυσαρέσκειά σου και δε λαμβάνεται καν υπόψη. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να φυλάς την ενέργειά σου για να πολεμήσεις το «κακό», υπερασπίζοντας όλα τα πλάσματα που αδικούνται κι όλα τα υπόλοιπα, απλά αγνόησέ τα.

Διάβασε επίσης:

Πώς θα καταλάβεις ότι τα ζώδια είναι στην «τσίτα»;

Τι κάνουν τα 12 ζώδια, όταν ξεσπάει ένας καυγάς!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved